sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μετά τις Βιρμανικές...οι αγαπημένες μουΑυτο Γατα τις Σιβιριασ χρωμα silver shaded![]()

...θα έχει και στην Εκθεση!! Sabi ποια η γνώμη σου για τις Εκθέσεις? Εμείς θα πάμε το άλλο Σ/Κ στη Σόφια στη Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας Γατας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Γεια σου Γιουλάκο!!! Τα μωράκια σου είναι τελεια απ΄ότι είδα στις φωτο. Και τα πάνε κ υπέροχα!!Μετά τις Βιρμανικές...οι αγαπημένες μου...θα έχει και στην Εκθεση!!
Sabi ποια η γνώμη σου για τις Εκθέσεις? Εμείς θα πάμε το άλλο Σ/Κ στη Σόφια στη Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας Γατας!![]()
Ανυπομονώ να ζουλήξω Σεμέλη!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οι εκθεσις πρεπη να γεινουν για το καλο τις παραγογις.Καθε ιδιοκτιτις του ζωο ονειρεβετε να κερδεισει ες και μια φωρα.Στο παρελφον εχω παει,και εχω κερδεισει.Τωρα για μενα δεν ειναι ενδιαφερον.Συγορο αν ειχα εκτροφειο θα ημουν σε ολες εκθεσισ γιατι ειναι υποχρεοσι εκτροθειου.Για να παει να δει καπιος ασκετος επισις καλο γιατι θα εχουμε και αλους φαν στισ γατες,και τοτε ο κοσμος θα ειναι καλιτερος λιγο.![]()

εγώ φέτος θα είμαι στους "ασχετους" 
με μια φωτογραφική στο χέρι...και νεροκουβαλήματα και σάμαλι και τοστ, στις Ελληνικές συμμετοχές
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Η Σόνια σ'αυτή τη φωτό μου άρεσε παρα πολύ!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν γεινετε να εισε ασχετη,γιατι εχεισ τις γατεσ σου και ξερεισ 5 πραγματα.Εγω ελεγα για κοσμο που δεν ξερει καν τι κατικιδιο θα παρει,με πιανις?Ετσι θα μπουνε στο στρατο μαςcat-maniacsεγώ φέτος θα είμαι στους "ασχετους"
με μια φωτογραφική στο χέρι...και νεροκουβαλήματα και σάμαλι και τοστ, στις Ελληνικές συμμετοχές
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α....εννοούσα από εκθέσεις άσχετη...γιατί γατομάνα είμαι εδώ και 38 χρόνιαΔεν γεινετε να εισε ασχετη,γιατι εχεισ τις γατεσ σου και ξερεισ 5 πραγματα.Εγω ελεγα για κοσμο που δεν ξερει καν τι κατικιδιο θα παρει,με πιανις?Ετσι θα μπουνε στο στρατο μαςcat-maniacs![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και η Κισα σου όμορφη πολύ!Οποσ ειπα και πριν την Σονια εχω πουλειση το καλοκερι,εχω την αδερφι της Κισα.![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Σαμπι όταν η γάτα σου λερώνεται πώς την καθαρίζεις; Το μωρομάντηλο είναι για μικρές καταστροφές... υπάρχουν φορές που το μπάνιο επιβάλεται...
Επιπλέον πώς διώχνεις νεκρές τρίχες (που παραμένουν μετά το βούρτσισμα

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
1.Αν γατα λερωφεικε ,μπανιο οποσ διποτε,γιατι βρωμα θα μπει στο στομα τις:cat:.2.τσιντσιλα τρωνε πολυ προσεκτικα.Μπορι θα χρεαστι σφουγγαριζμα το πατομα αλλα γατα θα ειναι καθαρι.(οταν ειχα γιμαλαιον περσικο μπανιο ηταν καθεμερινο για μουρι και ποπο)εγώ πάντως στον πρίνς μου κάνω κάθε δεκαπέντε μέρες, ανανεώνεται το τρίχωμά του του καθαρίζω και το λαιμό και τα πόδια που λερώνονται καφέ από την τροφή που τους δίνω. Η ρέινα είαι άλλη ιστορία. προσπαθώ να την μάθω να κάνει μπάνιο γιατί η προηγούμενη ιδιοκτήτρια αν και είχε πολλά περσικά δεν ήταν του μπάνιου... ήταν της καθαριότητας με πούδρα...
Σαμπι όταν η γάτα σου λερώνεται πώς την καθαρίζεις; Το μωρομάντηλο είναι για μικρές καταστροφές... υπάρχουν φορές που το μπάνιο επιβάλεται...
Επιπλέον πώς διώχνεις νεκρές τρίχες (που παραμένουν μετά το βούρτσισμα![]()
.3. Με την πουδρα δεν βολεβουμε καθολου ,την ειχα μονο για την εκθεση γιατι φουντονη την τριχα.4.Με βολεβει μετα απο το βουρτσιζμα περναω την γατα με βρογμενο πανη(1 ποτιρι νερο με 2 κουταλεσ σουπα ξηδι)αυτο τους καθαριζη και απο την μυροδια,αν επαρχει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον βαζω πισω σε 3 δευτερολεπτα ειναι εξω παλι,τι κουκλι Χριστε μου,τι εχω παθει.....
Τα μικρα ποδαρακι μπλεκουντει ,πεφτει ,ξανα σικονετε...Δεν μπορω να τον φαω:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ιδεα με το ξιδι εγω την εκλεψα απο ενα μεγαλο εκτροφεο με τις γατες ορεινταλ.Στην κοντοτριχη μαυρη γατα χαριζει απιστευτη λαμψη(μερικοι χρησιμοποιουν εφεμεριδα για αυτο το λογο).δεν εχω δει ποτε να ενωχλει το ξιδι στη γατα.παντως αν ενωχλει μπορει να μειωθει η ποσοτητα του ξιδιου.ασφαλως δεν μπορει να χρησιμοποιηθει στις γατες γνωστης σειρας απογόρευσης νερου(οπως το κολορ-ποιντ).οσο πιο σκουρο ειναι το χρωμα της γατας τοσο καλυτερο αποτελεσμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Το καθάρισμα με την πούδρα τι είναι;Έχει αποτέλεσμα;Δεν πειράζει μετά το γατάκι αν γλυφτεί,αν έχουν μείνει υπολείματα;εγώ πάντως στον πρίνς μου κάνω κάθε δεκαπέντε μέρες, ανανεώνεται το τρίχωμά του του καθαρίζω και το λαιμό και τα πόδια που λερώνονται καφέ από την τροφή που τους δίνω. Η ρέινα είαι άλλη ιστορία. προσπαθώ να την μάθω να κάνει μπάνιο γιατί η προηγούμενη ιδιοκτήτρια αν και είχε πολλά περσικά δεν ήταν του μπάνιου... ήταν της καθαριότητας με πούδρα...
Επιπλέον πώς διώχνεις νεκρές τρίχες (που παραμένουν μετά το βούρτσισμα![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
παρνισ baby pauder ταλκ με απλα λογια,χορισ αρομα,βαζεισ στιν τριχα μπολικο τριβοντασ αναποδα και μετα χτενιζεισ καλα για να φειγε αλα το σκονι.Δεινι πολυ ογκο.Το καθάρισμα με την πούδρα τι είναι;Έχει αποτέλεσμα;Δεν πειράζει μετά το γατάκι αν γλυφτεί,αν έχουν μείνει υπολείματα;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool