Chinchilla-maniacs

στην επομενη εκθεση θα σου μιλησω και θα βαλω και καρτελακι με το nickname για να καταλαβεις:P:redface::redface:
Και βεβεα βαλτο,να σε βρω εγω:rolleyes:εγω μετα καταλαβα πωσοι μελη του σαιτ ηταν στην εκθεση και στεναχωρεθεικα πολυ οτι δεν γνωρεισα ολους και εχασα αυτη την ευκερια που ειμασταν ολοι μαζη σε ενα μερος,κριμα,πολυ κριμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και βεβεα βαλτο,να σε βρω εγω:rolleyes:εγω μετα καταλαβα πωσοι μελη του σαιτ ηταν στην εκθεση και στεναχωρεθεικα πολυ οτι δεν γνωρεισα ολους και εχασα αυτη την ευκερια που ειμασταν ολοι μαζη σε ενα μερος,κριμα,πολυ κριμα
καρτουλα παντως πηρα, μπορει μια μερα οταν αποφασισω να παρω δευτερο γατακι να μιλησουμε:D μ αρεσουν πολύ τα τσιντσιλα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα τα γατάκια από εκτροφείο μου είναι υγιέστατα και δεν έχουν κληρονομικές αρρώστιες, και οι γάτες μου έχουν περάσει έλεγχο για αυτό το θεμα .Η Ισις πουλήθηκε ως για pet, και οχι ως εκθεσιακό ζωο, για αυτο μπορει να εχει καποια μειονεκτήματα όσο αφόρα την εμφάνιση της. Εχει φοβερη τρίχωμα και χρωμα ,οσο για τα ματια της λογικά πρεπει να πρασινίσουν όμως και η φυση παίζει τα παιχνίδια της.Και σε αυτό δεν μπορω να κανω κατι εγω.Για το ζευγάρωμα μπορεις να ρωτεισεις Figaro,εχει καταπληκτικό γατο τσιντσιλα, καποια στιγμή και εγω θελω να τον βαλω για καποια γεννα

τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι??:happy: τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!!:happy:

καρτουλα παντως πηρα, μπορει μια μερα οταν αποφασισω να παρω δευτερο γατακι να μιλησουμε:D μ αρεσουν πολύ τα τσιντσιλα:)
Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα;):lol:

Προτο απο ολα θελω να σε γνωρεισω και μετα τα εποληπα;):lol:
:lol::lol::lol::lol: ετσι κι αλλιως για δευτερο γατακι αργει πολύ, οποτε σιγουρα θα τυχει να γνωριστουμε πρωτα:P

τα μάτια της Μασιάνα σε τι ηλικία πρασίνισαν ?? γιατί νομίζω και αυτή άργησε, έτσι δεν είναι??:happy: τι είναι το figaro ?? θα ήθελα να μάθω!!:happy:
Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας

Τα ματια της Μασιανιας πρασενισανε στα 14 μηνων,ομως στης φοτογραφειες δεν βγενουν πρασινα πολυ,διλαδι η φωτογραφια δεν μεταφερει κανονικο της χρωμα και δεοχνει προς το κιτρινο,και τα ματια της Ισις δεν ειναι κιτρινα ,προστο πρασινο ειναι,αν θα δεις στο φως τηε μερας γιρο στην κορη του ματιου ειναι πρασινο.Figaro ειναι ενας γατος που το εχουν εδω κανε αναζητηση και θα τον βρεις,τον εχει μια κιρια και ειναι κουκλος και ειναι οτι πρεπει για τον γαμπρο σας

τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ?

τον βρήκα αλλά έχω μια απορία !! μου φάνηκε σαν πεκυ face αυτός ο γάτος , είναι ή είναι η ιδέα μου ?? και είναι και αυτός απο Αθήνα έτσι ?
ειναι αρκετα πεκυ face αυτος ο γατος και ειναι πολυ καλο,τα γατακια θα βγουνε τελια,και ειναι στην Αθηνα,στο Μεταμορθοση καπου;)

Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος:up:

Συνημμένα

• figaro.jpg
    figaro.jpg
    114,5 KB · Εμφανίσεις: 39
Και εγω θελω γατακια απο αυτον,απλα δεν ειχα χρωνο να κανονεισω θετως κατι τετιο,ειναι κουκλος:up:

είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός !

είναι φάτσα δεν μπορώ να πω!! αν και εμένα μου φαίνονται πιο όμορφα τα doll face, είναι πολύ όμορφος και αυτός !
Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων;)

Κοιτα να δεις,και ειμενα μου αρεσει πιο πολυ τα κλασικα,ομως στην εκθεσης ας πουμε θελουνε τετια μουρη και ακομα πιο μαζεμενω προστα μεσα,ετσει και αλιος η μουρη αυτη σινιθως δεν μεταδινετε στα μωρα,η περνει ελαφρα,κατι αντιαμεσα διλαδι,για αυτο ειναι καλως για τον γαμπρο και για δικα μου και για την Ισις,αλλο σιν του οτι εχει πολυ καλο χρωμα ματιων;)

από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα !:hmm::hmm:

από που το πήρε αυτή σου είπε? είναι και αυτό απο εξωτερικό γιατι μου έκανε εντύπωση νόμιζα οτι μόνο εσυ είχες τσιντσιλά στην Ελλάδα !:hmm::hmm:
Απο την Υογαρια ειναι,δεν τον εχω δει,μονο στην φωτογραφεια,ηταν να κανονειζαμε να παω αλλα,δεν εχω χρωνο τωρα,αλλα θα παω συγουρα,γιατι θελω να τον δω και θα πω στην κυρια τι εξετασης πρεπει να γινουνε για το ζευγαρομα.Τα τσιντσιλα επησημα μονο εγω εχω,αλλα κατα καιρους βλεπω στα πετσοπ,κατι κακομηρα-τσιντσιλα στα περιπου:mad:

Μούρα: Φωτογραφίες με ματάκια ανοικτά!

Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας!:P

Sabi ότι και να πω για την Μούρα είναι λίγο...:inlove: Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Συνημμένα

• PB225879.jpg
    PB225879.jpg
    208,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • PB215867.jpg
    PB215867.jpg
    202,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • PB225875.jpg
    PB225875.jpg
    242,4 KB · Εμφανίσεις: 33
Στο τέλος της πρώτης μας βδομάδας βγάλαμε φωτογραφίες με ανοικτά μάτια! Όχι επειδή δεν καθόταν η Μουρίτσα... Απλά τώρα κατάλαβα ότι έπρεπε να βγαλω το φλας!:P

να την χαιρεσε;)

κούκλα να τη χαίρεσαι και πάλι !!:up::up: είναι σκέτη γλύκα!! :inlove::inlove:

κοιταξε πψσο ομορφο ειναι το μωρο της Μασιανιας,ειμαι ερωτευμενη:inlove::inlove::inlove:
https://www.youtube.com/watch?v=afNP_mtd0XU

Πραγματικά για φαγωμα μ αρέσει όταν είναι έτσι στρογγυλά κ μικρούλια :lol::up:
Και ένα χριστουγεννιατικο wallpaper αφιερωμένο στα τσιντσιλάκια

Ειναι και αυτη πολυ ομορφι στυγμη,Lita,δες τα ματια της Μασιανιας δεν φενουνται στο φακο πρασινα,και δεν εχουνε καμια σχεση στην πραγματικοτιτα,την επομενη εκθεση να την δεις αν θα ερθεις,ποσο πρασινα τα ματια της.https://www.youtube.com/watch?v=yBlL8sta5AA

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back