Chinchilla-maniacs

Παντως εμενα μονο ο Σειριος ειχε αρχισει να φερεται τοσο επιθετικα,πριν στειρωθει,λογω ορμονων.Ειναι στειρωμενη η γατουλα;
Όχι κ η Κάντυ οταν την κυνηγούσαν τα ανίψια τάχα να την χαϊδέψουν αλλά όπως όλα τα παιδιά έκαναν σαν κανίβαλοι είχε αγριέψει πολύ ακόμα κ σε μας δεν ήθελε ούτε να την κοιτάμε όχι να την ακουμπάμε, μη ξεχνάμε ότι τα παιδιά καμια φορά μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επίμονα αλλά σκληρά:(

Τέλος καλό λοιπόν όλα καλά νομζω ότι τώρα που γύρισε σπίτι της κ με την στείρωση θα ηρεμήσει εντελώς:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι τοσο με τη περιοδο Sabi οσο με την αγαμια:redface::lol::lol::lol:
ΟΧ!Αυτο αν ειναι αληθια:lol::lol::lol: εχεις απολητο δικιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χτες ο ανδρας μου γιορταζε και ειρθανε συγγενεις και ολοι ειθελαν να δουνε τα γατια,τα καιμενα αγρειεψανε πολυ....τελικα οι γατες του ξενους δεν τα θελουνε καθολου,υοτε που να τους κειτανε;)

showimage.php

πώς μπορώ να ανεβάσω μια εικόνα αλλα ειναι μεγάλη και όχι συνημμένο αρχείο?:hmm::D

Ναι,δεν απαντεισς κανεις,και εγω δεν το ξερω καθολου,παντα βαζω της φωτογραφειες με το ειδιο τροπο:redface::/:

Συνημμένα

• P9050034.JPG
    P9050034.JPG
    126,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • P9050018.JPG
    P9050018.JPG
    144,2 KB · Εμφανίσεις: 33
Μπορειτε να ανεβασετε τις φωτο στο photobucket και να επικολλησετε απο εκει τον κωδικο.Sabi ετοιμαζεις νεα μικρα;

Έχουν πολύ όμορφα μάτια...

Μπορείτε να τις ανεβάσετε πρώτα στο γκάλερυ να τις πάρετε μετά από εκεί, επίσης μπορείτε να ανοίξετε μία καρτέλα στον Browser να ανοίξετε εκεί την φωτογραφία κ έπειτα να κάνετε αντιγραφή κ επικόλληση αλλά αυτό δεν πιάνει πάντα κ υπάρχει κ η πιο πόντια λύση να κάνετε την επισύναψη να την ανοίξετε μετά τη φωτογραφία να τν βάλετε στην απάντηση κ μετά να διαγράψετε την επισύναψη

attachment.php

Μπορειτε να ανεβασετε τις φωτο στο photobucket και να επικολλησετε απο εκει τον κωδικο.Sabi ετοιμαζεις νεα μικρα;
Η Σαμπι αν ετοιμάζει μωρά ή οι γάτες της;:P

Μαληστα! εγω πια γερασα για τετια:lol::lol::lol:
ελπειζω εχω καπιες εγγεως γατες,η Κισα ιδικα φουσκοσε,σημερα ελπειζω να προλαβουμε το γιατρο μας να μας δει και να μας τα πει καλα.;)

Οραιο,ειμαι παντελος ξανθια,δεν μπορω να κανω τιποτα απο αυτα που ειπανε τα κορητσια:redface::redface::redface::redface::mad:

Ωραια,με το καλο!
Λοιπον Sabi,παμε βημα βημα.Μπες στο www.photobucket.com και ανοιξε εκει ενα λογαριασμο.Μολις τον ανοιξεις,θα επιλεξεις "albums and upload",και στο παραθυρο που θα σε βγαλει εχει ενα μεγαλο κουμπι που σου λεει "choose files" .Διαλεγεις τις φωτογραφιες που θελεις να ανεβασεις,και μολις τελειωσει κατω απο καθε φωτο θα σου δινει τεσσερις κωδικους.Απο αυτους,κανεις αντιγραφη-επικολληση εδω τον τεταρτο.

Σαμπι είναι πιο ευκολο να φορτώσεις τις φωτογραφίες στο Γκάλερι κ να τις παίρνεις από εκεί μετά
test_5362.JPG

tasiabest.jpg

Εγεινε!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:ευχαριστω πολυ,πολυ....ειμαι πολυ περηφανη για μενα τωρα:redface::cool:
Πειγαμε στω γιατρο χτες,δυο γατουλες μου ειμαι εγγειως Μουρα και Κισα.σε κανενα μηνα θα εχω τα μωρα!!!:D:D

Με το καλο!Με το photobucket το εκανες;Αν ναι,μπορεις να ανεβαζεις πολλες μαζι πατωντας το ctrl οταν τις επιλεγεις.

Εγεινε!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:ευχαριστω πολυ,πολυ....ειμαι πολυ περηφανη για μενα τωρα:redface::cool:
Πειγαμε στω γιατρο χτες,δυο γατουλες μου ειμαι εγγειως Μουρα και Κισα.σε κανενα μηνα θα εχω τα μωρα!!!:D:D
Μπράβο μπράβο Σάμπι στις γατουλες σου τις κουκλάρες που θα φέρουν στον κόσμο όμορφα ζουζουνιάρικα τσιντσιλάκια. Με το καλό εύχομαι να έρθουν τα μικρά!:up::up::up:

Με το καλο!Με το photobucket το εκανες;Αν ναι,μπορεις να ανεβαζεις πολλες μαζι πατωντας το ctrl οταν τις επιλεγεις.
Ναι ,απο εκει το εκανα,ειναι τελικα πολυ ευκολο.σε ευχαριστω.:)

Μπράβο μπράβο Σάμπι στις γατουλες σου τις κουκλάρες που θα φέρουν στον κόσμο όμορφα ζουζουνιάρικα τσιντσιλάκια. Με το καλό εύχομαι να έρθουν τα μικρά!:up::up::up:
Ευχαριστω ,Αναστασια μου!Και εγω τα περεμενω πως και πως.Επεισεις εχω παραγγελει καινουριο κλουβη τεραστιο, με μεγαλο καλιπτικο χωρο,θερμανση,φως και εξαρηζμω,θα ειναι ετημο σε 2 ευδομαδες,μετα θα βαλω φωτο να σας δειξω.

Δεν κανει τιποτα,ο,τι χρειαστεις πες μου.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back