Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο μερα σε μερα περημενω να γενεισουνε δυο γατουλες μου,Κισα και Μουρα.Εινα σαν μπαλες πια,καναμε και οραιο κουρεμα
στην κυλια και ποπο,τι να σας πω...κουκλες...ιδικα οταν σεικονουν την ουρα τους

Luna
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε!![]()
Εγώ εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επιζήσει και νάναι καλά οι μανούλες γιατί ξέρω ότι οι γέννες των τσιντσιλά είναι πολύ δύσκολες! Να μου τις φιλήσεις τις μανούλες και να τις φροντίσεις πάρα πολύ τις γλυκούλες. Φυσικά εύχομαι και στα μωρά, αλλά τώρα οι μανούλες πρωτεύουν.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι
:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποταΔηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια;

moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry:
Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα
Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα!Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα![]()
Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω...μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool