Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:36 Η Μυρτω4038: #101 02-11-09 14:36 Καλημέρα Ηλεκτράκι.... Τι όμορφο κορίτσι που έγινες και πόσο μεγάλωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #102 02-11-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημέρα Ηλεκτράκι.... Τι όμορφο κορίτσι που έγινες και πόσο μεγάλωσες! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νίκη μου!!!Είδες πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι μου???? Και εγώ σήμερα την παρατηρούσα και είδα ότι έδεσε και πάχυνε λιγάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catchris Νεοφερμένο μέλος Η catchris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 16:20 Η catchris έγραψε: #103 02-11-09 16:20 Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 17:10 Η natalouko: #104 02-11-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από catchris: Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει η κούκλα σας!!! Φώτο μπορείτε να βάλετε αν πατήσετε το ''διαχείριση συνημμένων αρχείων'' και επιλέξετε από τον υπολογιστή σας την φώτο που θέλετε να ανεβάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #105 05-11-09 21:22 Ημερολογιο 2010 Γεια σας ειδικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lcalicocats2010back[1].jpg 227,4 KB · Εμφανίσεις: 49 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η natalouko: #106 05-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας ειδικα!!! Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 05-11-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... το ειδα και σας σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η ^Dark Angel^: #108 05-11-09 21:47 Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:17 Η natalouko: #109 06-11-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η natalouko: #110 09-11-09 14:49 Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Ηλεκτράκι.... Τι όμορφο κορίτσι που έγινες και πόσο μεγάλωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #102 02-11-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημέρα Ηλεκτράκι.... Τι όμορφο κορίτσι που έγινες και πόσο μεγάλωσες! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νίκη μου!!!Είδες πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι μου???? Και εγώ σήμερα την παρατηρούσα και είδα ότι έδεσε και πάχυνε λιγάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catchris Νεοφερμένο μέλος Η catchris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 16:20 Η catchris έγραψε: #103 02-11-09 16:20 Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 17:10 Η natalouko: #104 02-11-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από catchris: Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει η κούκλα σας!!! Φώτο μπορείτε να βάλετε αν πατήσετε το ''διαχείριση συνημμένων αρχείων'' και επιλέξετε από τον υπολογιστή σας την φώτο που θέλετε να ανεβάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #105 05-11-09 21:22 Ημερολογιο 2010 Γεια σας ειδικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lcalicocats2010back[1].jpg 227,4 KB · Εμφανίσεις: 49 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η natalouko: #106 05-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας ειδικα!!! Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 05-11-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... το ειδα και σας σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η ^Dark Angel^: #108 05-11-09 21:47 Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:17 Η natalouko: #109 06-11-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η natalouko: #110 09-11-09 14:49 Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημέρα Ηλεκτράκι.... Τι όμορφο κορίτσι που έγινες και πόσο μεγάλωσες! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νίκη μου!!!Είδες πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι μου???? Και εγώ σήμερα την παρατηρούσα και είδα ότι έδεσε και πάχυνε λιγάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catchris Νεοφερμένο μέλος Η catchris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 16:20 Η catchris έγραψε: #103 02-11-09 16:20 Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 17:10 Η natalouko: #104 02-11-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από catchris: Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει η κούκλα σας!!! Φώτο μπορείτε να βάλετε αν πατήσετε το ''διαχείριση συνημμένων αρχείων'' και επιλέξετε από τον υπολογιστή σας την φώτο που θέλετε να ανεβάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #105 05-11-09 21:22 Ημερολογιο 2010 Γεια σας ειδικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lcalicocats2010back[1].jpg 227,4 KB · Εμφανίσεις: 49 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η natalouko: #106 05-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας ειδικα!!! Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 05-11-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... το ειδα και σας σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η ^Dark Angel^: #108 05-11-09 21:47 Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:17 Η natalouko: #109 06-11-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η natalouko: #110 09-11-09 14:49 Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 17:10 Η natalouko: #104 02-11-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από catchris: Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει η κούκλα σας!!! Φώτο μπορείτε να βάλετε αν πατήσετε το ''διαχείριση συνημμένων αρχείων'' και επιλέξετε από τον υπολογιστή σας την φώτο που θέλετε να ανεβάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #105 05-11-09 21:22 Ημερολογιο 2010 Γεια σας ειδικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lcalicocats2010back[1].jpg 227,4 KB · Εμφανίσεις: 49 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η natalouko: #106 05-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας ειδικα!!! Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 05-11-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... το ειδα και σας σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η ^Dark Angel^: #108 05-11-09 21:47 Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:17 Η natalouko: #109 06-11-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η natalouko: #110 09-11-09 14:49 Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catchris: Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει η κούκλα σας!!! Φώτο μπορείτε να βάλετε αν πατήσετε το ''διαχείριση συνημμένων αρχείων'' και επιλέξετε από τον υπολογιστή σας την φώτο που θέλετε να ανεβάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #105 05-11-09 21:22 Ημερολογιο 2010 Γεια σας ειδικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lcalicocats2010back[1].jpg 227,4 KB · Εμφανίσεις: 49 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η natalouko: #106 05-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας ειδικα!!! Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 05-11-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... το ειδα και σας σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η ^Dark Angel^: #108 05-11-09 21:47 Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:17 Η natalouko: #109 06-11-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η natalouko: #110 09-11-09 14:49 Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ημερολογιο 2010 Γεια σας ειδικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η natalouko: #106 05-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας ειδικα!!! Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 05-11-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... το ειδα και σας σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η ^Dark Angel^: #108 05-11-09 21:47 Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:17 Η natalouko: #109 06-11-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η natalouko: #110 09-11-09 14:49 Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας ειδικα!!! Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 05-11-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... το ειδα και σας σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η ^Dark Angel^: #108 05-11-09 21:47 Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:17 Η natalouko: #109 06-11-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η natalouko: #110 09-11-09 14:49 Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τέλειο είναι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!! Click για ανάπτυξη... το ειδα και σας σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η ^Dark Angel^: #108 05-11-09 21:47 Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:17 Η natalouko: #109 06-11-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η natalouko: #110 09-11-09 14:49 Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:17 Η natalouko: #109 06-11-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η natalouko: #110 09-11-09 14:49 Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Γεια σας!Χαιρετω τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες. Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον... Πατουσακια απο τη Ζουζου. Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η natalouko: #110 09-11-09 14:49 Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #111 09-11-09 15:02 Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:19 Η natalouko: #112 09-11-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού! Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα! Γιούλη ευχαριστούμε πολύ! Οι άλλες σελίδες τί είχαν; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #113 10-11-09 23:32 Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια. Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #114 10-11-09 23:51 Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλώς την τρίχρωμη την calico. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η ELENIP έγραψε: #115 11-11-09 00:03 Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φωτογραφία3154.jpg 208 KB · Εμφανίσεις: 39 Φωτογραφία1358.jpg 183 KB · Εμφανίσεις: 42 Φωτογραφία2942.jpg 114,4 KB · Εμφανίσεις: 37 Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρούσα και η Νορίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα Πολύ δραστήριο μέλος Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η Νηρηιδα έγραψε: #116 11-11-09 00:15 Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου! Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:39 Η natalouko: #117 11-11-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Παρούσα και η Νορίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 10:54 Η ELENIP έγραψε: #118 11-11-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kristi! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:05 Η natalouko: #119 11-11-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ευχαριστούμε Ναταλάκο!! Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει. Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι! Click για ανάπτυξη... Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ELENIP έγραψε: #120 11-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω.... Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!! Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα. Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.