staman2
Περιβόητο μέλος
Γεια σας ομορφιές!!! Πόσο μεγάλωσε η κουκλαρα σου!!!! Φιλάκια πολλαγεια σας !!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
γεια σας !!![]()
εδώ δεν είναι πολύ καλή η φώτο αλλά φαίνονται τα χρώματα μας![]()
ιιιιι!!!!!!!!!!εχει γινει μια κουκλαρα!!!!!!

να την χαιρεσαι ειναι απιστευτη!!!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε τι κουκλε ειναι αυτηεδώ δεν είναι πολύ καλή η φώτο αλλά φαίνονται τα χρώματα μας![]()

καταπλεκτηκη!!!!!!!!!!!!!Μιαζη πολυ με την Σονια η θεια της,ιδια ομως
.Τα ματια της δεν γεινανε ακομα εντελος πρασινα,αλλα μεχρη που θα χρωνεισει θα γεινουν.Μπραβο,ΓΙΩΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΕΙς ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.Χαιρουμε οτι ειναι σε σενα

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

!είναι πάντως μεγάλη φαγάνα τίποτα δεν αφήνει!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ευχαριστώ πολύ sabi και εγώ με την αδερφή μου αυτό λέγαμε πόσο πολύ άρχισε να μοιάζει με τη Σόνια !!έβαλα και φώτο της στα περσικά εκεί να δεις πόσο κούκλα είναι!είναι πάντως μεγάλη φαγάνα τίποτα δεν αφήνει!
[/quote
Φαγανα λες...δεν ειναι κακο,θα ειναι ζουμερη
,ειδα και της φωτογραφειες,τελια
![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιωτα,βλεπω οτι εχει σκουρεινει στην πλατη,ξερεις και η Μασιανια το ιδιο,αλλα το χειμονα θα ειναι παλη καταλευκακαλησπέρα !!το ζουζουνάκι μου !!![]()

prince
Διάσημο μέλος
καλησπέρα !!το ζουζουνάκι μου !!![]()
καλησπέρα, ειναι κουκλί το ζουζούνι σου. εν το μεταξύ στη δεύτερη φωτογραφία σου μοιάζει τόσο με τη νάλα της αναστασίας που χάζεψα
αναρωτιώμουν για ώρα ποια γάτα κοιτάω. έχουν ίδια έκφραση !!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

τωση ωρα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

εμείς οι γονείς τους όμως τα ξεχωρίζουμε 

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Παλη καλα!εμείς οι γονείς τους όμως τα ξεχωρίζουμε
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

και το κάνει ακόμα αυτό
μια μέρα είχε πάρει φόρα από κάτω και πήδηξε πάνω μου και πιάστηκε από το δέρμα μου το τερατάκι :cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
δεν ειναι κακο,θα ειναι ζουμερη