Calico-maniacs;

Γνήσια γάτα του Αιγαίου!!!!:up::up::up:Λοιπόν, στην επόμενη Έκθεση Γάτας, θα πρέπει να την φέρεις οπωσδήποτε:up:

Για τη Λίλιθ λες 'οτι είναι γάτα αιγαίου;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα μου φαινεται για Αιγαιου.Αν νομιζεις Μαριανθη οτι δε θα στρεσσαριστει με την Εκθεση,φερε την το Δεκεμβρη.Αυτες που διαγωνιζονταν ηταν ολοϊδιες,ερχοταν κοσμος απο το φορουμ και μου ελεγαν οτι ειναι ακριβως σαν τη Λίλιθ (εξαλλου η δικια μας ειναι στην κυριολεξία "γάτα Αιγαίου":lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα μου φαινεται για Αιγαιου.Αν νομιζεις Μαριανθη οτι δε θα στρεσσαριστει με την Εκθεση,φερε την το Δεκεμβρη.Αυτες που διαγωνιζονταν ηταν ολοϊδιες,ερχοταν κοσμος απο το φορουμ και μου ελεγαν οτι ειναι ακριβως σαν τη Λίλιθ (εξαλλου η δικια μας ειναι στην κυριολεξία "γάτα Αιγαίου":lol:)

Στην κυριολεξία είναι σίγουρα η καλύμνια!!! :lol: Οι άλλες αν έχουν γεννηθεί στην αθήνα, τότε τις τρώμε!! :D Το Δεκέμβρη στην Έκθεση. ε;; Θα το σκεφτώ... :hmm::hmm::hmm:
Πάντως διάβαζα αυτές τις μέρες κάτι αρθρα που βρήκα για τις γάτες αιγαίου και μου φαίνεται κι εμένα ότι η Λίλιθ έχει όλα τα χαρακτηριστικά από όσα έλεγε.. Ούτε ένα που να μην το έχει.. θα το παραθέσω κιόλας.. Άρα μπορεί και να είναι και "γάτα Αιγαίου".. και ... Τυπικά!!!:D

Αν δινονται και πιστοποιητικα καθαροαιμιας,μπορεις να της βγαλεις και τα χαρτια της αν την αναγνωρισουν οι κριτες ως Αιγαιου.

Εδώ Τιτίκα!!!:up: Καλά πού ήμουν εγώ τόσο καιρό και δεν πήρα είδηση το θέμα!!:D Νομίζω ότι είμαι η πιο όμορφη calico της βόρειας Ελλάδας (τουλάχιστον..) :lol: Η μαμά μου, όπως όλες οι μαμάδες, :P νομίζει ότι είμαι η πιοόμορφη γάτα γενικά!!!:lol:

Γεια σας!:)Κατατασομαι κι εγω σε αυτο το κλαμπ!:DΜε λενε Snoopy και ειμαι ενας calico γατουλης!!!:up:Ειμαι ο πιο ομορφος γατουλης της γειτονιας!:cool::lol::redface:

Nοριτσα η Calico!!!

Συνημμένα

• Φωτογραφία1191.jpg
    Φωτογραφία1191.jpg
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 48
  • Φωτογραφία1768.jpg
    Φωτογραφία1768.jpg
    214,1 KB · Εμφανίσεις: 62

Για μένα είσαι η πιό όμορφη Calico του κόσμου!!!:inlove::inlove:

Ααααχ :inlove: Αυτος ειναι ο αντρας μου!!
Τετοια λεει και με στέλνει αδιάβαστη:rolleyes::happy:
Και για μενα Αρουλη μου εσυ εισαι ο πιο κουκλος πορτοκαλένιος!!!:D

Νόρα

Γεια σας!:)Κατατασομαι κι εγω σε αυτο το κλαμπ!:DΜε λενε Snoopy και ειμαι ενας calico γατουλης!!!:up:Ειμαι ο πιο ομορφος γατουλης της γειτονιας!:cool::lol::redface:
Ειναι σιγουρα αρσενικος;Και τριχρωμος;:confused:

Ναι!:)Στην αρχη μου φανηκε και εμενα λιγο παραξενο.Αλλα ο κτηνιατρος μας ειπε οτι ειναι σιγουρα αρσενικο και τριχρωμο.Φυσικα,αυτο δεν συμβαινει συνεχεια.Οπως ξερουμε ολοι τα περισσοτερα τριχρωμα ειναι θηλυκα,σπανια γεννιουνται αρσενικα.Αν γεννηθουν θα τα αποβαλει η γατα η' θα ειναι στειροι.Σε αυτη την περιπτωση,το δικο μου ειναι στειρο...

Δηλώνουμε και εμείς παρούσες εδώ, σαν γνήσιες calico που είμαστε:):)!

δηλωνω φαν κι εγω!!οταν παω κυπρο θα σας δειξω φωτος 3 καλικο γατιων που εχουμε στην αυλη:) προς το παρων θα σας δειξω την μια που ειναι η αγαπη μου, η καλυτερη γατουλα στον κοσμο αν και μεγαλουτσικη!
014-1.jpg

011.jpg

ειναι η λουλου μου!:)

κουκλίτσες και οι δύο:up: :lol:!! Έλα να μαζευόμαστε!:P

κουκλίτσες και οι δύο:up: :lol:!! Έλα να μαζευόμαστε!:P

Σε ευχαριστούμε πολύ!:):) Και η δικιά σου δεν πάει πίσω. Είναι πολύ όμορφη!!!:P:P

Καλημερα!
Για ριξτε μια ματια σε αυτη την κουκλα!
PA070022.jpg

PA070020.jpg

PA070015.jpg

Η αγγελία της βρίσκεται εδω.:)

ποια ειναι η διαφορα της καλικο με τη τορτιγια? η καλικο εχει και λευκο μεσα? αυτο ειναι? :hmm:

Ναι,αν ειναι περιπου τα δυο τριτα του σωματος της λευκα ειναι calico.Αν εχει πολυ λιγο λευκο ή καθόλου ειναι ταρταρουγα τυπικα.

Τί κουκλίτσα είναι αυτή?!!:inlove: Είναι και φουντωτή!!:up:

Ναι ειναι μακρυτριχη.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back