Chinchilla-maniacs

Καλημερα κοριτσια!Αχ,τι επαθα Θεουλι μου!!!!!!!:/:Τωρα το προι γενισει η Τασια!Και δεν ξερω αν τελιωσε!Και επρεπε να φειγω στην δουλια,και εχω φοβερη αγονια.....:blink:και γεινετε χαμος στην δουλια......:blink::blink::blink::(Οχ,θα τα πω αργοτερα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως σας ηρθαν τα μωρακια!Ποσα εκανε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως σας ηρθαν τα μωρακια!Ποσα εκανε;
ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια:/:

Ωχ ελπιζω τα υπολοιπα να ειναι καλα...Ειναι δυσκολη υποθεση αμα εχουν μπερδεμενους λωρους.Νομιζω ομως θα τα καταφερει μια χαρα.Δεν εχεις κανεναν να περασει απο το σπιτι να ελεγξει αν ολα ειναι καλα;

ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια:/:
Σαμπι να σας ζήσουν τα μωράκια εύχομαι όλα να πάνε καλά κ με τα υπόλοιπα (αν υπάρχουν)

Συνημμένα

• beloon.gif
    beloon.gif
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 32
Ολα καλά να πάνε με τα μωράκια...η εμπειρία και των δυο σας θα τα βοηθήσει...

Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα.....:redface::/:

Σαμπι ολα καλα ευχομαι να πανε :up::up:.

Σας ευχαριστω αλους για την σιπαρασταση...Το χρεγιαζουμε τωρα....γατα ηταν μεσα στα αιματα,οπιο ειναι φιζιολιγικο,αλλα επεδι ειναι λευκι η εικονα ειναι πολυ τρομακτικι,ολο το κιλια τις τα ποδια,υορα,τρελαθεικα....μαλον θα χρεαστει να την πλεινω:hmm:

να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα!:)

να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα!:)[/qu
Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα?

να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα!:)[/qu
Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα?
Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν??

Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα.....:redface::/:
Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο??? :blink::blink:
Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι...:P:lol:

Sabi βάλε μας ένα χρυσο τσιντσιλά να δούμε πως είναι...:hmm:

Λιτα ειθελε το λευκο αρσενικο και εγω ειμουν συγουρι οτι εστο ενα θα βγει λευκο μα ολα χρυσα!!!!!!!πος γεινετε αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει με τα τσιντσιλα.:hmm::/:εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακια:Dαλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα:/:

Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ;) ετσι δεν ειναι Γιουλη? :)

Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!! ;) ετσι δεν ειναι Γιουλη? :)
Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα.....:/:

Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο...:)

τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες! ;):lol:

Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!!

Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο...:)
ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back