sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #581 24-11-08 09:58 Καλημερα κοριτσια!Αχ,τι επαθα Θεουλι μου!!!!!!!Τωρα το προι γενισει η Τασια!Και δεν ξερω αν τελιωσε!Και επρεπε να φειγω στην δουλια,και εχω φοβερη αγονια.....και γεινετε χαμος στην δουλια......Οχ,θα τα πω αργοτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #582 24-11-08 10:24 Καλως σας ηρθαν τα μωρακια!Ποσα εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η sabi έγραψε: #583 24-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως σας ηρθαν τα μωρακια!Ποσα εκανε; Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:37 Η moukelis έγραψε: #584 24-11-08 10:37 Ωχ ελπιζω τα υπολοιπα να ειναι καλα...Ειναι δυσκολη υποθεση αμα εχουν μπερδεμενους λωρους.Νομιζω ομως θα τα καταφερει μια χαρα.Δεν εχεις κανεναν να περασει απο το σπιτι να ελεγξει αν ολα ειναι καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η elvenstar: #585 24-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια Click για ανάπτυξη... Σαμπι να σας ζήσουν τα μωράκια εύχομαι όλα να πάνε καλά κ με τα υπόλοιπα (αν υπάρχουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα beloon.gif 37,5 KB · Εμφανίσεις: 38 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 24-11-08 10:43 Ολα καλά να πάνε με τα μωράκια...η εμπειρία και των δυο σας θα τα βοηθήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #587 24-11-08 11:07 Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #588 24-11-08 11:12 Σαμπι ολα καλα ευχομαι να πανε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #589 24-11-08 11:17 Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Βάσια13859: #590 24-11-08 11:24 να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα κοριτσια!Αχ,τι επαθα Θεουλι μου!!!!!!!Τωρα το προι γενισει η Τασια!Και δεν ξερω αν τελιωσε!Και επρεπε να φειγω στην δουλια,και εχω φοβερη αγονια.....και γεινετε χαμος στην δουλια......Οχ,θα τα πω αργοτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η moukelis έγραψε: #582 24-11-08 10:24 Καλως σας ηρθαν τα μωρακια!Ποσα εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η sabi έγραψε: #583 24-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως σας ηρθαν τα μωρακια!Ποσα εκανε; Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:37 Η moukelis έγραψε: #584 24-11-08 10:37 Ωχ ελπιζω τα υπολοιπα να ειναι καλα...Ειναι δυσκολη υποθεση αμα εχουν μπερδεμενους λωρους.Νομιζω ομως θα τα καταφερει μια χαρα.Δεν εχεις κανεναν να περασει απο το σπιτι να ελεγξει αν ολα ειναι καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η elvenstar: #585 24-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια Click για ανάπτυξη... Σαμπι να σας ζήσουν τα μωράκια εύχομαι όλα να πάνε καλά κ με τα υπόλοιπα (αν υπάρχουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα beloon.gif 37,5 KB · Εμφανίσεις: 38 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 24-11-08 10:43 Ολα καλά να πάνε με τα μωράκια...η εμπειρία και των δυο σας θα τα βοηθήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #587 24-11-08 11:07 Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #588 24-11-08 11:12 Σαμπι ολα καλα ευχομαι να πανε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #589 24-11-08 11:17 Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Βάσια13859: #590 24-11-08 11:24 να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλως σας ηρθαν τα μωρακια!Ποσα εκανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η sabi έγραψε: #583 24-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως σας ηρθαν τα μωρακια!Ποσα εκανε; Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:37 Η moukelis έγραψε: #584 24-11-08 10:37 Ωχ ελπιζω τα υπολοιπα να ειναι καλα...Ειναι δυσκολη υποθεση αμα εχουν μπερδεμενους λωρους.Νομιζω ομως θα τα καταφερει μια χαρα.Δεν εχεις κανεναν να περασει απο το σπιτι να ελεγξει αν ολα ειναι καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η elvenstar: #585 24-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια Click για ανάπτυξη... Σαμπι να σας ζήσουν τα μωράκια εύχομαι όλα να πάνε καλά κ με τα υπόλοιπα (αν υπάρχουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα beloon.gif 37,5 KB · Εμφανίσεις: 38 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 24-11-08 10:43 Ολα καλά να πάνε με τα μωράκια...η εμπειρία και των δυο σας θα τα βοηθήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #587 24-11-08 11:07 Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #588 24-11-08 11:12 Σαμπι ολα καλα ευχομαι να πανε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #589 24-11-08 11:17 Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Βάσια13859: #590 24-11-08 11:24 να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλως σας ηρθαν τα μωρακια!Ποσα εκανε; Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:37 Η moukelis έγραψε: #584 24-11-08 10:37 Ωχ ελπιζω τα υπολοιπα να ειναι καλα...Ειναι δυσκολη υποθεση αμα εχουν μπερδεμενους λωρους.Νομιζω ομως θα τα καταφερει μια χαρα.Δεν εχεις κανεναν να περασει απο το σπιτι να ελεγξει αν ολα ειναι καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η elvenstar: #585 24-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια Click για ανάπτυξη... Σαμπι να σας ζήσουν τα μωράκια εύχομαι όλα να πάνε καλά κ με τα υπόλοιπα (αν υπάρχουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα beloon.gif 37,5 KB · Εμφανίσεις: 38 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 24-11-08 10:43 Ολα καλά να πάνε με τα μωράκια...η εμπειρία και των δυο σας θα τα βοηθήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #587 24-11-08 11:07 Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #588 24-11-08 11:12 Σαμπι ολα καλα ευχομαι να πανε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #589 24-11-08 11:17 Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Βάσια13859: #590 24-11-08 11:24 να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ ελπιζω τα υπολοιπα να ειναι καλα...Ειναι δυσκολη υποθεση αμα εχουν μπερδεμενους λωρους.Νομιζω ομως θα τα καταφερει μια χαρα.Δεν εχεις κανεναν να περασει απο το σπιτι να ελεγξει αν ολα ειναι καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η elvenstar: #585 24-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια Click για ανάπτυξη... Σαμπι να σας ζήσουν τα μωράκια εύχομαι όλα να πάνε καλά κ με τα υπόλοιπα (αν υπάρχουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα beloon.gif 37,5 KB · Εμφανίσεις: 38 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 24-11-08 10:43 Ολα καλά να πάνε με τα μωράκια...η εμπειρία και των δυο σας θα τα βοηθήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #587 24-11-08 11:07 Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #588 24-11-08 11:12 Σαμπι ολα καλα ευχομαι να πανε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #589 24-11-08 11:17 Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Βάσια13859: #590 24-11-08 11:24 να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια Click για ανάπτυξη... Σαμπι να σας ζήσουν τα μωράκια εύχομαι όλα να πάνε καλά κ με τα υπόλοιπα (αν υπάρχουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 24-11-08 10:43 Ολα καλά να πάνε με τα μωράκια...η εμπειρία και των δυο σας θα τα βοηθήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #587 24-11-08 11:07 Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #588 24-11-08 11:12 Σαμπι ολα καλα ευχομαι να πανε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #589 24-11-08 11:17 Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Βάσια13859: #590 24-11-08 11:24 να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολα καλά να πάνε με τα μωράκια...η εμπειρία και των δυο σας θα τα βοηθήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #587 24-11-08 11:07 Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #588 24-11-08 11:12 Σαμπι ολα καλα ευχομαι να πανε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #589 24-11-08 11:17 Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Βάσια13859: #590 24-11-08 11:24 να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #588 24-11-08 11:12 Σαμπι ολα καλα ευχομαι να πανε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #589 24-11-08 11:17 Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Βάσια13859: #590 24-11-08 11:24 να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαμπι ολα καλα ευχομαι να πανε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #589 24-11-08 11:17 Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Βάσια13859: #590 24-11-08 11:24 να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:24 Η Βάσια13859: #590 24-11-08 11:24 να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η sabi έγραψε: #591 24-11-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 24-11-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα? Click για ανάπτυξη... Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #593 24-11-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα..... Click για ανάπτυξη... Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 24-11-08 11:38 Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η sabi έγραψε: #595 24-11-08 11:42 Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακιααλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #596 24-11-08 11:49 Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #597 24-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Αντα έγραψε: #598 24-11-08 12:00 Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #599 24-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ετσι δεν ειναι Γιουλη? Click για ανάπτυξη... τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:06 Η sabi έγραψε: #600 24-11-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο... Click για ανάπτυξη... ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.