Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Επειδη εγω ειμαι ακομη πιο ασχετη...μια λευκη και μια χρυση τσιτσιλα να βαλεις..γιατι να καταλαβω και εγω τη διαφορα...τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες!
Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το χρυσο το χρυσο!!ναι και τα φωτο.....

Οχι οτι και τα λευκά δεν είναι ωραια....
κουκλιά ΟΛΑ!!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα ειναι το τέλειο ζευγάρι...Σαμπίνα εγω ειδοποίησα ήδη τον φίλο μου που θα παρει το λευκο για τη γέννα σου...ελπίζω να πάρουν ένα χρυσό κορίτσι!![]()

Αντα μου δεν θα μπορέσω να σε συγκρατήσω...λυπάμαι...

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι!!!!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!!!Σαμπίνα εγω ειδοποίησα ήδη τον φίλο μου που θα παρει το λευκο για τη γέννα σου...ελπίζω να πάρουν ένα χρυσό κορίτσι!![]()

Σε ρωτεισα κατι πριν...μπορεις να απανδεισεις???????πλιζ!!!!!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ναι!!!!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!!!Σε ρωτεισα κατι πριν...μπορεις να απανδεισεις???????πλιζ!!!!!!
![]()
αχ δεν το ειδα συγνώμη για πες μου πάλι ή στειλε σε ΠΜ.....

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu
Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα?
τώρα το ειδα...όχι δεν χρειάζεται, το μονο που μπορει να ειναι πρόβλημα αν θα παραμεινει κάποιο εμβρυο μέσα, και αυτο φαινεται μόνο με ακτινογραφία...γι αυτο και προτείνουμε στο τελος της εγκυμοσυνης να κανουμε μια ακτινογραφια για να ξερει ποσα εμβρυα εχει μέσα ο ιδιοκτητηςαν μετα τη γέννα η γάτα είναι ηρεμη και πίνει και τρώει...τότε ολα οκ...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στηρίζεσαι σε μένα Αντούλα για να σε βοηθήσω να το παρεις ή για συγκρατηθείς?? Δεν κατάλαβα...ΑΧΧ το χρυσο ειναι πολυ γλυκουλι....Γιουλη σε σενα στηριζομαι!!![]()

Αν ειναι για να συγκρατηθείς... μη πάρεις εμένα μαζι...

Sabi και Αντα τι κάνετε τη Κυριακή??

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τη κυριακη? που να ξερω απο τωρα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α... καλά...μπορει να είχατε κάτι προγραμματισμένο...καμια εκδρομούλα π.χ. καλά θα δούμε...σκέψεις κάνουμεΓια να με συγκρατησεις !!!!!!!!!Τη κυριακη? που να ξερω απο τωρα?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

μου θενετε θα σκασω ανο την αγονια.....προτι θωρα δεν με ερεμει η δουλια μου αλλα με τσαδιζει......

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ειμαι σπιτι και φτιαχνω καφεδες για σας.....θα ερθετε????????στηρίζεσαι σε μένα Αντούλα για να σε βοηθήσω να το παρεις ή για συγκρατηθείς?? Δεν κατάλαβα...
Αν ειναι για να συγκρατηθείς... μη πάρεις εμένα μαζι...
Sabi και Αντα τι κάνετε τη Κυριακή??![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αν ειναι χρυσο η ασιμι φενετε αμεσος,απλα με τα ασιμενια μετα αλαζει και μπορει να γεινει πιο λευκο....Sabi τα τσιντσιλάκια δείχνουν αμέσως το χρώμα τους μετά τη γέννα? ή αλλάζει στη πορεία?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα τη πάρω με το ζόριΕγω ειμαι σπιτι και φτιαχνω καφεδες για σας.....θα ερθετε????????![]()
και θα έρθουμε!!! 

Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool