Chinchilla-maniacs

DSC00587.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC00582.JPG

ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για σας σε ολους!:DΑπο μερα σε μερα περημενω να γενεισουνε δυο γατουλες μου,Κισα και Μουρα.Εινα σαν μπαλες πια,καναμε και οραιο κουρεμα;) στην κυλια και ποπο,τι να σας πω...κουκλες...ιδικα οταν σεικονουν την ουρα τους:lol::lol::lol:

Γεια σου Sabinaki μου!!Καλα γεννητουρια ευχομαι!!!!να ειναι καλα και τα 2 κοριτσια σου και να κανουν γερα και χαρουμενα μωρα!!ευχομαι να μας βαλεις πολλες φωτογραφιες να τα θαυμασουμε!!!:D:D:up::up::up::P

Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε!:)

οι μανούλες

Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε!:)

Εγώ εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επιζήσει και νάναι καλά οι μανούλες γιατί ξέρω ότι οι γέννες των τσιντσιλά είναι πολύ δύσκολες! Να μου τις φιλήσεις τις μανούλες και να τις φροντίσεις πάρα πολύ τις γλυκούλες. Φυσικά εύχομαι και στα μωρά, αλλά τώρα οι μανούλες πρωτεύουν.

που είχανε πάει οι γατούλες? καλά γεννητούρια και απο μένα!!:D !

Καλή γέννα να έχουν Σαμπίνα κ εύχομαι να βγουν όλα τα μωρά υγιή (για όμορφα δεν λέω γιατί σίγουρα θα είναι πανέμορφα όπως κ τα προηγούμενα):up:

Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry:
Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:(:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα

Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια;

Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια;
Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα:(

Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα.

Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου

Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry:
Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:(:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα

Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα:(
Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! :(Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει.:)

Φοβαμε για την ζωη τους:(,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ

Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες:up:

μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον:(

Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα

μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον:(
ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω...

δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back