sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα το προι γενισει η Τασια!Και δεν ξερω αν τελιωσε!Και επρεπε να φειγω στην δουλια,και εχω φοβερη αγονια.....
και γεινετε χαμος στην δουλια......

Οχ,θα τα πω αργοτερα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνιαΚαλως σας ηρθαν τα μωρακια!Ποσα εκανε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σαμπι να σας ζήσουν τα μωράκια εύχομαι όλα να πάνε καλά κ με τα υπόλοιπα (αν υπάρχουν)ευχαριστω!εκανει 3 προστοπορον,αλλα τι γαδεμια,ειψε αλο το σαββατοκυριακο να γενεισε με την βοηθια μου και το εκανει τωρα.Το προη βρεικα 3 γατακι που εχουνε μπλεξει κ οι τρεις ομφαλιοι λωροι σε ενα κομπο κι εκανα μια ωρα να ξεμπλεξω γενικα ειναι εμπειρη μαμα αλλα εχω φοβερη αγωνια![]()
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu
Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Sabi... τα 3 μωράκια πιασαν το στήθος? Θηλάζουν??να σας ζήσουν,...θα ειναι κουκλιά και ολα θα πάνε καλα![/qu
Καλημερα Βασια!ευχαριστω για τις ευχες!να σου κανω μια εροτισι αν επετρεπετε....Αν ολα θα ειναι καλα,χωρις ανομαλιες ειναι απαρετιτο θα φοναξω τον κτινιγιατρο να δει την γατα μετα τημ γεννα?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ηθελε άσπρο κι όχι χρυσο???Κανενας δεν μπορει να παει,και εγω καθε ωρα εχω ρανδεβου....ερχετε κορη μου στις τρις απο σχολιο,για να δουμε....και αλλη απορια καταλευκι γατα με λευκο αρσενικο αλλα γατακια και τα τρια χρυσα...μας φτεει η γιαγια τις γατας.Ειταν χρυσι τσιντσιλα,μαλον δινατα γονιδια...Οχ! Θα με σκοτοσει η Λιτα.....![]()

Καλά δώσε μου εμένα το ένα χρυσούλι...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα προσοπηκα μου αρεσουν πολυ τα χρυσα ειναι σαν αληπουδακια
αλλα σινιθος προτιμιυν αλη τα λευκα και χρυσα φειβφουν δισκολα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ετσι δεν ειναι Γιουλη? 
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,ναι...Στην Ελλαδα ζουμε αλη θελουν λευκο και χνουδοτο....Στην Ρωσια ολη περνουν βρετανικες και εξοτικες....εχει γεμεισει η αγορα.....Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!!ετσι δεν ειναι Γιουλη?
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τη καλή τη καπαρντίνα να βάλεις όταν θα πάμε στη Sabi Αντα!! Με τις ωραιες κρυφές τσέπες!Δεν μπορει καποιος θα κανει τη καρδια του πετρα και θα παρει ενα χρυσο!!ετσι δεν ειναι Γιουλη?
![]()

Sabi!! Bάλε μας φωτο χρυση Τσιντσιλά!!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι καταλαβα,και ομος δεν το σκευτουνται ολη ετσι.....Αστειευομουν ετσι? ολα τα μικρα χνουδωτα γατακια ειναι ομορφα...δεν εχει σημασια αν ειναι λευκο ή χρυσο...![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool