Chinchilla-maniacs

Σαμπι κοίτα τι βρήκα;

gata2_494x320.jpg

φωτογραφία της Θαμπελινα από την έκθεση
Καλα ειναι φοβερη!!!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβεα εχει κατατρομαξει κακομηρα:lol:και ειναι ειδια η μαμα της η Τασια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• bebelina.jpg
    bebelina.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 52
Sabi αυτη η καινουργια μαμα ειναι σαν λουκουμακι!!!τι ομορφη γατουλα που ειναι!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
και φαινεται τοσο τρυφερη!!!!

Sabi αυτη η καινουργια μαμα ειναι σαν λουκουμακι!!!τι ομορφη γατουλα που ειναι!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
και φαινεται τοσο τρυφερη!!!!
Αν σε καταλαβα σοστα μειλας για την Μπεμπελινα,ειναι γατακι -νανος που πουλειθεικε περση στον Δημητρη,και φωτο ειναι απο την περσενη εκθεση;)

Αν σε καταλαβα σοστα μειλας για την Μπεμπελινα,ειναι γατακι -νανος που πουλειθεικε περση στον Δημητρη,και φωτο ειναι απο την περσενη εκθεση;)

αυτη την ξερω,την ειχα δει και στην εκθεση!!!μιλαω για την μαμα, Μασιανια!!:rolleyes::rolleyes:ειναι υπεροχη!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

αυτη την ξερω,την ειχα δει και στην εκθεση!!!μιλαω για την μαμα, Μασιανια!!:rolleyes::rolleyes:ειναι υπεροχη!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Α,μαληστα.ναι ειναι κουκλιτσα η υλικια μου:P

γεια σας !!

Συνημμένα

• ισισ3.jpg
    ισισ3.jpg
    108,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • ισισ1.jpg
    ισισ1.jpg
    194,9 KB · Εμφανίσεις: 51
  • ισισ2.jpg
    ισισ2.jpg
    202,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC00155.jpg
    DSC00155.jpg
    205,1 KB · Εμφανίσεις: 20
Βεβεα εχει κατατρομαξει κακομηρα:lol:και ειναι ειδια η μαμα της η Τασια
Λογικό είναι που είχε τρομάξει η καημενούλα αφού κ εμείς τρομάξαμε εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να φανταστείς πόσα φλας είχαν ανάψει ταυτόχρονα:lol::lol: Αλήθεια; Ιδια η μαμά της; Η Τάσια είναι μικροκαμωμένη γατούλα;
Συγνώμη αυτή είναι η Ισις;:blink::inlove::inlove::inlove:

attachment.php

Λογικό είναι που είχε τρομάξει η καημενούλα αφού κ εμείς τρομάξαμε εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να φανταστείς πόσα φλας είχαν ανάψει ταυτόχρονα:lol::lol: Αλήθεια; Ιδια η μαμά της; Η Τάσια είναι μικροκαμωμένη γατούλα;
Συγνώμη αυτή είναι η Ισις;:blink::inlove::inlove::inlove:

attachment.php
μα και φυσικά είναι η Ισις !! χοντρούλα γουργουριστή και φουντωτή :up::up::up::lol::lol::lol: όλη την ώρα τρώει δεν σταματάει και όποιον δει να τρώει πάει μπροστά του και κλαίει για να της δώσει να φάει και αυτή :lol::lol::lol::lol::lol:

δεν είναι ίδια ο Κρίς??? εμένα μου φαίνεται οτι του μοιάζει πάρα πολύ !!

δεν είναι ίδια ο Κρίς??? εμένα μου φαίνεται οτι του μοιάζει πάρα πολύ !!
Ναι ,του μιαζει πολυ,ιδια φατσα,και τριχομα,κουκλα ειναι.:up:

Σάμπι τα μωρα ειναι πανέμορφα!!!! Κουκλάκια!!!
Να τα χαίρεσαι και τους υπέροχους γονεις βεβαίως:up:

Καλημερα σε ολους!:up:Επιτελους τελιωσα το σπιτι για τις γατες μου,εγινε τεραστιο και πολυ ομορφο.Εχει θερμανσι,φως και εξαριζμο

Συνημμένα

• 15112009244.jpg
    15112009244.jpg
    202,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 15112009246.jpg
    15112009246.jpg
    247,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 15112009249.jpg
    15112009249.jpg
    212,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 15112009240.jpg
    15112009240.jpg
    241,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 15112009263.jpg
    15112009263.jpg
    148,8 KB · Εμφανίσεις: 33
Γατες ανετα εκει,και τους αρεσει πολυ

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    167,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 2.jpg
    2.jpg
    170,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 15112009230.jpg
    15112009230.jpg
    220,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 15112009233.jpg
    15112009233.jpg
    322,7 KB · Εμφανίσεις: 66
  • 15112009237.jpg
    15112009237.jpg
    153,2 KB · Εμφανίσεις: 33
πολυ παιχνιδι:)

Συνημμένα

• 15112009239.jpg
    15112009239.jpg
    202,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 15112009242.jpg
    15112009242.jpg
    210,1 KB · Εμφανίσεις: 28
Πολυ ωραιο ειναι Sabi,με γεια!

πόσο τέλειο !! sabi μόνοι σας το φτιάξατε? ή είναι έτοιμη κατασκευή? πολύ καλή ιδέα όπως και να έχει!! και τα μωράκια τέλεια !! θέρμανση έχει και τι θέρμανση έχετε βάλει? έχω ζηλέψει πάρα πολύ, κάποια στιγμή θα κάνω και εγώ ένα τέτοιο ! και πάλι μπράβο τέλειο!!!

τι ομορφο που ειναι το σπιτακι!!!εχει τοσο χωρο που θα ερθω κι εγω μου φαινεται!!!:P:P
Σοβαρα τωρα,ειναι πολυ ομορφο και ανετο!!μπραβο sabina!!και το κηπακι μ'αρεσει πολυ!!!
μονη σου το εκανες?:)

Μονη μου αποκλιετε,ειναι τεραστια κατασκεβη και πολυ ακριβη,σιδερας το εκανε,ενα μηνα του πειρε,εχει πλεξιγλας παντου ,θερμανση καλοριφερ με λαδι,ειναι 2,5 επη 3 μετρα,μπροστα σιρομενες πορτες που κλεινουνε για βροχη η ζηεστασια.Εχει 12 θεσης για υπνω,καθουμε εκει πολες ορες,δουλευω με το λαπτοπ,και γατακια σκαρφαλονουνε πανω μου;)
σκευτουμε να βαλω και ενα κρεβατη για μενα:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back