Chinchilla-maniacs

ναι αμε..εγω τους ειπα απ΄εξω απ΄εξω οτι σιγα σιγα ερχεται ο μικρος..;)τους ενημερωσα και για τα νεα μωρα, αλλα ειπα οτι μαλλον ειναι χρυσα...αλλα θα τα δουν και απο κοντα..:)
τους πειρα δεν απαντανε προστοπαρον να δοκιμασω αργοτερα,ευχαριστω για ολα Βασια μου:up::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τους πειρα δεν απαντανε προστοπαρον να δοκιμασω αργοτερα,ευχαριστω για ολα Βασια μου:up::D

κοιταξτε δουλευουν αρκετα..δεν ξέρω ποιανου το τηλεφωνο εχετε, παντως το αγορι δουλευει ως αργα, θα σας παρουν παντως..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιταξτε δουλευουν αρκετα..δεν ξέρω ποιανου το τηλεφωνο εχετε, παντως το αγορι δουλευει ως αργα, θα σας παρουν παντως..:)
εχω τηλεφονο τις Κατερινας γιορταζει και ολας,μαλον να με παρει οταν να δει την κλισι.
ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ!!!!!!!:up::inlove::kiss::kiss:

οντως, χρονια πολλά!:)

μπράβο σου sabi είναι πολύ όμορφο πράγμα να προσφέρεις αγάπη και φροντίδα στα ζωάκια!:)
Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο...

Κι οταν έχεις την υποστήριξη της οικογένειας αυτο ειναι το καλυτερο...
και ενα σπιτι λαστιχο να χορανε ολα τα ζωα που θελουμε:lol::lol::lol::lol::lol:

:up::up::up::up: Συμφωνώ!!!!:lol::lol::lol:

σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα?:hmm:

σου έχουν μείνει ακόμα γατάκια από την προηγούμενη γέννα?:hmm:
δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει.....:inlove::baby:

δυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει.....:inlove::baby:
και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου!:|

και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου!:|
αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου:up:

αν δεν θελεις για την παραγογη,το αρσενικο μπορεις να παρεις του χρονου:up:

μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα!

σωστά...:up:
Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! :P:lol:

μπα δεν σκοπεύω να κάνω παραγωγή!απλά θα περιμένω λίγο να δω και τα μικρά!αν δεν ανοίξει κανένα και δεν είναι αρσενικό θα πάρω ένα λευκό κοριτσάκι ελπίζω να προλάβω μόνο! άσε είχα δει και εκείνο τον αγόραρο που είχες στις φωτογραφίες και κόλλησα!
ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις.:D

ενταξη δεν λεω τα αρσενικα ειναι εντιπουσιακα,αλλα και τα κοριτσια ειναι πολυ ομορφα,απλα αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις ζευγαρη το θυληκο πανδα περνεις προτο,γιατι αν θα παρεις αρσενικο προτο αυτος θα εχει μεγαλοσει μεχρη να παρεις θυληκο και αν δεν τον στηροσεις θα προσπαθεισει να τα εχει με το θυληκο πριν την ωρα τις.:D

σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα!
w.g.2_thumb.jpg
και αυτό είναι το ίδιο?
w.g.3_thumb.jpg
?

σωστό και αυτό! αυτό εδώ είναι σκέτη γλύκα!
w.g.2_thumb.jpg
και αυτό είναι το ίδιο?
w.g.3_thumb.jpg
?
οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια

οχι δεν ειναι ιδια,αυτη που σου λεω ειναι με στεμα,αλλα εχει αλαξη πολυ,ειναι σκετι κουκλα,το βραδι θα προσπαθεισω να σου βαλω την φωτογραφια

και εδώ που τη βλέπω είναι σκέτη κούκλα!της αξίζει το στέμμα θα της πάρω ένα μικρό να φοράει :lol:: πρέπει να σου κάνω μία επίσκεψη να τα δω όλα και από κοντά.θα το κανονίσω!

σωστά...:up:
Τη καρδιά μας ούτως ή άλλως λάστιχο την έχουμε κάνει γιατι τα χωράει όλα!! :P:lol:
ναι η καρδια μας μια χαρα τα χωραει το σπιτι δεν αντεχει μερικες φορες:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back