ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα ρε...ερωτας ειναι η ατιμη...Ναι ειναι στρογγυλο,περισσοτερο απο της αδερφης της.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να του τη παρω δωρο στα γενεθλια του 20 Οκτωβριου?Ναι ειναι πολυ ομορφη,αν τη βγαλω καλυτερες φωτο το μεσημερι θα ξετρελαθεις.

θα χαρει πολυ!

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε θα του πω οτι ειναι ψευτικη...Αμε,θα ξετρελαθει!![]()
κι οτι η εταιρια παιχνιδιων τις κανει πλεον να μοιαζουν σαν αληθινες

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και που να δεις οταν θα τα κανει στην αμμοΚι οταν αρχισει να νιαουριζει θα πει "κοιτα τι σου κανει η επιστημη,πολυ αληθοφανη!"![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Καλά είσαστε απίστευτες!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Παρεπιπτοντως,πιο διαστροφικο παιχνιδι δεν εχω δει,ελεος πια,απο πεντε ετων να σε εκπαιδευουν να ξε$%@#^
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω ειχα εναν κουκλο που τον ελεγαν Πιπινο.Γιατι,δεν εχουν βγαλει αυτες τις κουκλες-μωρα που τις ταϊζεις και τα κανουν;
Παρεπιπτοντως,πιο διαστροφικο παιχνιδι δεν εχω δει,ελεος πια,απο πεντε ετων να σε εκπαιδευουν να ξε$%@#^
μου τον ειχε παρει ο πατερας μου οταν δουλευε καποτε στο Μιλανο και ειχε πουλακι κανονικο και μικρους ορχεις κι οταν τον ταιζες με το μπιμπερο αυτοματα εβγαινε το νερο απο το πουλακι και φυσικα φροντιζες να τον εχεις καθησει στο γιο γιο του πρωτα...

Απαιχτοι οι Ιταλοι ε?

απο τοτε μου΄μεινε η ανεση με το αλλο φυλο

Εχω μία μικρούλα calico, ένα πανέμορφο σαμιαμίδι 3 μηνών που με μεγάλη δυσκολία θα αποχωριστώ όταν έρθει η ώρα, αφού προσπαθώ να της βρώ ένα μόνιμο σπιτι...
Η αγγελία μας είναι εδώ:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37044
natalouko
Επιφανές μέλος
Μόλις είδα το θέμα σας εδω και σπεύδω να δηλώσω και εγώ θαυμαστρια του είδους!
Εχω μία μικρούλα calico, ένα πανέμορφο σαμιαμίδι 3 μηνών που με μεγάλη δυσκολία θα αποχωριστώ όταν έρθει η ώρα, αφού προσπαθώ να της βρώ ένα μόνιμο σπιτι...
![]()
![]()
Η αγγελία μας είναι εδώ:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37044
Είναι πάρα πολύ όμορφη και γλυκειά.

Εύχομα γρήγορα να βρει το δικό της ζεστό σπιτάκι!!!

Απλώς μιας και δεν έχει γίνει αυτο μέχρι τώρα είπα να κλεψω λίγο απο τη δόξα της και να το παίξω χαζομαμά αν και δε μου αξίζει αφού δεν μπορώ να τη φροντίσω όπως της πρέπει...
natalouko
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστούμε πολύ...μακάρι γιατι μέχρι στιγμής κανεις δεν εχει ενδιαφερθει...θα περιμένουμε, κάποιος θα την ξεχωρίσει και θα την ζητήσει...
Απλώς μιας και δεν έχει γίνει αυτο μέχρι τώρα είπα να κλεψω λίγο απο τη δόξα της και να το παίξω χαζομαμά αν και δε μου αξίζει αφού δεν μπορώ να τη φροντίσω όπως της πρέπει...
Είσαι η προσωρινή της γατομαμά και την φροντίζεις μια χαρούλα, αφού προσπαθείς να της βρεις σπιτάκι!!!

natalouko
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool