crazywithcats
Νεοφερμένο μέλος
old-town-calico
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazywithcats
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
crazywithcats
Νεοφερμένο μέλος
crazywithcats
Νεοφερμένο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι Ζοο οι οποίες σχεδόν πάντα είναι κ θηλυκέςΚάλικο είναι οι τρίχρωμες;
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι Ζοο οι οποίες σχεδόν πάντα είναι κ θηλυκές
Σαν τη Νεφελίτσα μου δηλαδή.
Ο χρωματισμός χαρακτηρίζεται έτσι ή αποτελεί ξεχωριστό είδος, κάτι σαν ράτσα δηλαδή; 
Δηληδή λέμε κοινή ευρωπαική ή κάλικο; Η κτηνίατρος μου την έχει γράψει: κοινή ευρωπαική μαύρο - λευκό - καφέ. Ούτε καν μακρύτριχη που είναι.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η συμπεριλαμβανονται και οι ταρταρουγες(ανακατεμενα και τα τρια χρωματα)? Αν ναι, δηλωνουμε και εμεις (δηλαδη η Μυρτουλα μου) μελη του κλαμπ!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Όλες οι ράτσες έχουν καλικο, αποτελεί χρωματισμό. Καλά οι περισσότεροι κτηνίατροι δεν έχουν ιδεα ούτε από ράτσες ουτε από χρωματισμούς έπρεπε να του πεις εσύ τι να γράψει στο βιβλιάριοΣαν τη Νεφελίτσα μου δηλαδή.Ο χρωματισμός χαρακτηρίζεται έτσι ή αποτελεί ξεχωριστό είδος, κάτι σαν ράτσα δηλαδή;
Δηληδή λέμε κοινή ευρωπαική ή κάλικο; Η κτηνίατρος μου την έχει γράψει: κοινή ευρωπαική μαύρο - λευκό - καφέ. Ούτε καν μακρύτριχη που είναι.![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Όλες οι ράτσες έχουν καλικο, αποτελεί χρωματισμό.
Σλιθεριν δεν σε καταλαβα.
Εννοεις οτι καλικο ειναι ο τριχρωμος χρωματισμος? η ο εκαστοτε χρωματισμος της γατας (ανεξαρτητα χρωματος) ? 
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλες οι ράτσες έχουν καλικο, αποτελεί χρωματισμό. Καλά οι περισσότεροι κτηνίατροι δεν έχουν ιδεα ούτε από ράτσες ουτε από χρωματισμούς έπρεπε να του πεις εσύ τι να γράψει στο βιβλιάριο
Θα της το πω όταν την ξαναπάω. Και να την γράψει και μακρύτριχη.
Δηλαδή θα λέγεται απλά κάλικο μακρύτριχη ή κοινή ευρωπαική κάλικο μακρύτριχη;
Για να της πω τι να γράψει.

elvenstar
Επιφανές μέλος
First off, what is a calico cat? A calico cat is not a breed of cat, it is a color pattern. To be called "calico", three colors must be present: black, white and orange. Variations of these colors include gray, cream and ginger. A "true" calico cat has large blocks of these three colors, a "tortoise shell" or "tortie" cat has a mix of these three colors (blended/swirled together more than
distinct blocks of color). 

elvenstar
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Στον Όλιο μου το είχε γράψει άλλος γιατρός το μακρύτριχος.
Πάντως αυτό το μαύρο-λευκό-καφέ που έχει γράψει, σαν χρωματολόγιο είναι και δεν μου άρεσε κι εμένα.
vickymoon
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
δλδ η μελινα μου(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ειναι καλικο??
Ω, ναι...!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος
κ εγω την νομιζα μονο κεραμιδι

δηλαδη ειναι κεραμιδοκαλικο η θα ανακαλυψω κ αλλες κρυφες της χαρες
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο όρος calico αναφερεται στο χρωμα,μπορει να υπαρξει σε οποιαδηποτε σχεδον ρατσα,συμπεριλαμβανομενης της ευρωπαϊκης κοινης.Οι ταρταρουγες ειναι μερος του χρωματισμου calico,λεγονται tortoishell.Σλιθεριν δεν σε καταλαβα.Εννοεις οτι καλικο ειναι ο τριχρωμος χρωματισμος? η ο εκαστοτε χρωματισμος της γατας (ανεξαρτητα χρωματος) ?
![]()
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις κοινες ευρωπαϊκες γραφεται και το μηκος τριχωματος,ας πουμε ο Σειριος ειναι γραμμενος ως DSH,Domestic shorthair.Στο βιβλιαριο λοιπον θα σου γραψει στη ρατσα το αντιστοιχο της ευρωπαϊκης μακρυτριχης,και στο χρωμα θα σου γραψει Calico.
Τι εννοείς το αντίστοιχο Δώρα; Με μπέρδεψες τώρα. Ποιό είναι το αντίστοιχο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool