sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η sabi έγραψε: #2.961 03-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην επομενη εκθεση θα σου μιλησω και θα βαλω και καρτελακι με το nickname για να καταλαβεις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα βαλτο,να σε βρω εγωεγω μετα καταλαβα πωσοι μελη του σαιτ ηταν στην εκθεση και στεναχωρεθεικα πολυ οτι δεν γνωρεισα ολους και εχασα αυτη την ευκερια που ειμασταν ολοι μαζη σε ενα μερος,κριμα,πολυ κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:51 Η evelynkar: #2.962 03-12-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και βεβεα βαλτο,να σε βρω εγωεγω μετα καταλαβα πωσοι μελη του σαιτ ηταν στην εκθεση και στεναχωρεθεικα πολυ οτι δεν γνωρεισα ολους και εχασα αυτη την ευκερια που ειμασταν ολοι μαζη σε ενα μερος,κριμα,πολυ κριμα Click για ανάπτυξη... καρτουλα παντως πηρα, μπορει μια μερα οταν αποφασισω να παρω δευτερο γατακι να μιλησουμε μ αρεσουν πολύ τα τσιντσιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Lita έγραψε: #2.963 03-12-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ολα τα γατάκια από εκτροφείο μου είναι υγιέστατα και δεν έχουν κληρονομικές αρρώστιες, και οι γάτες μου έχουν περάσει έλεγχο για αυτό το θεμα .Η Ισις πουλήθηκε ως για pet, και οχι ως εκθεσιακό ζωο, για αυτο μπορει να εχει καποια μειονεκτήματα όσο αφόρα την εμφάνιση της. Εχει φοβερη τρίχωμα και χρωμα ,οσο για τα ματια της λογικά πρεπει να πρασινίσουν όμως και η φυση παίζει τα παιχνίδια της.Και σε αυτό δεν μπορω να κανω κατι εγω.Για το ζευγάρωμα μπορεις να ρωτεισεις Figaro,εχει καταπληκτικό γατο τσιντσιλα, καποια στιγμή και εγω θελω να τον βαλω για καποια γεννα Click για ανάπτυξη... τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η sabi έγραψε: #2.964 03-12-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: καρτουλα παντως πηρα, μπορει μια μερα οταν αποφασισω να παρω δευτερο γατακι να μιλησουμε μ αρεσουν πολύ τα τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:55 Η evelynkar: #2.965 03-12-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Click για ανάπτυξη... ετσι κι αλλιως για δευτερο γατακι αργει πολύ, οποτε σιγουρα θα τυχει να γνωριστουμε πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:30 Η sabi έγραψε: #2.966 03-12-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Click για ανάπτυξη... Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η Lita έγραψε: #2.967 03-12-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Click για ανάπτυξη... τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:07 Η sabi έγραψε: #2.968 03-12-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Click για ανάπτυξη... ειναι αρκετα πεκυ face αυτος ο γατος και ειναι πολυ καλο,τα γατακια θα βγουνε τελια,και ειναι στην Αθηνα,στο Μεταμορθοση καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η sabi έγραψε: #2.969 03-12-09 19:14 Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα figaro.jpg 114,5 KB · Εμφανίσεις: 52 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #2.970 03-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην επομενη εκθεση θα σου μιλησω και θα βαλω και καρτελακι με το nickname για να καταλαβεις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα βαλτο,να σε βρω εγωεγω μετα καταλαβα πωσοι μελη του σαιτ ηταν στην εκθεση και στεναχωρεθεικα πολυ οτι δεν γνωρεισα ολους και εχασα αυτη την ευκερια που ειμασταν ολοι μαζη σε ενα μερος,κριμα,πολυ κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:51 Η evelynkar: #2.962 03-12-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και βεβεα βαλτο,να σε βρω εγωεγω μετα καταλαβα πωσοι μελη του σαιτ ηταν στην εκθεση και στεναχωρεθεικα πολυ οτι δεν γνωρεισα ολους και εχασα αυτη την ευκερια που ειμασταν ολοι μαζη σε ενα μερος,κριμα,πολυ κριμα Click για ανάπτυξη... καρτουλα παντως πηρα, μπορει μια μερα οταν αποφασισω να παρω δευτερο γατακι να μιλησουμε μ αρεσουν πολύ τα τσιντσιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Lita έγραψε: #2.963 03-12-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ολα τα γατάκια από εκτροφείο μου είναι υγιέστατα και δεν έχουν κληρονομικές αρρώστιες, και οι γάτες μου έχουν περάσει έλεγχο για αυτό το θεμα .Η Ισις πουλήθηκε ως για pet, και οχι ως εκθεσιακό ζωο, για αυτο μπορει να εχει καποια μειονεκτήματα όσο αφόρα την εμφάνιση της. Εχει φοβερη τρίχωμα και χρωμα ,οσο για τα ματια της λογικά πρεπει να πρασινίσουν όμως και η φυση παίζει τα παιχνίδια της.Και σε αυτό δεν μπορω να κανω κατι εγω.Για το ζευγάρωμα μπορεις να ρωτεισεις Figaro,εχει καταπληκτικό γατο τσιντσιλα, καποια στιγμή και εγω θελω να τον βαλω για καποια γεννα Click για ανάπτυξη... τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η sabi έγραψε: #2.964 03-12-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: καρτουλα παντως πηρα, μπορει μια μερα οταν αποφασισω να παρω δευτερο γατακι να μιλησουμε μ αρεσουν πολύ τα τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:55 Η evelynkar: #2.965 03-12-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Click για ανάπτυξη... ετσι κι αλλιως για δευτερο γατακι αργει πολύ, οποτε σιγουρα θα τυχει να γνωριστουμε πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:30 Η sabi έγραψε: #2.966 03-12-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Click για ανάπτυξη... Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η Lita έγραψε: #2.967 03-12-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Click για ανάπτυξη... τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:07 Η sabi έγραψε: #2.968 03-12-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Click για ανάπτυξη... ειναι αρκετα πεκυ face αυτος ο γατος και ειναι πολυ καλο,τα γατακια θα βγουνε τελια,και ειναι στην Αθηνα,στο Μεταμορθοση καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η sabi έγραψε: #2.969 03-12-09 19:14 Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα figaro.jpg 114,5 KB · Εμφανίσεις: 52 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #2.970 03-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και βεβεα βαλτο,να σε βρω εγωεγω μετα καταλαβα πωσοι μελη του σαιτ ηταν στην εκθεση και στεναχωρεθεικα πολυ οτι δεν γνωρεισα ολους και εχασα αυτη την ευκερια που ειμασταν ολοι μαζη σε ενα μερος,κριμα,πολυ κριμα Click για ανάπτυξη... καρτουλα παντως πηρα, μπορει μια μερα οταν αποφασισω να παρω δευτερο γατακι να μιλησουμε μ αρεσουν πολύ τα τσιντσιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Lita έγραψε: #2.963 03-12-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ολα τα γατάκια από εκτροφείο μου είναι υγιέστατα και δεν έχουν κληρονομικές αρρώστιες, και οι γάτες μου έχουν περάσει έλεγχο για αυτό το θεμα .Η Ισις πουλήθηκε ως για pet, και οχι ως εκθεσιακό ζωο, για αυτο μπορει να εχει καποια μειονεκτήματα όσο αφόρα την εμφάνιση της. Εχει φοβερη τρίχωμα και χρωμα ,οσο για τα ματια της λογικά πρεπει να πρασινίσουν όμως και η φυση παίζει τα παιχνίδια της.Και σε αυτό δεν μπορω να κανω κατι εγω.Για το ζευγάρωμα μπορεις να ρωτεισεις Figaro,εχει καταπληκτικό γατο τσιντσιλα, καποια στιγμή και εγω θελω να τον βαλω για καποια γεννα Click για ανάπτυξη... τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η sabi έγραψε: #2.964 03-12-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: καρτουλα παντως πηρα, μπορει μια μερα οταν αποφασισω να παρω δευτερο γατακι να μιλησουμε μ αρεσουν πολύ τα τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:55 Η evelynkar: #2.965 03-12-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Click για ανάπτυξη... ετσι κι αλλιως για δευτερο γατακι αργει πολύ, οποτε σιγουρα θα τυχει να γνωριστουμε πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:30 Η sabi έγραψε: #2.966 03-12-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Click για ανάπτυξη... Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η Lita έγραψε: #2.967 03-12-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Click για ανάπτυξη... τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:07 Η sabi έγραψε: #2.968 03-12-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Click για ανάπτυξη... ειναι αρκετα πεκυ face αυτος ο γατος και ειναι πολυ καλο,τα γατακια θα βγουνε τελια,και ειναι στην Αθηνα,στο Μεταμορθοση καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η sabi έγραψε: #2.969 03-12-09 19:14 Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα figaro.jpg 114,5 KB · Εμφανίσεις: 52 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #2.970 03-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ολα τα γατάκια από εκτροφείο μου είναι υγιέστατα και δεν έχουν κληρονομικές αρρώστιες, και οι γάτες μου έχουν περάσει έλεγχο για αυτό το θεμα .Η Ισις πουλήθηκε ως για pet, και οχι ως εκθεσιακό ζωο, για αυτο μπορει να εχει καποια μειονεκτήματα όσο αφόρα την εμφάνιση της. Εχει φοβερη τρίχωμα και χρωμα ,οσο για τα ματια της λογικά πρεπει να πρασινίσουν όμως και η φυση παίζει τα παιχνίδια της.Και σε αυτό δεν μπορω να κανω κατι εγω.Για το ζευγάρωμα μπορεις να ρωτεισεις Figaro,εχει καταπληκτικό γατο τσιντσιλα, καποια στιγμή και εγω θελω να τον βαλω για καποια γεννα Click για ανάπτυξη... τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η sabi έγραψε: #2.964 03-12-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: καρτουλα παντως πηρα, μπορει μια μερα οταν αποφασισω να παρω δευτερο γατακι να μιλησουμε μ αρεσουν πολύ τα τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:55 Η evelynkar: #2.965 03-12-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Click για ανάπτυξη... ετσι κι αλλιως για δευτερο γατακι αργει πολύ, οποτε σιγουρα θα τυχει να γνωριστουμε πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:30 Η sabi έγραψε: #2.966 03-12-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Click για ανάπτυξη... Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η Lita έγραψε: #2.967 03-12-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Click για ανάπτυξη... τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:07 Η sabi έγραψε: #2.968 03-12-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Click για ανάπτυξη... ειναι αρκετα πεκυ face αυτος ο γατος και ειναι πολυ καλο,τα γατακια θα βγουνε τελια,και ειναι στην Αθηνα,στο Μεταμορθοση καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η sabi έγραψε: #2.969 03-12-09 19:14 Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα figaro.jpg 114,5 KB · Εμφανίσεις: 52 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #2.970 03-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: καρτουλα παντως πηρα, μπορει μια μερα οταν αποφασισω να παρω δευτερο γατακι να μιλησουμε μ αρεσουν πολύ τα τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:55 Η evelynkar: #2.965 03-12-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Click για ανάπτυξη... ετσι κι αλλιως για δευτερο γατακι αργει πολύ, οποτε σιγουρα θα τυχει να γνωριστουμε πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:30 Η sabi έγραψε: #2.966 03-12-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Click για ανάπτυξη... Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η Lita έγραψε: #2.967 03-12-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Click για ανάπτυξη... τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:07 Η sabi έγραψε: #2.968 03-12-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Click για ανάπτυξη... ειναι αρκετα πεκυ face αυτος ο γατος και ειναι πολυ καλο,τα γατακια θα βγουνε τελια,και ειναι στην Αθηνα,στο Μεταμορθοση καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η sabi έγραψε: #2.969 03-12-09 19:14 Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα figaro.jpg 114,5 KB · Εμφανίσεις: 52 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #2.970 03-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα Click για ανάπτυξη... ετσι κι αλλιως για δευτερο γατακι αργει πολύ, οποτε σιγουρα θα τυχει να γνωριστουμε πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:30 Η sabi έγραψε: #2.966 03-12-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Click για ανάπτυξη... Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η Lita έγραψε: #2.967 03-12-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Click για ανάπτυξη... τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:07 Η sabi έγραψε: #2.968 03-12-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Click για ανάπτυξη... ειναι αρκετα πεκυ face αυτος ο γατος και ειναι πολυ καλο,τα γατακια θα βγουνε τελια,και ειναι στην Αθηνα,στο Μεταμορθοση καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η sabi έγραψε: #2.969 03-12-09 19:14 Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα figaro.jpg 114,5 KB · Εμφανίσεις: 52 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #2.970 03-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι?? τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!! Click για ανάπτυξη... Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η Lita έγραψε: #2.967 03-12-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Click για ανάπτυξη... τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:07 Η sabi έγραψε: #2.968 03-12-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Click για ανάπτυξη... ειναι αρκετα πεκυ face αυτος ο γατος και ειναι πολυ καλο,τα γατακια θα βγουνε τελια,και ειναι στην Αθηνα,στο Μεταμορθοση καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η sabi έγραψε: #2.969 03-12-09 19:14 Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα figaro.jpg 114,5 KB · Εμφανίσεις: 52 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #2.970 03-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας Click για ανάπτυξη... τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:07 Η sabi έγραψε: #2.968 03-12-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Click για ανάπτυξη... ειναι αρκετα πεκυ face αυτος ο γατος και ειναι πολυ καλο,τα γατακια θα βγουνε τελια,και ειναι στην Αθηνα,στο Μεταμορθοση καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η sabi έγραψε: #2.969 03-12-09 19:14 Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα figaro.jpg 114,5 KB · Εμφανίσεις: 52 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #2.970 03-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ? Click για ανάπτυξη... ειναι αρκετα πεκυ face αυτος ο γατος και ειναι πολυ καλο,τα γατακια θα βγουνε τελια,και ειναι στην Αθηνα,στο Μεταμορθοση καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Η sabi έγραψε: #2.969 03-12-09 19:14 Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα figaro.jpg 114,5 KB · Εμφανίσεις: 52 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #2.970 03-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #2.970 03-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος Click για ανάπτυξη... είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:25 Η sabi έγραψε: #2.971 03-12-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός ! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Lita έγραψε: #2.972 03-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων Click για ανάπτυξη... από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η sabi έγραψε: #2.973 03-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα ! Click για ανάπτυξη... Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia-moyra Νεοφερμένο μέλος Η sofia-moyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:17 Η sofia-moyra: #2.974 06-12-09 13:17 Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PB225879.jpg 208,2 KB · Εμφανίσεις: 54 PB215867.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 38 PB225875.jpg 242,4 KB · Εμφανίσεις: 43 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά! Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.975 06-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:27 Η Lita έγραψε: #2.976 06-12-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sofia-moyra: Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας! Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !! είναι σκέτη γλύκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:28 Η sabi έγραψε: #2.977 06-12-09 16:28 κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η Lita έγραψε: #2.978 06-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU Click για ανάπτυξη... τέλειο sabi ειναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #2.979 06-12-09 16:43 Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η sabi έγραψε: #2.980 06-12-09 18:02 Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.