sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sabi έγραψε: #701 25-11-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε..εγω τους ειπα απ΄εξω απ΄εξω οτι σιγα σιγα ερχεται ο μικρος..τους ενημερωσα και για τα νεα μωρα, αλλα ειπα οτι μαλλον ειναι χρυσα...αλλα θα τα δουν και απο κοντα.. Click για ανάπτυξη... τους πειρα δεν απαντανε προστοπαρον να δοκιμασω αργοτερα,ευχαριστω για ολα Βασια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Βάσια13859: #702 25-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τους πειρα δεν απαντανε προστοπαρον να δοκιμασω αργοτερα,ευχαριστω για ολα Βασια μου Click για ανάπτυξη... κοιταξτε δουλευουν αρκετα..δεν ξέρω ποιανου το τηλεφωνο εχετε, παντως το αγορι δουλευει ως αργα, θα σας παρουν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η sabi έγραψε: #703 25-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιταξτε δουλευουν αρκετα..δεν ξέρω ποιανου το τηλεφωνο εχετε, παντως το αγορι δουλευει ως αργα, θα σας παρουν παντως.. Click για ανάπτυξη... εχω τηλεφονο τις Κατερινας γιορταζει και ολας,μαλον να με παρει οταν να δει την κλισι. ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ!!!!!!!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Βάσια13859: #704 25-11-08 14:39 οντως, χρονια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η sabi έγραψε: #705 25-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οντως, χρονια πολλά! Click για ανάπτυξη... Και το καλητερο δωρο ενα γατακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπράβο σου sabi είναι πολύ όμορφο πράγμα να προσφέρεις αγάπη και φροντίδα στα ζωάκια! Click για ανάπτυξη... Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η sabi έγραψε: #707 25-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Click για ανάπτυξη... και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η elvenstar: #708 25-11-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #709 25-11-08 14:54 σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η sabi έγραψε: #710 25-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι αμε..εγω τους ειπα απ΄εξω απ΄εξω οτι σιγα σιγα ερχεται ο μικρος..τους ενημερωσα και για τα νεα μωρα, αλλα ειπα οτι μαλλον ειναι χρυσα...αλλα θα τα δουν και απο κοντα.. Click για ανάπτυξη... τους πειρα δεν απαντανε προστοπαρον να δοκιμασω αργοτερα,ευχαριστω για ολα Βασια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Βάσια13859: #702 25-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τους πειρα δεν απαντανε προστοπαρον να δοκιμασω αργοτερα,ευχαριστω για ολα Βασια μου Click για ανάπτυξη... κοιταξτε δουλευουν αρκετα..δεν ξέρω ποιανου το τηλεφωνο εχετε, παντως το αγορι δουλευει ως αργα, θα σας παρουν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η sabi έγραψε: #703 25-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιταξτε δουλευουν αρκετα..δεν ξέρω ποιανου το τηλεφωνο εχετε, παντως το αγορι δουλευει ως αργα, θα σας παρουν παντως.. Click για ανάπτυξη... εχω τηλεφονο τις Κατερινας γιορταζει και ολας,μαλον να με παρει οταν να δει την κλισι. ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ!!!!!!!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Βάσια13859: #704 25-11-08 14:39 οντως, χρονια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η sabi έγραψε: #705 25-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οντως, χρονια πολλά! Click για ανάπτυξη... Και το καλητερο δωρο ενα γατακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπράβο σου sabi είναι πολύ όμορφο πράγμα να προσφέρεις αγάπη και φροντίδα στα ζωάκια! Click για ανάπτυξη... Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η sabi έγραψε: #707 25-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Click για ανάπτυξη... και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η elvenstar: #708 25-11-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #709 25-11-08 14:54 σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η sabi έγραψε: #710 25-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: τους πειρα δεν απαντανε προστοπαρον να δοκιμασω αργοτερα,ευχαριστω για ολα Βασια μου Click για ανάπτυξη... κοιταξτε δουλευουν αρκετα..δεν ξέρω ποιανου το τηλεφωνο εχετε, παντως το αγορι δουλευει ως αργα, θα σας παρουν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η sabi έγραψε: #703 25-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιταξτε δουλευουν αρκετα..δεν ξέρω ποιανου το τηλεφωνο εχετε, παντως το αγορι δουλευει ως αργα, θα σας παρουν παντως.. Click για ανάπτυξη... εχω τηλεφονο τις Κατερινας γιορταζει και ολας,μαλον να με παρει οταν να δει την κλισι. ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ!!!!!!!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Βάσια13859: #704 25-11-08 14:39 οντως, χρονια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η sabi έγραψε: #705 25-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οντως, χρονια πολλά! Click για ανάπτυξη... Και το καλητερο δωρο ενα γατακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπράβο σου sabi είναι πολύ όμορφο πράγμα να προσφέρεις αγάπη και φροντίδα στα ζωάκια! Click για ανάπτυξη... Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η sabi έγραψε: #707 25-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Click για ανάπτυξη... και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η elvenstar: #708 25-11-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #709 25-11-08 14:54 σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η sabi έγραψε: #710 25-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιταξτε δουλευουν αρκετα..δεν ξέρω ποιανου το τηλεφωνο εχετε, παντως το αγορι δουλευει ως αργα, θα σας παρουν παντως.. Click για ανάπτυξη... εχω τηλεφονο τις Κατερινας γιορταζει και ολας,μαλον να με παρει οταν να δει την κλισι. ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ!!!!!!!:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Βάσια13859: #704 25-11-08 14:39 οντως, χρονια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η sabi έγραψε: #705 25-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οντως, χρονια πολλά! Click για ανάπτυξη... Και το καλητερο δωρο ενα γατακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπράβο σου sabi είναι πολύ όμορφο πράγμα να προσφέρεις αγάπη και φροντίδα στα ζωάκια! Click για ανάπτυξη... Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η sabi έγραψε: #707 25-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Click για ανάπτυξη... και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η elvenstar: #708 25-11-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #709 25-11-08 14:54 σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η sabi έγραψε: #710 25-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οντως, χρονια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η sabi έγραψε: #705 25-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οντως, χρονια πολλά! Click για ανάπτυξη... Και το καλητερο δωρο ενα γατακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπράβο σου sabi είναι πολύ όμορφο πράγμα να προσφέρεις αγάπη και φροντίδα στα ζωάκια! Click για ανάπτυξη... Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η sabi έγραψε: #707 25-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Click για ανάπτυξη... και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η elvenstar: #708 25-11-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #709 25-11-08 14:54 σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η sabi έγραψε: #710 25-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οντως, χρονια πολλά! Click για ανάπτυξη... Και το καλητερο δωρο ενα γατακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπράβο σου sabi είναι πολύ όμορφο πράγμα να προσφέρεις αγάπη και φροντίδα στα ζωάκια! Click για ανάπτυξη... Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η sabi έγραψε: #707 25-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Click για ανάπτυξη... και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η elvenstar: #708 25-11-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #709 25-11-08 14:54 σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η sabi έγραψε: #710 25-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπράβο σου sabi είναι πολύ όμορφο πράγμα να προσφέρεις αγάπη και φροντίδα στα ζωάκια! Click για ανάπτυξη... Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η sabi έγραψε: #707 25-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Click για ανάπτυξη... και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η elvenstar: #708 25-11-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #709 25-11-08 14:54 σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η sabi έγραψε: #710 25-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο... Click για ανάπτυξη... και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η elvenstar: #708 25-11-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #709 25-11-08 14:54 σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η sabi έγραψε: #710 25-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Lita έγραψε: #709 25-11-08 14:54 σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η sabi έγραψε: #710 25-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η sabi έγραψε: #710 25-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνώ!!!! Click για ανάπτυξη... εγω θελω και σταβλη παρακαλω γιατι λατρευω τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η sabi έγραψε: #711 25-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα? Click για ανάπτυξη... δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #712 25-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει..... Click για ανάπτυξη... και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η sabi έγραψε: #713 25-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου! Click για ανάπτυξη... αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Lita έγραψε: #714 25-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου Click για ανάπτυξη... μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #715 25-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε Click για ανάπτυξη... σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η sabi έγραψε: #716 25-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα! Click για ανάπτυξη... ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #717 25-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις. Click για ανάπτυξη... σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:25 Η sabi έγραψε: #718 25-11-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα! και αυτό είναι το ίδιο? ? Click για ανάπτυξη... οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Lita έγραψε: #719 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια Click για ανάπτυξη... και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει : πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #720 25-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστά... Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! Click για ανάπτυξη... ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.