Calico-maniacs;

Καλημέρα Ηλεκτράκι....:D:D:D
Τι όμορφο κορίτσι που έγινες :inlove: και πόσο μεγάλωσες!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Ηλεκτράκι....:D:D:D
Τι όμορφο κορίτσι που έγινες :inlove: και πόσο μεγάλωσες!;)

Καλημέρα Νίκη μου!!!:):):)Είδες πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι μου????:):):) Και εγώ σήμερα την παρατηρούσα και είδα ότι έδεσε και πάχυνε λιγάκι!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???)

Μετά το club των Bombay maniacs ήρθε η ώρα να γραφτούμε και στο Calico maniacs για χάρη της Sheba μας!!! Είναι ένα calico τρισχαριτωμένο μωράκι 6 μηνών που το λατρεύουμε και το υπεραγαπάμε...Την υιοθετήσαμε μαζί με τον bombay Leo μας πριν από 1,5 μήνα από την φιλοζωική του Χαλανδρίου...Τώρα έχει μεγαλώσει αρκετά, κοντεύει να γίνει ολόκληρη γυναίκα και πριν από λίγες μέρες είχαμε και τον πρώτο μας οίστρο!!! Ευτυχώς που ο Leo είναι στειρωμένος γιατί αλλιώς μας έβλεπα να απλώναμε ζιπουνάκια!!!! Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery κάτω από το ονομά μας (catchris) (γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες όπως βάζετε εσείς στα κειμένά σας???)

Να σας ζήσει η κούκλα σας!!!:):)
Φώτο μπορείτε να βάλετε αν πατήσετε το ''διαχείριση συνημμένων αρχείων'' και επιλέξετε από τον υπολογιστή σας την φώτο που θέλετε να ανεβάσετε!!:P:P

Ημερολογιο 2010

Γεια σας ειδικα!!!:up:

Συνημμένα

• Lcalicocats2010back[1].jpg
    Lcalicocats2010back[1].jpg
    227,4 KB · Εμφανίσεις: 40
Γεια σας!Χαιρετω:hello: τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες.
Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ:D.Αυτα λοιπον...
Πατουσακια απο τη Ζουζου.

Γεια σας!Χαιρετω:hello: τους και τις calico και ολες τις calicoμανες και ολους τους calicoπαμπαδες.
Ηρθε η ωρα να σας συστηθω.Μερικοι ισως με ξερετε απο το θεματακι που εχει ανοιξει η μαμα μου,μερικοι ομως δεν με ξερετε.Το ονομα μου ειναι Ζουζου και ειμαι μια calico γατουλα.Χαιρομαι που ανηκω σε αυτο το κλαμπ:D.Αυτα λοιπον...
Πατουσακια απο τη Ζουζου.
Καλωσήρθες ζουζου στο club των calico!!!:D:D:D

Καλησπέρα!!!:):)

Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού!:hello:
Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα!:inlove:

Γιούλη ευχαριστούμε πολύ!:D:D
Οι άλλες σελίδες τί είχαν; :P

Καλώς ήρθες όμορφη Ζουζού!:hello:
Ηλεκτράκι έχεις γίνει κουκλίτσα!:inlove:

Γιούλη ευχαριστούμε πολύ!:D:D
Οι άλλες σελίδες τί είχαν; :P
Σε ευχαριστούμε Νίκη μου!!!!:redface::redface::redface::)

Τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει θεμα Καλυκο που το εγραψε η Θαλεια.
Καλως σας βρηκαμε και μεις ...!!!

Καλώς την τρίχρωμη την calico.:D:D:D

Παρούσα και η Νορίτσα!!!:D

Συνημμένα

• Φωτογραφία3154.jpg
    Φωτογραφία3154.jpg
    208 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Φωτογραφία1358.jpg
    Φωτογραφία1358.jpg
    183 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Φωτογραφία2942.jpg
    Φωτογραφία2942.jpg
    114,4 KB · Εμφανίσεις: 29
Ολα τα τριχρωμα μαζι,χορτασε το ματι μου!:) Αν ηταν ανθρωποι θα ηταν λιγο πανκ :D

Η Νορίτσα είναι κούκλα!!!!!:inlove::inlove::inlove:

Ευχαριστούμε Ναταλάκο!!
Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει.
Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι!:happy:

Ευχαριστούμε Ναταλάκο!!
Το σκατούλι είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ! Χθες το απογευμα είχε αδειάσει το μπωλάκι τους και με περιτριγύριζε. Πάω στην κουζινα να τους βάλω την ξηρά και είχα κλείσει την πόρτα της κουζίνας για να μην μπει.Αλλα δεν την έκλεισα καλά (απλά ακούμπαγε το σιδεράκι στην κάσα της πόρτας). Όπως βάζω το φαγητό ακούω ένα τρίξιμο και βλέπω το κεφαλάκι της. Γυρισα την πλάτη μου πάλι για να μετρήσω και όταν ήμουν έτοιμη να βάλω στο μπωλάκι είχε φύγει απο την πόρτα και λέω θα μπήκε στην κουζίνα. Βγαίνω έξω στο σαλόνι για να βάλω το φαγητό και την βλέπω να κωλοκάθεται δίπλα απο το μπωλ και να με περιμένει.
Μου έκανε εντύπωση γιατί εβγαλε το κεφάλι της για να δει τι κάνω και μόλις με είδε οτι ετοιμάζομαι να τους βάλω φαγητό εφυγε και με περίμενε δίπλα απο το μπωλάκι!:happy:
Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω....:):):) Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!!:lol::lol::lol:

Είναι έξυπνο το κοριτσάκι μας και πειθαρχημένο απ ότι βλέπω....:):):) Όχι σαν τα δικά μου που πηδάνε πάνω μου για να φάνε και εμένα!!!!:lol::lol::lol:

Για ρώτα με όταν βάζω κονσέρβα τί γίνεται! Οχι, ρωτα με!!:P
Πάει και η πειθαρχία, πάνε και όλα:rolleyes:. Όταν βάζω κονσέρβα είμαι στην κουζίνα και εκείνα στο σαλόνι(ακριβώς στον διπλανό χώρο). Το καταλαβαίνει πρώτη η Νόρα και αρχίζει και φωνάζει. Ετσι δίνει σήμα και στις άλλες δύο και έρχονται όλες κατα πάνω μου όταν ανοίξω την πόρτα.

Αν δεν έχω κλείσει την πόρτα της κουζίνας ανεβαίνει στον πάγκο και διεκδικεί την κονσέρβα της. Ξεκινάει να τρώει απο τον πάγκο και την διώχνω.Αλλα δεν πτοείται....Ξανανεβαίνει:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back