Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τι όμορφο κορίτσι που έγινες
και πόσο μεγάλωσες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλημέρα Ηλεκτράκι....
Τι όμορφο κορίτσι που έγινεςκαι πόσο μεγάλωσες!
![]()
Καλημέρα Νίκη μου!!!

Είδες πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι μου????

Και εγώ σήμερα την παρατηρούσα και είδα ότι έδεσε και πάχυνε λιγάκι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catchris
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???)
Να σας ζήσει η κούκλα σας!!!

Φώτο μπορείτε να βάλετε αν πατήσετε το ''διαχείριση συνημμένων αρχείων'' και επιλέξετε από τον υπολογιστή σας την φώτο που θέλετε να ανεβάσετε!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Τέλειο είναι!!!Γεια σας ειδικα!!!![]()

Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ειδα και σας σκεφτηκαΤέλειο είναι!!!Σε ευχαριστούμε πολύ Γιούλη!!!!
![]()

^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες.Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ
.Αυτα λοιπον...Πατουσακια απο τη Ζουζου.
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!!Γεια σας!Χαιρετωτους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες.
Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ.Αυτα λοιπον...
Πατουσακια απο τη Ζουζου.

natalouko
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ 
natalouko
Επιφανές μέλος
Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!!Παρούσα και η Νορίτσα!!!![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!!![]()
Ευχαριστούμε Ναταλάκο!!
Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει.
Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι!

natalouko
Επιφανές μέλος
Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω....Ευχαριστούμε Ναταλάκο!!
Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει.
Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι!![]()

Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω....Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!!
![]()
Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!!

Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα
. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα.Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool