elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι κ η Κάντυ οταν την κυνηγούσαν τα ανίψια τάχα να την χαϊδέψουν αλλά όπως όλα τα παιδιά έκαναν σαν κανίβαλοι είχε αγριέψει πολύ ακόμα κ σε μας δεν ήθελε ούτε να την κοιτάμε όχι να την ακουμπάμε, μη ξεχνάμε ότι τα παιδιά καμια φορά μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επίμονα αλλά σκληράΠαντως εμενα μονο ο Σειριος ειχε αρχισει να φερεται τοσο επιθετικα,πριν στειρωθει,λογω ορμονων.Ειναι στειρωμενη η γατουλα;

Τέλος καλό λοιπόν όλα καλά νομζω ότι τώρα που γύρισε σπίτι της κ με την στείρωση θα ηρεμήσει εντελώς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΧ!Αυτο αν ειναι αληθιαοχι τοσο με τη περιοδο Sabi οσο με την αγαμια![]()

εχεις απολητο δικιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Σαμπι αν ετοιμάζει μωρά ή οι γάτες της;Μπορειτε να ανεβασετε τις φωτο στο photobucket και να επικολλησετε απο εκει τον κωδικο.Sabi ετοιμαζεις νεα μικρα;

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπειζω εχω καπιες εγγεως γατες,η Κισα ιδικα φουσκοσε,σημερα ελπειζω να προλαβουμε το γιατρο μας να μας δει και να μας τα πει καλα.

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Λοιπον Sabi,παμε βημα βημα.Μπες στο www.photobucket.com και ανοιξε εκει ενα λογαριασμο.Μολις τον ανοιξεις,θα επιλεξεις "albums and upload",και στο παραθυρο που θα σε βγαλει εχει ενα μεγαλο κουμπι που σου λεει "choose files" .Διαλεγεις τις φωτογραφιες που θελεις να ανεβασεις,και μολις τελειωσει κατω απο καθε φωτο θα σου δινει τεσσερις κωδικους.Απο αυτους,κανεις αντιγραφη-επικολληση εδω τον τεταρτο.
elvenstar
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστω πολυ,πολυ....ειμαι πολυ περηφανη για μενα τωρα

Πειγαμε στω γιατρο χτες,δυο γατουλες μου ειμαι εγγειως Μουρα και Κισα.σε κανενα μηνα θα εχω τα μωρα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο μπράβο Σάμπι στις γατουλες σου τις κουκλάρες που θα φέρουν στον κόσμο όμορφα ζουζουνιάρικα τσιντσιλάκια. Με το καλό εύχομαι να έρθουν τα μικρά!Εγεινε!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω πολυ,πολυ....ειμαι πολυ περηφανη για μενα τωρα
Πειγαμε στω γιατρο χτες,δυο γατουλες μου ειμαι εγγειως Μουρα και Κισα.σε κανενα μηνα θα εχω τα μωρα!!!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ,απο εκει το εκανα,ειναι τελικα πολυ ευκολο.σε ευχαριστω.Με το καλο!Με το photobucket το εκανες;Αν ναι,μπορεις να ανεβαζεις πολλες μαζι πατωντας το ctrl οταν τις επιλεγεις.

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω ,Αναστασια μου!Και εγω τα περεμενω πως και πως.Επεισεις εχω παραγγελει καινουριο κλουβη τεραστιο, με μεγαλο καλιπτικο χωρο,θερμανση,φως και εξαρηζμω,θα ειναι ετημο σε 2 ευδομαδες,μετα θα βαλω φωτο να σας δειξω.Μπράβο μπράβο Σάμπι στις γατουλες σου τις κουκλάρες που θα φέρουν στον κόσμο όμορφα ζουζουνιάρικα τσιντσιλάκια. Με το καλό εύχομαι να έρθουν τα μικρά!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool