Calico-maniacs;

crazywithcats

Νεοφερμένο μέλος

Ο crazywithcats αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
old-town-calico
Γεια παιδια.Εδω μπαινουν ολοι οι φαν ή οι ιδιοκτητες των γατων calico!!!!

old-town-calico

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οριστε καποιες εικονες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• old-town-calico.jpg
    old-town-calico.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 58
  • HalloweenaSM.jpg
    HalloweenaSM.jpg
    73 KB · Εμφανίσεις: 71
  • Calico-Cat-1.jpg
    Calico-Cat-1.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 62
  • calico-cat-2.jpg
    calico-cat-2.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 66
  • Calico_cat_-_Phoebe.jpg
    Calico_cat_-_Phoebe.jpg
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 93
και μια ακομα

Συνημμένα

• calico-0107.jpg
    calico-0107.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 81
και επειδη δεν χορταινουμε να κι αλλες

Συνημμένα

• 434279a-f1.2.jpg
    434279a-f1.2.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 78
  • 902600546_70f82e34e2.jpg
    902600546_70f82e34e2.jpg
    153,9 KB · Εμφανίσεις: 101
  • calico.jpg
    calico.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 281
Κάλικο είναι οι τρίχρωμες;

Κάλικο είναι οι τρίχρωμες;
Ναι Ζοο οι οποίες σχεδόν πάντα είναι κ θηλυκές

Ναι Ζοο οι οποίες σχεδόν πάντα είναι κ θηλυκές

Σαν τη Νεφελίτσα μου δηλαδή. :) Ο χρωματισμός χαρακτηρίζεται έτσι ή αποτελεί ξεχωριστό είδος, κάτι σαν ράτσα δηλαδή; :hmm:
Δηληδή λέμε κοινή ευρωπαική ή κάλικο; Η κτηνίατρος μου την έχει γράψει: κοινή ευρωπαική μαύρο - λευκό - καφέ. Ούτε καν μακρύτριχη που είναι.:|

Οταν λετε Καλικο εννοειτε μονο τις τριχρωμες με ξεχωριστα μπαλωματα χρωματων?
Η συμπεριλαμβανονται και οι ταρταρουγες(ανακατεμενα και τα τρια χρωματα)? Αν ναι, δηλωνουμε και εμεις (δηλαδη η Μυρτουλα μου) μελη του κλαμπ!;):up::up:

Σαν τη Νεφελίτσα μου δηλαδή. :) Ο χρωματισμός χαρακτηρίζεται έτσι ή αποτελεί ξεχωριστό είδος, κάτι σαν ράτσα δηλαδή; :hmm:
Δηληδή λέμε κοινή ευρωπαική ή κάλικο; Η κτηνίατρος μου την έχει γράψει: κοινή ευρωπαική μαύρο - λευκό - καφέ. Ούτε καν μακρύτριχη που είναι.:|
Όλες οι ράτσες έχουν καλικο, αποτελεί χρωματισμό. Καλά οι περισσότεροι κτηνίατροι δεν έχουν ιδεα ούτε από ράτσες ουτε από χρωματισμούς έπρεπε να του πεις εσύ τι να γράψει στο βιβλιάριο

Όλες οι ράτσες έχουν καλικο, αποτελεί χρωματισμό.

Σλιθεριν δεν σε καταλαβα.:hmm:Εννοεις οτι καλικο ειναι ο τριχρωμος χρωματισμος? η ο εκαστοτε χρωματισμος της γατας (ανεξαρτητα χρωματος) ? :hmm:

Όλες οι ράτσες έχουν καλικο, αποτελεί χρωματισμό. Καλά οι περισσότεροι κτηνίατροι δεν έχουν ιδεα ούτε από ράτσες ουτε από χρωματισμούς έπρεπε να του πεις εσύ τι να γράψει στο βιβλιάριο

Θα της το πω όταν την ξαναπάω. Και να την γράψει και μακρύτριχη.
Δηλαδή θα λέγεται απλά κάλικο μακρύτριχη ή κοινή ευρωπαική κάλικο μακρύτριχη;
Για να της πω τι να γράψει.:redface:

Να μια περιγραφή για τις καλικο γατούλες
First off, what is a calico cat? A calico cat is not a breed of cat, it is a color pattern. To be called "calico", three colors must be present: black, white and orange. Variations of these colors include gray, cream and ginger. A "true" calico cat has large blocks of these three colors, a "tortoise shell" or "tortie" cat has a mix of these three colors (blended/swirled together more than distinct blocks of color).

Κοινή Ευρωπαική είναι η ράτσα της Καλικο είναι το χρώμα της, τώρα το μέγεθος της γούνας δεν το γράφουν συνήθως, ούτε κ σε μας το έχει γράψει ο κτηνίατρος συνήθως γράφουν το χρώμα κ την ράτσα, τώρα αν θέλεις εσύ μια πιο λεπτομερή περιγραφή ζητήσέ της να γράψει κ το μακρύτριχη

ΟΚ.
Στον Όλιο μου το είχε γράψει άλλος γιατρός το μακρύτριχος.
Πάντως αυτό το μαύρο-λευκό-καφέ που έχει γράψει, σαν χρωματολόγιο είναι και δεν μου άρεσε κι εμένα.

δλδ η μελινα μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ειναι καλικο??

Συνημμένα

• paraskevas 004.jpg
    paraskevas 004.jpg
    161 KB · Εμφανίσεις: 394
δλδ η μελινα μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ειναι καλικο??

Ω, ναι...!!!:up:

μπραβο μας. τοσα χρονια με την μελινα κ να μην ξερω οτι ειναι απο την βασιλικη γενια των καλικο???
κ εγω την νομιζα μονο κεραμιδι:hmm::hmm:
δηλαδη ειναι κεραμιδοκαλικο η θα ανακαλυψω κ αλλες κρυφες της χαρες

Στις κοινες ευρωπαϊκες γραφεται και το μηκος τριχωματος,ας πουμε ο Σειριος ειναι γραμμενος ως DSH,Domestic shorthair.Στο βιβλιαριο λοιπον θα σου γραψει στη ρατσα το αντιστοιχο της ευρωπαϊκης μακρυτριχης,και στο χρωμα θα σου γραψει Calico.

Σλιθεριν δεν σε καταλαβα.:hmm:Εννοεις οτι καλικο ειναι ο τριχρωμος χρωματισμος? η ο εκαστοτε χρωματισμος της γατας (ανεξαρτητα χρωματος) ? :hmm:
Ο όρος calico αναφερεται στο χρωμα,μπορει να υπαρξει σε οποιαδηποτε σχεδον ρατσα,συμπεριλαμβανομενης της ευρωπαϊκης κοινης.Οι ταρταρουγες ειναι μερος του χρωματισμου calico,λεγονται tortoishell.

Στις κοινες ευρωπαϊκες γραφεται και το μηκος τριχωματος,ας πουμε ο Σειριος ειναι γραμμενος ως DSH,Domestic shorthair.Στο βιβλιαριο λοιπον θα σου γραψει στη ρατσα το αντιστοιχο της ευρωπαϊκης μακρυτριχης,και στο χρωμα θα σου γραψει Calico.

Τι εννοείς το αντίστοιχο Δώρα; Με μπέρδεψες τώρα. Ποιό είναι το αντίστοιχο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back