Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
μα ειναι ρακδολλ,ετσι δεν ειναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τα κουρτινάκια!!Ναι καλε υπαρχουν περσακια σε ολους τους χρωματισμους σχεδον,και τα bicolour ειναι πολυ γνωστη κατηγορια.Νομιζω αυτο το χρισμα στη φατσουλα τους δινει αλλη γλυκα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγώ έτσι νόμιζα...υπάρχουν Περσικά bicolor?μα ειναι ρακδολλ,ετσι δεν ειναι
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι ναι...αυτά υπάρχουν...τα δίχρωμα σωστά...αλλά τo συγκεκριμένο νομίζω είναι ragdoll bicolor γιατί εχει το χαρακτηριστικό V στο προσωπο και τα μπλε μάτια...η Κατερινα θα μας πει σίγουρα.Βεβαιως και υπαρχουν,και μαλιστα οπως ειπα και σε παρα πολλα χρωματα.Δειτε εδω.![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
Ετσι μπράβο!!!! Δείτε!! δείτε!Βεβαιως και υπαρχουν,και μαλιστα οπως ειπα και σε παρα πολλα χρωματα.Δειτε εδω.![]()

Κι εγώ νομίζω όμως οτι το συγκεκριμένο είναι ραγκντολ
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι την εγγιμοσινι δεν επαρχει καλιτερο δεινω και εγωΑυτήν την πάστα την έδινα και εγώ στην Ραίσα όταν ήταν έγκυος κυρίως....κάνει θαύματα και την τρώνε σαν τρελά!!![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω το ειδα για ρακδολλναι ναι...αυτά υπάρχουν...τα δίχρωμα σωστά...αλλά τo συγκεκριμένο νομίζω είναι ragdoll bicolor γιατί εχει το χαρακτηριστικό V στο προσωπο και τα μπλε μάτια...η Κατερινα θα μας πει σίγουρα.
moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δωρα γράψτο...να το παρουμε κι εμείςγιατι την εγγιμοσινι δεν επαρχει καλιτερο δεινω και εγω

Δεν ξερω κι εγω δεν ειμαι σιγουρη...Τα περσικα διχρωμα μπορει να μην εχουν κουρτινακια(Γιουλη μη γελας!) αλλα να ειναι γενικα με δυο χρωματα.Αυτα με τα κουρτινακια μου φαινονται πιο συμμετρικα παντως.Εγω μπορω να εχω ενα τετοιο;
Και μηπως να τα λεγαμε στους περσομανεις να μην χαλαμε το νημα των τσιντσιλα;![]()

Ναι μωρέ εγώ φταίω...έκανα παράσιτα!

Οχι η Ελενα φταίει που μας ξεμυαλίζει

moukelis
Επιφανές μέλος

Λοιπον εγω λεω να κανουμε μια αντεπιθεση στο δικο τους νημα,παω να την ετοιμασω.

elvenstar
Επιφανές μέλος
τα ονομάζουν Ragaper και είναι μικρό σε μέγεθος.μα ειναι ρακδολλ,ετσι δεν ειναι
Όχι ούτε κ εγώ φταίω πάντως για τα παράσιτα ήταν η κακιά η στιγμή ήθελα να δείξω στη Σαμπι τα teacup
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι μωρέ εγώ φταίω...έκανα παράσιτα!
Οχι η Ελενα φταίει που μας ξεμυαλίζει![]()
τα ονομάζουν Ragaper και είναι μικρό σε μέγεθος.
Όχι ούτε κ εγώ φταίω πάντως για τα παράσιτα ήταν η κακιά η στιγμή ήθελα να δείξω στη Σαμπι τα teacup[/quote]
Δεν φταίει η Έλενα. Άντε άντε όλες σας που μας έχετε ξεράνει με τα μωρά που βάζετε και μας ξεσηκώνετε!!
Τουλάχιστον κι αυτά που έβαλε η Έλενα είναι περσικά όπως και τα τσιντσιλά είναι ίδιας συνομωταξίας. Ενώ εσείς, μας κοτσάρετε στην μούρη παντού τα πάντα: Βιρμανάκια, ραγκντολάκια, περσάκια, βρετενάκια, μέιν κουνάκια, ΄κι ό,τι άλλο....
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτα teacup ειπαρχουν εδωτα ονομάζουν Ragaper και είναι μικρό σε μέγεθος.
Όχι ούτε κ εγώ φταίω πάντως για τα παράσιτα ήταν η κακιά η στιγμή ήθελα να δείξω στη Σαμπι τα teacup
ειχουν εμθανησι σαν μικρο γατακι
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Sabi στο mycat, στα "breeds" πάνω θα τα βρεις, έχουν γίνει κάποιες παρουσιάσεις λίγω φυλών που χωρίζονται σε μακρύτριχες και κοντότριχες...ίσως με τη βοήθεια της κόρης σου, αφού έχεις ασχοληθεί να μας βάλετε κι άλλες παρουσιάσεις για άλλεςΚαλημερα σε ολους!σκεφτικα οτι θα ηταν οραιο γενικα θα μαθουμε τι ρατσες ειπαρχου στο κοσμο.αυτο ειναι χομπμπι μου τωρα χρονια,και αν μπορουμε να κανουμε καπια τετια συζητηση(δεν ξερω,αν ειπαρχει ιδικο ποστ εδω)και πος μπορει θα γεινει αυτη συζητισι και βεβεα αν θελει κανις![]()

Επίσης έχεις κάποια βιβλία όπως κι εγώ... μου λες σε παρακαλώ ποια βιβλία έχεις?
Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα το είδες?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα...Sabi πολύ χαίρομαι που θα δώσεις το γατάκι στο φιλικό ζευγάρι που σε σύστησα...βέβαια η χαρα ειναι μεγαλύτερη γι αυτους...
μάλιστα σκέφτονται και για δευτερο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιουλι τα βιβλια ειναι ρωσσικα δυστιχως,ειναι επαγγελματικα βιβλια για κτητες και εκτροφεια,και δεν εχω φειρει ολα ακομα.θα δω αν εχω καπιο ξενο συγγραφεο θα σου πω.μινιμα πειρα αλλα μου εστειλε σε καπιο κινουριο ποστ,μπικα ,ειδα αλλα δεν καταλαβα πολα.θα μπο στις "breeds"μιπος θα εχω θα σεπλιροσω κατη.ευχαριστωSabi στο mycat, στα "breeds" πάνω θα τα βρεις, έχουν γίνει κάποιες παρουσιάσεις λίγω φυλών που χωρίζονται σε μακρύτριχες και κοντότριχες...ίσως με τη βοήθεια της κόρης σου, αφού έχεις ασχοληθεί να μας βάλετε κι άλλες παρουσιάσεις για άλλες
Επίσης έχεις κάποια βιβλία όπως κι εγώ... μου λες σε παρακαλώ ποια βιβλία έχεις?
Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα το είδες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool