sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ.αγαπη μου σε κατασκεισε,ααυτή η φωτογραφία που είναι στα πόδια σου είναι και η Ίsis μέσα έτσι δεν είναι?και το κάνει ακόμα αυτό
μια μέρα είχε πάρει φόρα από κάτω και πήδηξε πάνω μου και πιάστηκε από το δέρμα μου το τερατάκι :cry::cry::cry::cry:
και εμενα το κανουν πολες φορες,την χημονα ενταξη φοραω πανταλονια,το καλοκερη ομως .....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου
![]()

Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήραςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!!Και κατι αλλο![]()

Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω.Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολουςΤι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!!
Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω.![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακιΜπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας

moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο ΠιλιοΚανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο;

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτεΑ,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα.

,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας)Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους![]()

Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σουΕχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω,και εγω ελπειζωΗ πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας)
ετσει ,οπως το λες!!!
Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....Καλησπερα Sabina!
Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως?
τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκη
τρομαρα της

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε?Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκη
τρομαρα της
![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλε κοιτα πως καμαρωνεικαπελάκι για τη μικρή![]()

μεγαλωσε πολυ η Ισις
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδικαπελάκι για τη μικρή![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
μια μέρα είχε πάρει φόρα από κάτω και πήδηξε πάνω μου και πιάστηκε από το δέρμα μου το τερατάκι :cry::cry::cry::cry: