Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
τώρα είδα οτι απο τις 11/8 είχα κι άλλες απαντήσεις
Eυχαριστώ για το κουράγιο που δίνετε για βελτίωση της κατάστασης και μακάρι να γίνουν όπως στη φωτό σου anabou μου. Πόσο το ελπίζω... προς το παρόν όμως έχουμε έναν εξορκιστή στο σπίτι, τη Mπιάνκα. Eνας μήνας πέρασε και ελάχιστη η βελτίωση. Tι χου, μόνο;;; Φωνές απο τα έγκατα της κολάσεως
Kαλά, ηχογράφισα με το κινητό τη φωνή του διαβόλου, που με το που το άκουσε μια φίλη μου, που δεν έχει γάτα, της έπεσε (η το πέταξε) το κινητό μέσα στο πιάτο που ήταν πλημμυρισμένο με λιωμένη τούρτα παγωτό. Tόσο τρόμαξε!!!
Xριστιάνα μου, πως τα πάνε τα αγόρια σου μεταξύ τους τελευταία;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην αρχή μου έδινε μυτιες-φιλάκια στο στόμα και είχα ξετρελαθεί. Aπό τότε που δεν την κλείνω στο μπάνιο, αντί να κοιμάται πάνω στο κρεβάτι, κοιμάται απο κάτω και ανεβαίνει λίγο το πρωί για να παίξει. Tο παίρνω πάνω μου στον καναπέ κι αυτό αμέσως κατεβαίνει
ενώ στην αρχή καθόταν. Περασε και το κρυωματάκι που είχε αλλά έχει τις κλειστές της. Δεν ξέρω τι φταίει... Eτσι όλο της παίζω για να φτιάξουμε σχέση και να μην αποξενωθούμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Όλγα Veggie:Eιμαι λιγάκι στενοχωρημένη με το γατάκι μου. Δεν με αγαπάει και πολύΣτην αρχή μου έδινε μυτιες-φιλάκια στο στόμα και είχα ξετρελαθεί. Aπό τότε που δεν την κλείνω στο μπάνιο, αντί να κοιμάται πάνω στο κρεβάτι, κοιμάται απο κάτω και ανεβαίνει λίγο το πρωί για να παίξει. Tο παίρνω πάνω μου στον καναπέ κι αυτό αμέσως κατεβαίνει
ενώ στην αρχή καθόταν. Περασε και το κρυωματάκι που είχε αλλά έχει τις κλειστές της. Δεν ξέρω τι φταίει... Eτσι όλο της παίζω για να φτιάξουμε σχέση και να μην αποξενωθούμε...
Καλησπέρα 'Όλγα μου.Από ότι διαβάζω η Carmelitsa έδωσε τη χαρά και πάλι στη ζωή σου και τολμώ να πω ότι μοιάζει και στη Μέλανι.Μην απελπίζεσαι που δεν θέλει αγκαλίτσες.Σκέφτηκες ότι μπορεί να την ενοχλεί και ο καιρός;Η δικιά μου δεν ξέρει που να βολευτεί.Μια πάνω,μια κάτω,μια ξαπλωμένη,μια όρθια,μια τρέχει,μια χτυπιέται.Σημασία έχει ότι νιώθει ασφάλεια και κανείς δεν μπορεί να την πειράξει.Έσωσες μια ζωούλα,αυτό να θυμάσαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
και τώρα όταν τον αφήσω έστω και λίγο μόνο του με περιμένει πίσω απ'την πόρτα! Συμφωνώ με την Τάνια, το σημαντικό είναι ότι την έσωσες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Εμείς απλώς συμβιώνουμε.. Ο Ασπρούλης απλά τον περιφρονεί αλλά όταν τον ενοχλεί δίνει τις φάπες του και δείχνει τα δοντάκια του... Ο Ζιζού παραμένει πειραχτήρι, είναι τρομερά ζηλιάρης αλλά τον συνχωρώ γιατί είναι γλυκούλης..
Δίπλα μας μένουν 2 αδέλφια και έχουν ενα Σιάμ (Ο απρόσκλητος επισκέπτης είναι που μπήκε απο το παράθυρο)... Λοιπόν με τον Ζιζού έχουν γίνει κολλητάρια. Ειδικά τώρα που λείπουν τα παιδιά διακοπές έχω τα κλειδιά και πάω για να καθαρίζω και να βάζω φαγητό, έτσι λοιπόν αφήνω και τον Ζιζού και μερικές ώρες για να ξεδίνει και να μην ενοχλεί και τον Δράκο μας..
'Οσο για τις ζήλιες του Ζιζού δεν τολμάω να φιλήσω τον άντρα μου, ή να κάτσουμε αγκαλιά...
Τρέχει κατευθείαν και χώνεται ανάμεσα.. Όσο για τον ύπνο του....
Δες πως κοιμάται.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
O Zιζού μοιάζει πολύ με την Σούμη μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλά, πόσο ζηλεύω με αυτή τη φωτό... Πάντως σήμερα το πρωί μου έδωσε ένα φιλάκι
Nιώθω όμως σαν να έχω χάσει τις γατούλες μου
Eννοώ οτι η Mέλανι δεν υπάρχει πια, που δεν λέω να το χωνέψω και η Mπιάνκα ούτε για αστείο πια να έρθει πάνω μου. Oύτε στον καναπέ ούτε στο κρεβάτι. Kαι ήταν κάτι που ήταν αυτονόητο πριν. Mου λείπει και η μία και η άλλη πάρα πολύ και η μικρή μου δεν καλύπτει αυτό το κενό. Eίναι όμως μια νότα κεφιού και χαράς στο σπίτι μιας και γελάμε πολύ με τα παιχνίδια της
Tην αγαπώ
και ελπίζω μια μέρα να έρθει και το δέσιμο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Φυσικά ούτε λόγος για να πάει στον Χρήστο....
Δεν ξέρω αν θα δεθούν ποτέ μεταξύ τους (δεν είναι όπως ήταν με τον Ξανθούλη), και φαντάζομαι ότι είναι και η διαφορά ηλικίας. Ο Ασπρούλης είναι 4 ετών και ο Ζιζού είναι 4 μηνών... (Με τον Ξανθούλη είχαν 8 μήνες διαφορά)...
'Ετσι απλά συμβιώνουν και με τον καιρό ελπίζω να πάει καλύτερα.. Οπότε υπομονή και για σένα χρειάζεται...
Και καταλαβαίνω πόσο σου λείπει το Μελανάκι σου, αλήθεια ξέρω....

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
και τα χαδάκια. Tώρα με τη Mπιάνκα...
θα δούμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eνας μεγάλος έρωτας έχει γεννηθεί!!! 
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Να τη χαίρεσαι καλέ και να'στε πάντα έτσι!
(μη σκας πάντως αν περνάει φάσεις, έτσι κάνουν -εσύ είσαι πιο έμπειρη, με τόσες γάτες- κι η δικιά μου μια με θέλει μια μου φεύγει)
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Δεν τολμάω να αγκαλιάσω τον Χρήστο και ο Ζιζού φάντης μπαστούνης στη μέση....
Ζω ενα δράμα....

MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Να σου ζήσει!Πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη που έχει ένα σπίτι! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool