sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω που βοηθεισες για να βρω σωστα σπητια για τα γατακια.το ζευγαρι που μου εστειλες ειναι αληθινεις λατρες τις γαταςΚαλημέρα...Sabi πολύ χαίρομαι που θα δώσεις το γατάκι στο φιλικό ζευγάρι που σε σύστησα...βέβαια η χαρα ειναι μεγαλύτερη γι αυτους...
μάλιστα σκέφτονται και για δευτερο...
ελπιζω θα μπουν στο σαιτ για να βλεπουμε πος μεγαλονι ο βασιλιασ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστω που βοηθεισες για να βρω σωστα σπητια για τα γατακια.το ζευγαρι που μου εστειλες ειναι αληθινεις λατρες τις γαταςελπιζω θα μπουν στο σαιτ για να βλεπουμε πος μεγαλονι ο βασιλιασ
![]()
το ελπιζω κι εγώ...ελπίζω να βάλω την κοπέλα στο κόλπο γιατι το αγόρι δουλεύει πολλες ώρες και το βλέπω δύσκολο τις έλευθερες ώρες να ειναι στο computer...
ξετρελάθηκαν με τον μικρο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βάλτε το μας σε φωτό να το δούμε κι εμείς!!το ελπιζω κι εγώ...ελπίζω να βάλω την κοπέλα στο κόλπο γιατι το αγόρι δουλεύει πολλες ώρες και το βλέπω δύσκολο τις έλευθερες ώρες να ειναι στο computer...ξετρελάθηκαν με τον μικρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
μαρι δεν σε προλαβα!τώρα το εκανα copy paste...Ναι και οπως γράφει και ο φιλος μου στο facebook...he is the one!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Τα teacup διαβαζα χτες ότι τα δημιουργουν διασταυρωνοντας περσική με Munckin,και δεν εχουν σαν γατουλες μεγαλη διαρκεια ζωης...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το γατί!!μαρι δεν σε προλαβα!τώρα το εκανα copy paste...Ναι και οπως γράφει και ο φιλος μου στο facebook...he is the one!!![]()

Με όλο το θάρρος... αυτές είναι οι μακακίες των εκτροφέων!!Καλημερα!
Τα teacup διαβαζα χτες ότι τα δημιουργουν διασταυρωνοντας περσική με Munckin,και δεν εχουν σαν γατουλες μεγαλη διαρκεια ζωης...![]()
Εβλεπα προχθες τις Munchkin...με κοντά ποδαράκια τι ειναι αυτά??!! Πειραματόζωα τα έκαναν!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πλάκα έχει..να την κάναν πειραματικά?ποιος ο λόγοςΤο γατί!!
Με όλο το θάρρος... αυτές είναι οι μακακίες των εκτροφέων!!
Εβλεπα προχθες τις Munchkin...με κοντά ποδαράκια τι ειναι αυτά??!! Πειραματόζωα τα έκαναν!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα μωρέ τέρας είναι...πλάκα έχει..να την κάναν πειραματικά?ποιος ο λόγος![]()
όχι...εγώ λέω για πειράματα...που να τρέξει αυτό το γατί έτσι με κοντά ποδαράκια...
Ειμαι απόλυτα εναντίον της μετάλλαξης...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κοίτα μωρέ Βάσια! Πιο κοντά δεν γίνεται...κοιταξε δεν μου φαινονται και υπερβολικα κοντα..μάλλον η φωτο δεν δείχνει καλα..![]()

Παιδιά συγνώμη πάλι σας χάλασα το θέμα σας...

moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω δε συμφωνω με το να "φτιαχνεις" ενα ζωακι και να θυσιαζεις την υγεια του στο βωμο μιας ομορφης ή χαριτωμενης εμφανισης.Δηλαδη αξιζε να ταλαιπωρουνται τοσα περσικα,ειδικα τα εξτριμ,για να πουλησουν περισσοτερες γατες;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aν ήξερες πόσο συμφωνώ μαζί σου...Ναι Γιουλη τα ποδαρακια τους ειναι πολυ κοντα...Δε μπορουν να τρεξουν καλα ουτε να πηδηξουν ψηλα,κι ας λενε οτι θελουν.Ειναι πολυ νεα ρατσα και νομιζω σε μερικα χρονια θα αρχισουν να φαινονται και προβληματα στις αρθρωσεις.
Εγω δε συμφωνω με το να "φτιαχνεις" ενα ζωακι και να θυσιαζεις την υγεια του στο βωμο μιας ομορφης ή χαριτωμενης εμφανισης.Δηλαδη αξιζε να ταλαιπωρουνται τοσα περσικα,ειδικα τα εξτριμ,για να πουλησουν περισσοτερες γατες;

moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
το γατακι τους διαλεξε δεν εφειυγε υοτε λεπτο.το ελπιζω κι εγώ...ελπίζω να βάλω την κοπέλα στο κόλπο γιατι το αγόρι δουλεύει πολλες ώρες και το βλέπω δύσκολο τις έλευθερες ώρες να ειναι στο computer...ξετρελάθηκαν με τον μικρο...

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι!!!!!!
Το καμαρι μου!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλά το να μη κυνηγήσει το καταλαβαίνω...αφού ζει μέσα στο σπίτι...αλλά δεν μπορεί και να φαει βρε παιδί μου... δεν μπορεί να αναπνέυσει...ροχαλίζει κλπ...Ναι,κατανοω οτι καποιες διασταυρωσεις βγαινουν πανεμορφες εμφανισιακα,και συμφωνω να γινονται αν δεν επηρρεαζουν την υγεια του ζωου.Αλλα ενα ζωακι με τοσα προβληματα να δημιουργειται μονο και μονο για το κερδος...Ειχα διαβασει οτι μια περσικη δεν μπορει να κυνηγησει λογω της μουσουδας της,γι'αυτο και δεν μπορει να επιβιωσει εξω,και σε καποιες πολυ εξτριμ φατσουλες πρεπει να βρεχουν τις κροκετες για να μπορουν να τις μυρισουν και να φανε.Δεν ειναι αδικο για ενα ζωακι να του προκαλεις μια αναπηρια-τολμω να πω-για να βγαλεις χρηματα;Τις εφτιαξαν γιατι ηθελαν να εχουν μια γατουλα που να θυμιζει φατσουλα μωρου και να συγκινει τους αγοραστες...Ασε με τα teacup,που καποια ζουν πεντε χρονια μονο...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι! Κεραυνοβόλος! Η Βασια του ψάχνει όνομα γιατί θα είναι η νονά του!το γατακι τους διαλεξε δεν εφειυγε υοτε λεπτο.![]()
Της ειπα το Aramis και της άρεσε.. Για πέστε άλλα για τσιντσιλακο!
Δώρα για λέγε καμια ιδέα!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εννοεις ,ειναι πολυ κακο,ποσω πιο θα περαξουν τις ρατσες,διμιουργουν τεραταΚαλημερα!
Τα teacup διαβαζα χτες ότι τα δημιουργουν διασταυρωνοντας περσική με Munckin,και δεν εχουν σαν γατουλες μεγαλη διαρκεια ζωης...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι εννοω οτι δεν μπορει να κυνηγησει λογω της κατανομης του κεφαλιου και της μουσουδας του.Συμφωνω οτι ζει μεσα στο σπιτι,αλλα αν βρεθει για οποιοδηποτε λογω εκτος σπιτιου να μην μπορει να επιβιωσει;καλά το να μη κυνηγήσει το καταλαβαίνω...αφού ζει μέσα στο σπίτι...αλλά δεν μπορεί και να φαει βρε παιδί μου... δεν μπορεί να αναπνέυσει...ροχαλίζει κλπ...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool