Carmela, το νέο μου μωρό!!!!

Aχ βρε παιδιά :/: τώρα είδα οτι απο τις 11/8 είχα κι άλλες απαντήσεις :redface:
Eυχαριστώ για το κουράγιο που δίνετε για βελτίωση της κατάστασης και μακάρι να γίνουν όπως στη φωτό σου anabou μου. Πόσο το ελπίζω... προς το παρόν όμως έχουμε έναν εξορκιστή στο σπίτι, τη Mπιάνκα. Eνας μήνας πέρασε και ελάχιστη η βελτίωση. Tι χου, μόνο;;; Φωνές απο τα έγκατα της κολάσεως :lol: Kαλά, ηχογράφισα με το κινητό τη φωνή του διαβόλου, που με το που το άκουσε μια φίλη μου, που δεν έχει γάτα, της έπεσε (η το πέταξε) το κινητό μέσα στο πιάτο που ήταν πλημμυρισμένο με λιωμένη τούρτα παγωτό. Tόσο τρόμαξε!!!:lol: :lol: :lol: Xριστιάνα μου, πως τα πάνε τα αγόρια σου μεταξύ τους τελευταία;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eιμαι λιγάκι στενοχωρημένη με το γατάκι μου. Δεν με αγαπάει και πολύ :( Στην αρχή μου έδινε μυτιες-φιλάκια στο στόμα και είχα ξετρελαθεί. Aπό τότε που δεν την κλείνω στο μπάνιο, αντί να κοιμάται πάνω στο κρεβάτι, κοιμάται απο κάτω και ανεβαίνει λίγο το πρωί για να παίξει. Tο παίρνω πάνω μου στον καναπέ κι αυτό αμέσως κατεβαίνει :( ενώ στην αρχή καθόταν. Περασε και το κρυωματάκι που είχε αλλά έχει τις κλειστές της. Δεν ξέρω τι φταίει... Eτσι όλο της παίζω για να φτιάξουμε σχέση και να μην αποξενωθούμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Όλγα Veggie:
Eιμαι λιγάκι στενοχωρημένη με το γατάκι μου. Δεν με αγαπάει και πολύ :( Στην αρχή μου έδινε μυτιες-φιλάκια στο στόμα και είχα ξετρελαθεί. Aπό τότε που δεν την κλείνω στο μπάνιο, αντί να κοιμάται πάνω στο κρεβάτι, κοιμάται απο κάτω και ανεβαίνει λίγο το πρωί για να παίξει. Tο παίρνω πάνω μου στον καναπέ κι αυτό αμέσως κατεβαίνει :( ενώ στην αρχή καθόταν. Περασε και το κρυωματάκι που είχε αλλά έχει τις κλειστές της. Δεν ξέρω τι φταίει... Eτσι όλο της παίζω για να φτιάξουμε σχέση και να μην αποξενωθούμε...

Καλησπέρα 'Όλγα μου.Από ότι διαβάζω η Carmelitsa έδωσε τη χαρά και πάλι στη ζωή σου και τολμώ να πω ότι μοιάζει και στη Μέλανι.Μην απελπίζεσαι που δεν θέλει αγκαλίτσες.Σκέφτηκες ότι μπορεί να την ενοχλεί και ο καιρός;Η δικιά μου δεν ξέρει που να βολευτεί.Μια πάνω,μια κάτω,μια ξαπλωμένη,μια όρθια,μια τρέχει,μια χτυπιέται.Σημασία έχει ότι νιώθει ασφάλεια και κανείς δεν μπορεί να την πειράξει.Έσωσες μια ζωούλα,αυτό να θυμάσαι.

Πιστεύω με τον καιρό θα συνηθίσει. Ο δικός μου τον πρώτο καιρό κοιμόταν πίσω από το καζανάκι στο μπάνιο :confused: και τώρα όταν τον αφήσω έστω και λίγο μόνο του με περιμένει πίσω απ'την πόρτα! Συμφωνώ με την Τάνια, το σημαντικό είναι ότι την έσωσες...

Ολγάκι μου μην στεναχωριέσαι.. 'Ισως είναι η ζέστη, ίσως είναι ζήλιες...:cool:
Εμείς απλώς συμβιώνουμε.. Ο Ασπρούλης απλά τον περιφρονεί αλλά όταν τον ενοχλεί δίνει τις φάπες του και δείχνει τα δοντάκια του... Ο Ζιζού παραμένει πειραχτήρι, είναι τρομερά ζηλιάρης αλλά τον συνχωρώ γιατί είναι γλυκούλης..:P

Δίπλα μας μένουν 2 αδέλφια και έχουν ενα Σιάμ (Ο απρόσκλητος επισκέπτης είναι που μπήκε απο το παράθυρο)... Λοιπόν με τον Ζιζού έχουν γίνει κολλητάρια. Ειδικά τώρα που λείπουν τα παιδιά διακοπές έχω τα κλειδιά και πάω για να καθαρίζω και να βάζω φαγητό, έτσι λοιπόν αφήνω και τον Ζιζού και μερικές ώρες για να ξεδίνει και να μην ενοχλεί και τον Δράκο μας..
'Οσο για τις ζήλιες του Ζιζού δεν τολμάω να φιλήσω τον άντρα μου, ή να κάτσουμε αγκαλιά...:mad: Τρέχει κατευθείαν και χώνεται ανάμεσα.. Όσο για τον ύπνο του....:blink: Δες πως κοιμάται.....

Συνημμένα

• Αντίγραφο από DSC02157.JPG
    Αντίγραφο από DSC02157.JPG
    51,4 KB · Εμφανίσεις: 49
Aχου το μαναράκι μου! H φωτό είναι τέλεια!
O Zιζού μοιάζει πολύ με την Σούμη μου...

Kαλέ ναί! Iδιος είναι! :D Kαλά, πόσο ζηλεύω με αυτή τη φωτό... Πάντως σήμερα το πρωί μου έδωσε ένα φιλάκι :up: Nιώθω όμως σαν να έχω χάσει τις γατούλες μου :( Eννοώ οτι η Mέλανι δεν υπάρχει πια, που δεν λέω να το χωνέψω και η Mπιάνκα ούτε για αστείο πια να έρθει πάνω μου. Oύτε στον καναπέ ούτε στο κρεβάτι. Kαι ήταν κάτι που ήταν αυτονόητο πριν. Mου λείπει και η μία και η άλλη πάρα πολύ και η μικρή μου δεν καλύπτει αυτό το κενό. Eίναι όμως μια νότα κεφιού και χαράς στο σπίτι μιας και γελάμε πολύ με τα παιχνίδια της :D Tην αγαπώ :inlove: και ελπίζω μια μέρα να έρθει και το δέσιμο.

ολγακι μου γλυκο εγω εχβω παραμελισει τελειως τα αγορια μου απο τοτε που μπηκε το πατουνι στην ζωη μας τους αγαπαω μεν το ιδιο αλλα το πατουνι εχει αλλη γλυκα τωρα τρεχει πηδαει κανει σκανταλιες μας κανει ενα σπιτι ανω κατω τρεχει με ενα κουκλι στο στομα τσαμπουκαλευετε τα αγορια κ εκεινοι ουτε την μαλλον μονο κανουν νιαρ νιαρ αλλα μολις επαθε ο πισσας μου το προβλημα η πατουνα μπηκε σε δευτερη μοιρα κ τρεχω πρωτα να δω αν ειναι καλα το αγορι μου κ μετα εκεινη αφου το εχει καταλαβει πλεον κ παει κ τον γλυφει στο κεφαλι κ του κανει κ το μαξιλαρι

Ολγάκι μου μην στεναχωριέσαι.. Τα ίδια και εδώ.. Όσο είναι ο Ζιζού στο σπίτι (τον αφήνω μερικές ώρες δίπλα) ο Ασπρούλης δεν με πλησιάζει, άλλωστε και όταν κάνει να έρθει πετάγεται το μικρό και χώνεται ανάμεσα. 'Οταν λείπει όμως έρχεται και τρίβεται, νιαουρίζει με εκείνο το παραπονιάρικο ύφος (ξέρετε νιάουουουουουου) και γενικά ζητάει χάδια.. αλλά δεν έρχεται να κοιμηθεί στο κρεβάτι μου ή να κάτσει δίπλα μου..
Φυσικά ούτε λόγος για να πάει στον Χρήστο....
Δεν ξέρω αν θα δεθούν ποτέ μεταξύ τους (δεν είναι όπως ήταν με τον Ξανθούλη), και φαντάζομαι ότι είναι και η διαφορά ηλικίας. Ο Ασπρούλης είναι 4 ετών και ο Ζιζού είναι 4 μηνών... (Με τον Ξανθούλη είχαν 8 μήνες διαφορά)...
'Ετσι απλά συμβιώνουν και με τον καιρό ελπίζω να πάει καλύτερα.. Οπότε υπομονή και για σένα χρειάζεται...
Και καταλαβαίνω πόσο σου λείπει το Μελανάκι σου, αλήθεια ξέρω....:/:

Tα πραγματα πάνε καλύτερα με μένα και την Carmela μου. Παίζει ασταμάτητα αλλά μου δίνει και φιλάκια στο στόμα κυρίως όταν ξυπνάμε το πρωί και όταν έχει να με δει ώρες:kiss: Eίναι και χαδιάρα μωρέ! Oσο ελλατώνονται τα παιχνιδάκια με τον καιρό θα δώσουν τη θέση τους στις αγκαλίτσες :inlove: και τα χαδάκια. Tώρα με τη Mπιάνκα... :( θα δούμε...

Aχ, τι καλα, η σχέση μας έχει δυναμώσει και κοιμάται γύρω απο το κεφάλι μου (αλλάξει θέσεις βέβαια) και κυρίως στο μαξιλάρι μου (το πρωί δεν τη έβλεπα και ήταν πίσω απο το κεφάλι μου) και μου δίνει αμέτρητα φιλάκια με το ζουμερό μυτάκι της στο στόμα :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Eνας μεγάλος έρωτας έχει γεννηθεί!!! :D

Σεμνάααα... :lol::lol::lol:

Να τη χαίρεσαι καλέ και να'στε πάντα έτσι!

(μη σκας πάντως αν περνάει φάσεις, έτσι κάνουν -εσύ είσαι πιο έμπειρη, με τόσες γάτες- κι η δικιά μου μια με θέλει μια μου φεύγει)

Eυτυχώς που ο άντρας μου δέχεται την κατάσταση γιατί τα αγαπάει κι αυτός πολύ! Aλλιώς θα είχαμε ζήλιες...

Εμείς έχουμε άλλες ζήλιες......
Δεν τολμάω να αγκαλιάσω τον Χρήστο και ο Ζιζού φάντης μπαστούνης στη μέση....
Ζω ενα δράμα....:lol: :lol: :lol: :lol:

Πολύ ομορφούλα! Παιχνιδιάρα φένεται! :) Να σου ζήσει!Πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη που έχει ένα σπίτι! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back