mandarinia
Νεοφερμένο μέλος
Αναλμβάνω φιλοξενία γατών για σύντομο χρονικό διάστημα (μέχρι 1 μήνα)!
Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε περίπτωση διακοπών ας πούμε!
Μένω στο κέντρο της Αθήνας.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε ημέηλ στο filokseniagation @ gmail.com
Κατερίνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Περιοχη:Γερακας
Διαθεσιμοτητα:ολο το χρονο
Μπορω να φιλοξενησω καθε τυπου ζωο
(χελωνα,ψερακια,χαμστερακια,γατες και σκυλακια).Σχετικα με γατουλες ειχα και αρρωστουλες(οποτε ξερω απο φαρμακευτικη αγωγη),τα σκυλακια τα αγαπαω πολυ και γνωριζω οτι πρεπει να βγαινουν βολτα τουλαχιστον 2 φορες την ημερα(για αυτο και συνηθως προσεχω το καλοκαιρι πιο πολυ σκυλακια) και οσο αναφορα ψαρακια,χελωνιτσες και χαμστερακια ειχα μια ζωη
.Το σπιτι μου ειναι τριωροφο με κηπο περιφραγμενο.e-mail:port_kaphe@hotmail.comΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilianakostas
Νεοφερμένο μέλος
ΟΝΟΜΑ:Τάσος
ΠΟΛΗ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:Θεσσαλονίκη
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ:Όλη η Θεσσαλονίκη και τα περίχωρα
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:Όλο το χρόνο.Mπορώ και να φιλοξενήσω για μικρό διάστημα την γατούλα σας αλλά και να ταϊσω αδέσποτα που φροντίζετε αν χρειαστεί να απουσιάσετε.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:Στο τηλέφωνο 6948928240 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση nickant@tellas.gr
ΣΧΟΛΙΑ:Τουλάχιστον 20 χρόνια ασχολούμαι με γατούλες,σκυλάκια,νεροχελώνες και ενυδρεία.Στο σπίτι μου έχω 3 ενυδρεία,2 γυάλες με ψαράκια,μία νεροχελώνα και μία γατούλα.Κάθε απόγευμα ταϊζω τα αδεσποτούλια της γειτονιάς μου και όχι μόνο.Έχουμε μοιραστεί το 24ωρο της φροντίδας των αδέσποτων,ευτυχώς και με άλλες γειτόνισες.
Χρειαζομαστε καποιον να κρατησει τον γατουλη μας για 5 μερες ειμαστε θεσσαλονικη.
Παιρνω αυτο το νουμερο που εχει η αγγελια αλλα δεν λειτουργει
Μπορει καποιος να βοηθησει
Ειναι ανάγκη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
ilianakostas
Νεοφερμένο μέλος
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Τηλ Ιωάννας 6994771293
Τηλ Ευδοκίας σας το δινουμε απο τη Γατοομάδα ( 6979780445 2-4μμ)
Σε περιπτωσεις που ειστε κοντα με εθελοντη της γατοομαδας και δεχτει (εχουμε μια προσφορα απο φοιτητρια κτηνιατρικης στον ευοσμο πχ) μπορει να γινει και δωρεαν
Όνομα Στάθης
Πόλη/περιοχή διαμονής θεσσαλονίκη και περίχωρα
Περιοχές που εξυπηρετούνται (αφού πηγαίνει και σε άλλα σπίτια) θεσσαλονίκη και περίχωρα
Διαθεσιμότητα (ποιες περιόδους είναι διαθέσιμος) Γενικά ειναι συνέχεια αργοτερα μονο τα απογέυματα και περιοδους γιορτων και διακοπων κα φιλοξενει και σπιτι του
Επικοινωνία 6934413772 (συνεχεια)
Σχόλια (προαιρετικά - τι εμπειρία έχει, αν ξέρει να δίνει χάπια, αν μπορεί να φροντίσει ζώα με ειδικές ανάγκες κ.τ.λ.)
Θα του τα μαθουμε ολα για να κανει σωστη δουλεια, ειναι και διαιτολογος η γατουλα σας θα μεινει η θα γίνει φίτ . Καλο παιδι εμπιστο φοιτητης διαιτολογίας που ψαχνει για δουλέια με τεραστια αγαπη στις γατες εχει μεγαλώσει με αυτεςκαι τωρα του λείπουν. Τιμες κατόπιν συννενόησης αναλογα με τις γατες , γενικα λογο φτηνότερα απο ξενοδοχείο"
Aυτές οι δύο;Διαφορετικά ξεκίνα ένα νέο θέμα στα "διάφορα" μήπως το δει κάποιος και μπορέσει και σε βοηθήσει αν είναι πολύ επείγον..
ilianakostas
Νεοφερμένο μέλος
Μονο της γατοομαδας λειτουργρι και αυτοι δεν μπορουν να τον κρατησουν
flora.m123
Δραστήριο μέλος
γατομάνα12
Νεοφερμένο μέλος
Διαθέτω τριώροφο σπίτι, με μεγάλο περιφραγμένο κήπο.
Λατρεύω να φιλοξενώ ζωάκια, να τα φροντίζω και να τα πηγαίνω βόλτες. Είμαι πολύ υπεύθυνη και κανένα ζωάκι που φιλοξένησα δεν έφυγε παραπονεμένο.!
Πόλη: Θρακομακεδόνες
Περιοχές που εξυπηρετούνται:Αττική
Διαθεσιμότητα όλο τον χρόνο
Επικοινωνία:6978903851
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αναλαμβανει ολα τα κατοικιδια
Υπηρεσίες που παρέχονται:
- Βόλτα σκύλου
- Τάισμα σε περιόδους απουσίας σας
- Καθαρισμός χώρου
- Φύλαξη στο χώρο σας (pet sitting)
- Περιποίηση κατοικιδίου (μπάνιο, στέγνωμα, χτένισμα)
- Μεταφορά στον κτηνίατρο κ.α.
- Καθαρισμός ενυδρείων, κλουβιών κ.α.
Διαθετει μεταφορικο μέσο.
email: emma_fil@windowslive.com
Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στο προφίλ
https://www.facebook.com/emmanouela.filippa?ref=tn_tnmn
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Πόλη/περιοχή διαμονής: Αθήνα / Ανω Κυψέλη
Περιοχές που εξυπηρετούνται: Αθήνα όπου υπάρχει ευκολη πρόσβαση με μετρό ή συγκοινωνία
Διαθεσιμότητα : Ολο το χρόνο
Επικοινωνία: nkalomiri@yahoo.com ή στο τηλέφωνο 6972599330 (whats up cosmote)
Σχόλια: έχω μεγάλη αγάπη για τις γατούλες καθως και εμπειρία από γάτες οικόσιτες και αδέσποτες, γάτες και γατάκια που χρειαζονται ειδική μεταχείριση, ζωάκια με ειδικές ανάγκες ή που παίρνουν καποια φαρμακευτική aγωγή
Τιμή: η τιμή της φιλοξενίας διαμορφώνεται ανάλογα απο την αποσταση και τις ανάγκες του γατιδακίου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πόλη/Περιοχή διαμονής: Μαρούσι-Πεύκη, Αττική
Περιοχές που εξυπηρετούνται: οπουδήποτε μέσα στο Νομό Αττικής
Διαθεσιμότητα: όλο το χρόνο
Υπηρεσίες που παρέχονται: τάϊσμα σε περιόδους απουσίας σας, συντροφιά και παιχνίδι στη/στις γάτα/ες σας,καθαρισμός άμμου
Διαθέτω αυτοκίνητο για ενδεχόμενη μεταφορά της γάτας σε κτηνίατρο.
Τιμές: διαμορφώνονται ανάλογα με την απόσταση, το χρονικό διάστημα της φροντίδας και τις ανάγκες της/των γάτας/ων
Επικοινωνία: sotarc69@yahoo.gr
Σχόλια: ζω με 2 οικόσιτες γάτες εδώ και 15 χρόνια και ταϊζω όσες αδέσποτες μπορώ.Έχω μεγάλη αγάπη για τα αιλουροειδή και σχετικές γνώσεις από ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία και sites.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι επειδή οι εποχές είναι δύσκολες κ είμαστε μία μεγάλη γατοοικογένεια,με χαρά θα γίνω cat-sitter στα χανιά.άλλωστε δεν υπάρχει αδέσποτο γατάκι σε κακή κατάσταση,που να μην περιμάζεψα σπίτι,μέχρι να βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει.πόσο μάλλον για κάποιο γατάκι που έχει ήδη βρει το σπιτι του..η παμαμπού λατρεύει να έχει παρέα κ το σπίτι είναι άνετο με δύο μεγάλα μπαλκόνια,αν τυχόν δεν τα πάνε καλά με τη δική μου.αρκεί ο ιδιοκτήτης να έχει βιβλιάριο κ μικροτσίπ.η παμαμπού είναι στειρωμένη κ υγιέστατη,οπότε θα αποφύγουμε τις κακοτοπιές.
μη διστάσετε..dimkarm@yahoo.de
Maria mango
Νεοφερμένο μέλος
Πόλη/περιοχή διαμονής: Θεσσαλονίκη
Περιοχές που εξυπηρετούνται: Οι περισσότερες. Αν χρειαστεί μπορώ να πάω και σε σπίτια (ανάλογα την περίπτωση).
Διαθεσιμότητα: Όλο το χρόνο.
Επικοινωνία: 697 214 1728
Σχόλια: Έχω ένα γάτο 2 ετών, εδώ και 1,5 χρόνο (πρώην αδέσποτο) και εμπειρία στην εκπαίδευση και σε προβλήματα συμπεριφοράς. Μπορώ να δίνω χάπια/αντιβιώσεις/ο,τιδήποτε άλλο χρειαστεί μπορώ να το μάθω. Η φιλοξενία γίνεται είτε με πληρωμή είτε με ανταλλαγή φιλοξενίας (αν φιλοξενήσει κάποιος το γάτο μου όταν θα λείπω).
ΥΓ: Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή φιλοξενίας (στο κοντινό ή μακρινό μέλλον) ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria mango
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
λόγω ελλειψης χώρου ΜΟΝΟ στον χώρο τους.Πόλη/περιοχή διαμονής: Αθήνα / Ανω Κυψέλη
Περιοχές που εξυπηρετούνται: Αθήνα όπου υπάρχει ευκολη πρόσβαση με μετρό ή συγκοινωνία
Διαθεσιμότητα : Ολο το χρόνο (με μια ενημέρωση 1-2 εβδομάδων πριν)
Επικοινωνία (νέα στοιχεία) : nota_kalomiri@yahoo.gr
Σχόλια: έχω μεγάλη αγάπη για τις γατούλες καθως και εμπειρία από γάτες οικόσιτες και αδέσποτες, γάτες και γατάκια που χρειαζονται ειδική μεταχείριση, ζωάκια με ειδικές ανάγκες ή που παίρνουν καποια φαρμακευτική aγωγή. Προηγείται επισκεψη ή επισκέψεις αν χρειάζεται για να γίνει και η κατάλληλη επαφή με το γατάκι που θα έχουμε επικοινωνία για το διάστημα που θα απουσιάσετε, για να διαμορφωθεί και μια σχέση εμπιστοσύνης όσο αυτό ειναι εφικτό.
Τιμή: η τιμή της φιλοξενίας διαμορφώνεται ανάλογα απο την αποσταση και τις ανάγκες του γατιδακίου.
και φυσικά ανάλογα με την εποχή που ζούμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
λόγω ελλειψης χώρου ΜΟΝΟ στον χώρο τους.Πόλη/περιοχή διαμονής: Αθήνα / Ανω Κυψέλη
Διαθεσιμότητα : Ολο το χρόνο (με μια ενημέρωση 1-2 εβδομάδων πριν)
Επικοινωνία (νέα στοιχεία) : nkalomiri@yahoo.com ή 6949 855329 (ώρες:17:30-21:30)
Σχόλια: έχω μεγάλη αγάπη για τις γατούλες καθως και εμπειρία από γάτες οικόσιτες και αδέσποτες, γάτες και γατάκια που χρειαζονται ειδική μεταχείριση, ζωάκια με ειδικές ανάγκες ή που παίρνουν καποια φαρμακευτική aγωγή. Προηγείται επισκεψη ή επισκέψεις αν χρειάζεται για να γίνει και η κατάλληλη επαφή με το γατάκι που θα έχουμε επικοινωνία για το διάστημα που θα απουσιάσετε, για να διαμορφωθεί και μια σχέση εμπιστοσύνης όσο αυτό ειναι εφικτό.
Ενημέρωση διαθεσιμότητας λόγω διακοπών: θα βρίσκομαι σχεδόν όλο το καλοκαίρι εδώ - ίσως εκτός από τέλος αυγούστου.
και φυσικά ανάλογα με την εποχή που ζούμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα, ονομάζομαι Αθηνά και είμαι φοιτήτρια στην Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης! Όπως καταλαβαίνετε είμαι και εγώ μία λάτρης των ζώων και ιδιαίτερα των γατιών αφού πρόσφατα έγινα και εγώ γατομαμά
Ζω σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την γατούλα μου, σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους μικρούς μας φίλους, και μπορώ να φιλοξενήσω γατούλες για σχετικά μικρά χρονικά διαστήματα. Εμπιστευτείτε μου τη γατούλα σας, εγώ και η Molly την περιμένουμε!
Επικοινωνήστε μαζί μου όποτε με χρειαστείτε στο e-mail mou athinakarp@yahoo.grΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Πόλη/περιοχή διαμονής και περιοχές που εξυπηρετούνται Θεσσαλονίκη, με μεγαλύτερη ευκολία κέντρο και ανατολικά, αλλά και στην υπόλοιπη πόλη εφόσον υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης με λεωφορείο.
Διαθεσιμότητα Όλο τον χρόνο, εκτός απροόπτου.
Επικοινωνία skountrika@hotmail.com
Σχόλια Μεγάλωσα με γάτες και ως φοιτήτρια ασχολήθηκα αρκετά με διασώσεις αδέσποτων γατιών, φιλοξενίες τους, προώθησή τους για υιοθεσία κλπ. Έχω εμπειρία σε μεγάλωμα νεογέννητων και σε γατούλες με κάποια ειδική ανάγκη, μπορώ να δώσω χάπια και ό,τι άλλο μπορεί να χρειάζεται η κάθε γατούλα (με μια μικρή επιφύλαξη βέβαια, γιατί όπως ξέρουμε η κάθε γάτα έχει τον δικό της χαρακτήρα και οι περισσότερες συνήθως αργούν να εμπιστευτούν έναν ξένο). Γενικά λόγω της εμπειρίας και της ενασχόλησης μου με την γατίσια συμπεριφορά οι γάτες νιώθουν γρήγορα άνετα μαζί μου, ειδικά από τη στιγμή που θα βρίσκονται στο δικό τους χώρο. Οπότε είμαι διαθέσιμη για ανελέητο παιχνίδι και εξαντλητικά χάδια
Προτεραιότητα μου η ασφάλεια της γάτας που θα φροντίζω, άλλωστε ξέρω πόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτεί κάποιος το γατοπαιδί του σε κάποιον άλλο
Έχω μικρή εμπειρία σε άλλα κατοικίδια (σκυλιά, χάμστερ, κουνέλια, ψάρια), αν υπάρχει όμως ανάγκη, κατόπιν υποδείξεων μπορώ να τα φροντίσω κατάλληλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool