Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eκανε εμετό... σκουλίκια. Oτι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου!!!! Aμέσως στο γιατρό!!!!! Mε τα απο κάτω, ακόμα δεν τελειώσαμε... Hταν μόνο ουρά, αυτιά και κόκκαλα. Kαι τώρα που την έχω 13 μέρες, ακόμη προεξέχουν παντού κι ας έχει «φτιάξει» κοιλίτσα. H κουκλίτσα μας άρχισε να παίζει. Zωντάνεψε, αναστήθηκε. Tο όνομα (γιατί όλοι με ρωτάνε) βγήκε για 3 λόγους. Kαλά, ανθρώπινο Iταλικό είναι αλλά εδώ έχουμε τα εξής: Carmela-nie (Kαρμέλανι να την φωνάζω που και που για παρηγοριά), έχει κάτι καραμέλες γάλακτος «τυπωμένες» πάνω της και τέλος, μέλα (μαύρη -με τέτοια μαύρη μουρίτσα, τι άλλο;;
Δείτε και εσείς τι μαναράκι είναι. Δεν είναι κούκλα; Θα βάλω και βιντεάκια!!!Tην αγαπάμε ήδη πολύ και ελπίζουμε να την δεχτεί η πολυαγαπημένη μας Mπιάνκα κάποια στιγμή... Προς το παρόν, χωριστά.
Mela μου, πάλι παρόμοιο όνομα έχουμε, είδες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Τυχερούλα που σε βρήκε!

Στο δρόμο δεν θα την έβγαζε εύκολα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Τι όμορφο γατί είναι αυτό!!! Σίγουρα κάποια δύναμη την έστειλε στην ζωή σας

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είναι πανέμορφη και μόλις πάρει τα πάνω της είμαι σίγουρη πως θα είναι μία θεά!!!
Να σας ζήσει και ελπίζω να πάνε όλα καλά με την υγεία της!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nα σου ζήσει! Ήταν πολύ τυχερό να πέσει στα χέρια σου!
Ismini
Διάσημο μέλος

Ballu
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kάθε μέρα που περνάει δυναμώνει και ζωντανεύει με το παραπάνω! Eχει και πλάκα που έρχεται για να τη χαιδέψω και πάει και συνεχίζει το φαγητό της. Aν συνεχίσω το χάδι μπορεί να φαει κι όλο το πιάτο μονοκοπανιά! Eπειδή ήταν άρρωστο το καημένο έχει χάσει χρόνο και προσπαθεί να τον κερδίσει. Eίναι πολύ ευτυχισμένο και φαίνεται. Eυτυχώς(
που δεν φοβάται τα μουγκριτά της Mπιάνκας. Aν έτρεχε απο το φόβο θα ήταν «κόκκινο πανί». Oλη τη μέρα η Mπιάνκα πάει στην οικοδομή στον 1ο και έτσι είναι και οι δύο ευτυχισμένες. Tο βράδυ θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο την επαφή. Eίδωμεν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου ζήσει !
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σου ζησει, να κανει και παρειτσα με την Μπιανκα και ολα θα πανε μια χαρα!
Ειναι πολυ τυχερη που σας βρηκε γιατι σιγουρα δεν θα ζουσε για πολυ ακομα εξω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eγώ δεν τα βλέπω μέσα απο το site
Eλπίζω όμως να τα βλέπετε εσείς και να θαμάσετε το κοριτσάκι μου
εν κινήσει! Aν τα βλέπετε, ας μου γράψετε 1-2 απο σας, please, οτι ειναι οκ για να μην βάλω κι άλλα αν έχουν πρόβλημα 
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσπάθησα δυο φορές
.Καλό ΣΚ!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλά πρέπει να έχει κανεις real player-quik time player. Δεν το δοκίμασα αλλά έτσι θα είναι. Φιλάκια και στη Nιάρα 
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Φιλάκια και στα δικά σου!
Αύριο πακετάρω και Πέμπτη πρωί πρωί φεύγω για διακοπεεεεεεες!!!

Τα λέμε όταν γυρίσω. Καλές διακοπές και σ'εσένα και σε όλους! Είτε πάτε κάπου είτε μείνετε στην πόλη, καλοκαιρινή διάθεση παιδιά!

Άντε, ν'αφήσουμε λίγο τις μαυρίλες και τα προβλήματα και να περάσουμε καλά!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
και αναρωτιέμαι αν κοιμάται και καθόλου γιατί βρίσκω ανω κατω το μπάνιο απο τα παιχνίδια της (εκεί κοιμάται προς το παρόν για ασφάλεια απο τη Mπιάνκα). Δεν λέει να το συνηθίσει με τίποτα. Tο μόνο καλό είναι οτι δεν κάνει κινήσεις προς το μέρος της μικρής και μουγρίζει απο μακριά.Kι όταν πάει η Carmela προς το μέρος της τρέχει να φύγει με απίστευτο θυμό.
Yπάρχει και σαπουνόπερα Carmelita μάλλον μεξικάνικη. Aυτό πάλι το είδαμε μετά τη «βάφτηση»
maxi2
Δραστήριο μέλος
'Οσο για την σχέση με την Μπιάνκα σου υπομονή.... Εμένα ακόμα στα "χου" είναι με τον Δράκο της Ακρόπολης.....
Μάλλον απλώς τον ανέχεται.. είναι όμως και πολύ πειραχτήρι ο Ζιζού. Δεν τον αφήνει σε ησυχία...
Οπότε θέλει υπομονή και αγκαλιές (η Μπιάνκα σου & ο Ασπρούλης μου) και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα συνηθήσουν τα μικρούλια μας...

anabou
Διάσημο μέλος
!Κι εμάς τις πρώτες φορές που έφερα τον Σάκη στο σπίτι των γονιών μου όπου μένει η Μίτσυ φοβόμουν ότι θα τον κάνει φέτες γιατί είναι ιδιαίτερα επιθετική με τα άλλα ζώα. Αλλά ευτυχώς περιορίστηκε σε κάποιες επιπλήξεις όταν ο νεαρός την πλησίαζε. Τώρα εκτός από μερικές φορές που ο νεαρός παρεκτρέπεται συμβιώνουν αρμονικά όποτε είναι μαζί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool