Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Βάσια13859: #841 27-11-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μένω σε μικρο σπίτι στην Θεσσαλονίκη με την αδερφή μου γιατί σπουδάζουμε εδώ! αλλά σε λίγο τελειώνω με τη σχολή μου και ελπίζω να βρούμε μεγαλύτερο σπίτι να χωράει εμάς και τα γατιά μας! Click για ανάπτυξη... εσυ που μένεις Lita?γιατι ειδα οτι εισαι φοιτήτρια στη Θεσ/κη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #842 27-11-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν δεν βρισκόταν ο Σειριος θα έπαιρνες δηλ. ή Ρωσάκι, ή Βρετανάκι μπλε ε Δώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι Γιουλη μου,πιθανοτατα αν δεν ειχα καταληξει σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,θα ειχα ενα μπλε απο τη Νικολεττα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #843 27-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να στρωσει σε τι????θα σκοτοθουνε δυο αρσενικα!!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα κάνω...επειδή μου κυνηγάει τη Σεμέλη...αλλά τα πράγματα φτιάχνουν σιγά σιγά με πολλή δουλειά από τη μαμά και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #844 27-11-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλη μου,πιθανοτατα αν δεν ειχα καταληξει σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,θα ειχα ενα μπλε απο τη Νικολεττα. Click για ανάπτυξη... ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Lita έγραψε: #845 27-11-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εσυ που μένεις Lita?γιατι ειδα οτι εισαι φοιτήτρια στη Θεσ/κη! Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 27-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Click για ανάπτυξη... Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Lita έγραψε: #847 27-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Click για ανάπτυξη... εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Lita έγραψε: #848 27-11-08 13:04 θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #849 27-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Click για ανάπτυξη... Ωραια η Καλαμαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #850 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μένω σε μικρο σπίτι στην Θεσσαλονίκη με την αδερφή μου γιατί σπουδάζουμε εδώ! αλλά σε λίγο τελειώνω με τη σχολή μου και ελπίζω να βρούμε μεγαλύτερο σπίτι να χωράει εμάς και τα γατιά μας! Click για ανάπτυξη... εσυ που μένεις Lita?γιατι ειδα οτι εισαι φοιτήτρια στη Θεσ/κη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #842 27-11-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν δεν βρισκόταν ο Σειριος θα έπαιρνες δηλ. ή Ρωσάκι, ή Βρετανάκι μπλε ε Δώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι Γιουλη μου,πιθανοτατα αν δεν ειχα καταληξει σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,θα ειχα ενα μπλε απο τη Νικολεττα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #843 27-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να στρωσει σε τι????θα σκοτοθουνε δυο αρσενικα!!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα κάνω...επειδή μου κυνηγάει τη Σεμέλη...αλλά τα πράγματα φτιάχνουν σιγά σιγά με πολλή δουλειά από τη μαμά και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #844 27-11-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλη μου,πιθανοτατα αν δεν ειχα καταληξει σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,θα ειχα ενα μπλε απο τη Νικολεττα. Click για ανάπτυξη... ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Lita έγραψε: #845 27-11-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εσυ που μένεις Lita?γιατι ειδα οτι εισαι φοιτήτρια στη Θεσ/κη! Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 27-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Click για ανάπτυξη... Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Lita έγραψε: #847 27-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Click για ανάπτυξη... εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Lita έγραψε: #848 27-11-08 13:04 θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #849 27-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Click για ανάπτυξη... Ωραια η Καλαμαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #850 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν δεν βρισκόταν ο Σειριος θα έπαιρνες δηλ. ή Ρωσάκι, ή Βρετανάκι μπλε ε Δώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι Γιουλη μου,πιθανοτατα αν δεν ειχα καταληξει σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,θα ειχα ενα μπλε απο τη Νικολεττα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #843 27-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να στρωσει σε τι????θα σκοτοθουνε δυο αρσενικα!!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα κάνω...επειδή μου κυνηγάει τη Σεμέλη...αλλά τα πράγματα φτιάχνουν σιγά σιγά με πολλή δουλειά από τη μαμά και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #844 27-11-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλη μου,πιθανοτατα αν δεν ειχα καταληξει σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,θα ειχα ενα μπλε απο τη Νικολεττα. Click για ανάπτυξη... ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Lita έγραψε: #845 27-11-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εσυ που μένεις Lita?γιατι ειδα οτι εισαι φοιτήτρια στη Θεσ/κη! Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 27-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Click για ανάπτυξη... Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Lita έγραψε: #847 27-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Click για ανάπτυξη... εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Lita έγραψε: #848 27-11-08 13:04 θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #849 27-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Click για ανάπτυξη... Ωραια η Καλαμαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #850 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: να στρωσει σε τι????θα σκοτοθουνε δυο αρσενικα!!!!! Click για ανάπτυξη... πλάκα κάνω...επειδή μου κυνηγάει τη Σεμέλη...αλλά τα πράγματα φτιάχνουν σιγά σιγά με πολλή δουλειά από τη μαμά και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #844 27-11-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλη μου,πιθανοτατα αν δεν ειχα καταληξει σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,θα ειχα ενα μπλε απο τη Νικολεττα. Click για ανάπτυξη... ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Lita έγραψε: #845 27-11-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εσυ που μένεις Lita?γιατι ειδα οτι εισαι φοιτήτρια στη Θεσ/κη! Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 27-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Click για ανάπτυξη... Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Lita έγραψε: #847 27-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Click για ανάπτυξη... εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Lita έγραψε: #848 27-11-08 13:04 θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #849 27-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Click για ανάπτυξη... Ωραια η Καλαμαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #850 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλη μου,πιθανοτατα αν δεν ειχα καταληξει σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,θα ειχα ενα μπλε απο τη Νικολεττα. Click για ανάπτυξη... ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Lita έγραψε: #845 27-11-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εσυ που μένεις Lita?γιατι ειδα οτι εισαι φοιτήτρια στη Θεσ/κη! Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 27-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Click για ανάπτυξη... Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Lita έγραψε: #847 27-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Click για ανάπτυξη... εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Lita έγραψε: #848 27-11-08 13:04 θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #849 27-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Click για ανάπτυξη... Ωραια η Καλαμαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #850 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εσυ που μένεις Lita?γιατι ειδα οτι εισαι φοιτήτρια στη Θεσ/κη! Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 27-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Click για ανάπτυξη... Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Lita έγραψε: #847 27-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Click για ανάπτυξη... εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Lita έγραψε: #848 27-11-08 13:04 θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #849 27-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Click για ανάπτυξη... Ωραια η Καλαμαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #850 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη ! Click για ανάπτυξη... Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Lita έγραψε: #847 27-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Click για ανάπτυξη... εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Lita έγραψε: #848 27-11-08 13:04 θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #849 27-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Click για ανάπτυξη... Ωραια η Καλαμαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #850 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα Click για ανάπτυξη... εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Lita έγραψε: #848 27-11-08 13:04 θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #849 27-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Click για ανάπτυξη... Ωραια η Καλαμαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #850 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #849 27-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Click για ανάπτυξη... Ωραια η Καλαμαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #850 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω! Click για ανάπτυξη... Ωραια η Καλαμαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #850 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ? Click για ανάπτυξη... Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανο Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #851 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά... Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα! Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #852 27-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα! Click για ανάπτυξη... Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #853 27-11-08 13:16 Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #854 27-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... Που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Αντα έγραψε: #855 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Click για ανάπτυξη... https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Lita έγραψε: #856 27-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι? Click για ανάπτυξη... ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #857 27-11-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #858 27-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.terkenlis.gr/Gr/Katasthmata_Xalandri.htm Για δες εδω.... Click για ανάπτυξη... μιαμ μιαμ.... Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε! Click για ανάπτυξη... Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου... Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Αντα έγραψε: #859 27-11-08 13:35 https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
https://www.chatzis.gr/ Χατζη εχει στο Συνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #860 27-11-08 13:37 αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αμαν τι μου κανατε!!!Τεκερνλης πεθαινω...ηδη τον εκανα bookmark!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.