sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,τα χροματα ειναι τελια.μληστα αγορακι ειναι Golden shell,διλαδι καθαρη τσιντσιλα.Διλοσα και της γεννας χτες.Ελπειζω αυρη οι αντθροποι που θα παρουν το αγορακι να μας φερουνε στην εκθεση του χρωνου,γιατι εχει μεγαλο μελοναχ καλε ειναι τοσο ζουμπουρλαααααα!!!!!!
απο τα πιο ωραια φατσακια!!και τα χρωματα ειναι τελεια!!
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Ναι,τα χροματα ειναι τελια.μληστα αγορακι ειναι Golden shell,διλαδι καθαρη τσιντσιλα.Διλοσα και της γεννας χτες.Ελπειζω αυρη οι αντθροποι που θα παρουν το αγορακι να μας φερουνε στην εκθεση του χρωνου,γιατι εχει μεγαλο μελον
ειναι κλεισμενος??

δεν τον δινεις σε κανενα εκτροφειο να τον εχουν και για αναπαραγωγη και για εκθεσεις??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι κλεισμενος??
δεν τον δινεις σε κανενα εκτροφειο να τον εχουν και για αναπαραγωγη και για εκθεσεις??![]()
Luna
Περιβόητο μέλος

να επιμεινεις!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
πρεπει!!ειναι ενα κουκλακι!!!!
να επιμεινεις!!!![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Μεγαλοσαμε λυγακι,α?![]()
sabi αυτέ είναι παιδιά του Κρις ? η τη ζευγάρωσες με άλλο γάτο γιατι δεν το είχα καταλάβει αυτό απο την αρχή και με τις δυο γατούλες που γέννησαν τελευταία

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρις εχει ενα γιο,που γενειθεικε τωρα,29/10,Μασιανια ειχε προτη της γεννα,πειγε καλα(Δοξα του Θεου)Πολη οραιο αγορακι,σκετη υλικα θα σας βαλω φωτογραφιες αργοτερα,και θα ζευγαροσει (ελπειζω) με την Τασια.Εγω ζευγαροσα τες γατες μου με αλλο γατο θετως γιατι απο την αρχει ειθελα να κρατεισω μερικα θυληκα,και ειχα την ελπηδα οτη θα εχω περεσοτερη επιλογη,δεν εγειναν τα πραγματα ομως ετσει οπως τα ειθελα,αλλα δεν πειραζει εχω δυο καταπλικτικα κοριτσακια.Ο Κρις ειναι πολυ νεος γατος και εχει ολο το μελον μπροστα τουsabi αυτέ είναι παιδιά του Κρις ? η τη ζευγάρωσες με άλλο γάτο γιατι δεν το είχα καταλάβει αυτό απο την αρχή και με τις δυο γατούλες που γέννησαν τελευταία![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Αυτος ειναι ο Ντοντι(Ντοναλντ) ο πατερας τον μωρον που εχω.
ουαου!!!

ημουνα κολημενη με τον chris τοσο καιρο αλλα και αυτος δεν παει πισω!!!
κουκλος ειναι!!!

εχει και μαγουλακια!!!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτος ειναι ο Ντοντι(Ντοναλντ) ο πατερας τον μωρον που εχω.
τέλειος κούκλος !!!

αυτός δεν είναι δικό σου έτσι δεν είναι ?? να φανταστώ θα μένει και εκτός Ελλάδας !! πολύ ωραίος αλλά αυτά τα χρώματα των μωρών απο που βγήκαν???? γιατί απο ότι βλέπω και αυτός άσπρος είναι!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και αυτος σαν δικος μου μενει στην θεια του ανδρα μου στο Πιλλιο,τον εφερα απο την Ρωσσια,απο εκτροθειο silverstar.τέλειος κούκλος !!!αυτός δεν είναι δικό σου έτσι δεν είναι ?? να φανταστώ θα μένει και εκτός Ελλάδας !! πολύ ωραίος αλλά αυτά τα χρώματα των μωρών απο που βγήκαν???? γιατί απο ότι βλέπω και αυτός άσπρος είναι!!
![]()
Δεν μπορο να εχω δυο αρσενικα στο ιδιο σπιτι,αλλα ανικει στο εκτροθειο μου.Βασηκα Κρις ειναι καλητερος εστετικα,απο τον Ντοντι.Για αυτο ο βασικος επιβιτορας μου ειναι ο Κρις,τον Ντοντι ζευγαρονω οταν παω στο Πιλλιο.θετος λογο της αροστιας του ανδρα μου πειγα πολυ συχνα,και ο ανδρας μου εμενε εκει σχεδον ολο το καλοκερη και για μενα ιταν ευκερια.golden shaded δινουνε οι γατες μου,γιατι η μητερα τους ειναι ετσει,κοιτα πιο πρην την Τζουλιετα,αυτη ειναι

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
περαστικά σου εύχομαι ελπίζω να πάνε όλα καλά! και αυτός είναι πολύ όμορφος να τον βάλεις και στο site του εκτροφείου σου και τα μικρά επίσηςΚαι αυτος σαν δικος μου μενει στην θεια του ανδρα μου στο Πιλλιο,τον εφερα απο την Ρωσσια,απο εκτροθειο silverstar.Δεν μπορο να εχω δυο αρσενικα στο ιδιο σπιτι,αλλα ανικει στο εκτροθειο μου.Βασηκα Κρις ειναι καλητερος εστετικα,απο τον Ντοντι.Για αυτο ο βασικος επιβιτορας μου ειναι ο Κρις,τον Ντοντι ζευγαρονω οταν παω στο Πιλλιο.θετος λογο της αροστιας του ανδρα μου πειγα πολυ συχνα,και ο ανδρας μου εμενε εκει σχεδον ολο το καλοκερη και για μενα ιταν ευκερια.
golden shaded δινουνε οι γατες μου,γιατι η μητερα τους ειναι ετσει,κοιτα πιο πρην την Τζουλιετα,αυτη ειναι![]()

! οι γάτες που έκαναν τις γέννες τελευταία τις στείρωσες και τις δύο έτσι?? και έχω και μια απορία η μαμά της δικιάς μου ποία είναι?? γιατί με την αδερφή μου βλέπουμε τις φωτογραφίες και προσπαθούμε να την βρούμε , έχουμε καταλήξει οτι είναι η Μασιάνια αλλά το συμπέρασμα μας είναι οτι μοιάζει πάρα πολύ στον Κρίς στη φατσούλα της θα βάλω και φώτο αργότερα να την δεις !!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κρις ειναι πατερας της Ισις,και η μητερα της ειναι η Κισα.Η Κισα ειναι πιο τριφερη και κοινονηκι γατα μου,την καναμε κεσαρικη αλλα δεν την στειροσα,γιατι ειναι προτη κεσαρικη της και ο γιατρος ειπε οτι θα γεννεισει μια χαρα σε ενα χρωνο.Οριστε το πορτρετο της.Η γατα σε βαθος που θυλαζει τα μωρα ειναι η Μουρα,αυτη την στειροσα και ιδι εχω βρει μια εκογενια που θα την παρουνπεραστικά σου εύχομαι ελπίζω να πάνε όλα καλά! και αυτός είναι πολύ όμορφος να τον βάλεις και στο site του εκτροφείου σου και τα μικρά επίσης! οι γάτες που έκαναν τις γέννες τελευταία τις στείρωσες και τις δύο έτσι?? και έχω και μια απορία η μαμά της δικιάς μου ποία είναι?? γιατί με την αδερφή μου βλέπουμε τις φωτογραφίες και προσπαθούμε να την βρούμε , έχουμε καταλήξει οτι είναι η Μασιάνια αλλά το συμπέρασμα μας είναι οτι μοιάζει πάρα πολύ στον Κρίς στη φατσούλα της θα βάλω και φώτο αργότερα να την δεις !!
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κρις ειναι πατερας της Ισις,και η μητερα της ειναι η Κισα.Η Κισα ειναι πιο τριφερη και κοινονηκι γατα μου,την καναμε κεσαρικη αλλα δεν την στειροσα,γιατι ειναι προτη κεσαρικη της και ο γιατρος ειπε οτι θα γεννεισει μια χαρα σε ενα χρωνο.Οριστε το πορτρετο της.Η γατα σε βαθος που θυλαζει τα μωρα ειναι η Μουρα,αυτη την στειροσα και ιδι εχω βρει μια εκογενια που θα την παρουν
κούκλα και πολύ ωραίες φωτογραφίες

ναι και με αυτήν μοιάζει πάρα πολύ!! άντε με το καλό να το φτιάξεις εγώ μπαίνω και τα θαυμάζω συχνά 
είναι τόσο όμορφα όλα τους
και πάλι μπράβο πολύ ωραίες φώτο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το σαιτ που λες δεν εχω βαλει μεσα ολα τα γατια μου (εχω 5 θυληκα και δυο αρσενικα),γιατι ιταν να γεινει φωτογραφιση,αλλα αροστια του ανδρα μου αλαξε ολα τα σχεδια,.Εγω δεν θελω να βαλω προχερες φωτο(και αυτα που εβαλα προχερες ειναι,και δεν ειμαι συχαριστιενη,αλλα επρεπε να βαλω κατι) στο σαιτ,αλλα καπια στυγμη να τελιοσω.και θελω να τα κανω πολυ ομορφα με ονοματα και πεντιγρι,υλικια και τ.λ.π.Η Μασιανια ειναι μικρη ,και τωρα εγινε η προτη γεννα της και ειναι χαζομαμα,κοιτα πως κανει με το παιδι της
τέλεια και η Μασιάννα !! αυτή πρέπει να είναι η γατούλα που έπαιζε με την ΙΣΙΣ όταν είχα έρθει να την πάρω. μόνο ένα έκανε?? πολύ γλυκές φωτογραφίες και αυτές όντως σαν χαζομαμά κάνει

staman2
Περιβόητο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αυτη ειναι ,περναει την Ισις 8 μηνες,προτη γεννα ενα μωρο ειναι πολυ σινιθηζμενοτέλεια και η Μασιάννα !! αυτή πρέπει να είναι η γατούλα που έπαιζε με την ΙΣΙΣ όταν είχα έρθει να την πάρω. μόνο ένα έκανε?? πολύ γλυκές φωτογραφίες και αυτές όντως σαν χαζομαμά κάνει![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβεος να τα πουμε στην εκθεση και εγω θελω να σε δω ,και τα γατια σου,που λατρευωΣάμπι οι φωτο ειναι καταπληκτικές και οι γατουλίνες σου ΚΟΥΚΛΕΣ καθώς και τα μωρα. Ανυπομονώ να σας δω στην έκθεση κι εσένα και τα νινάκια σου!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
φωτογραφία της Θαμπελινα από την έκθεση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool