Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μένω σε μικρο σπίτι στην Θεσσαλονίκη με την αδερφή μου γιατί σπουδάζουμε εδώ! αλλά σε λίγο τελειώνω με τη σχολή μου και ελπίζω να βρούμε μεγαλύτερο σπίτι να χωράει εμάς και τα γατιά μας!
εσυ που μένεις Lita?γιατι ειδα οτι εισαι φοιτήτρια στη Θεσ/κη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι Γιουλη μου,πιθανοτατα αν δεν ειχα καταληξει σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,θα ειχα ενα μπλε απο τη Νικολεττα.αν δεν βρισκόταν ο Σειριος θα έπαιρνες δηλ. ή Ρωσάκι, ή Βρετανάκι μπλε ε Δώρα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πλάκα κάνωνα στρωσει σε τι????θα σκοτοθουνε δυο αρσενικα!!!!!![]()

...επειδή μου κυνηγάει τη Σεμέλη...αλλά τα πράγματα φτιάχνουν σιγά σιγά με πολλή δουλειά από τη μαμά και υπομονή

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά...Ναι Γιουλη μου,πιθανοτατα αν δεν ειχα καταληξει σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,θα ειχα ενα μπλε απο τη Νικολεττα.
Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
εσυ που μένεις Lita?γιατι ειδα οτι εισαι φοιτήτρια στη Θεσ/κη!![]()
στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη !
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!!στο κέντρο μένω ! αλλά εκεί που μένω είναι καλά και ήσυχα κοντά στο Χατζή αν ξέρετε καθόλου από Θεσσαλονίκη !
Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω!Α ρε φτωχομάνα....Τι μου θύμησες τώρα!!
Εγώ έμενα στη Πυλαια στην αρχή και μετά στην Α. Τούμπα![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραια η Καλαμαριά!εγώ σκέφτομαι να πάω ή καλαμαριά ή κάπου στη Μπότσαρη αργότερα όταν θα αρχίσω να δουλεύω!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτό! Εγώ θέλω με γέμιση κάστανοθα σας φέρω και γλυκάκια από τον Χατζή όταν θα έρθω!ή προτιμάτε κανένα τσουρέκι από τον τεκενρλη ?

Ετοιμη στην είχα τη παραγγελία ε?

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα!ειναι ωραια πλάσματα Δώρα...με ωραια γούνα...και για τους λάτρεις των κομψών γάτων τα Ρωσικά...τα ειδα πρώτη φορά στην έκθεση από κοντά...
Τα Βρετανικά ειναι πιο γιουβαρλωτά...πιο πολύ για φάγωμα!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α!!! Ολα κι όλα η αλήθεια να λέγεται!!Ειμαι σιγουρη,ειναι οντως υπεροχα...Κια υατ τα αμαραγδενια ματια...Πολυ κομψες γατες,σωστα αιλουροειδη.Αλλα σαν το Σειριονι μου κανενα!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Που???Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι?

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιουλακι ξερεις οτι υπαρχει Τεκερλης και στην Αθηνα, ετσι?
ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε!![]()

βιασου μην ανοιξει και εδω!!!! 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μιαμ μιαμ....

Αγαπητό πάντως έχουμε...απέναντι απ'το γραφείο μου...ε τότε θα φέρω Χατζή που δεν έχετε!![]()
Να σου πω εκεινα τα μαγαζάκια με τις τηγανητές πατάτες τα έχετε ακόμα?? Τώρα πεινάω...

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool