prince
Διάσημο μέλος
Σάμπι περσικές έχω..
Ο κτηνίατρος που είδε την ρέινα γεμάτη πούδρα μου σύστησε επιγόντος μπάνιο και ξανά μπάνιο μέχρι να φύγει η πούδρα... Υπόψην ότι το ζώο με τόση πούδρα δεν γλύφονταν.... (τα γράφω στο θέμα τους) Η ρέινα άρχισε να γλύφεται όταν έφυγε ο ένας τόνος πούδρας από πάνω της... Όποιος προτείνει καθημερινή περιποίηση με πούδρα δεν είναι σοβαρός βασικά.. Το ζώο απλά σταμάταει να γλύφεται γιατί το ενοχλεί η πούδρα..
Μαρία τα περσικά θέλουν μπάνιο. Χτένισμα καθημερινό (ανάλογα την τρίχα, η ρέινα μου χρειάζεται 2 φορές την ημέρα) και μία στο τόσο μπάνιο. Αλλοι ιδιοκτήτες είναι πιο τυχεροί και τα ζώα τους θέλουν μία στο εξάμηνο ή και καθόλου. Εσύ που επέλεξες περσικό πρέπει να το μάθεις μπάνιο μία φορά τουλάχιστον στον ενάμιση μήνα ή και πιο συχνά. (ενδεικτηκά να σου πώ ότι όταν έκανα πρώτη φορά μπάνιο την ρέινα σε ηλικία 9 μηνών έφυγε πάρα πολύ νεκρό τρίχωμα από πάνω της μαζί με την πούδρα...). Το τρίχωμα έτσι αναπνέει και γίνεται καλύτερο. Και όποιος διαφωνέι ας δει φωτογραφίες της ρέινας την μέρα που την παρέλαβα και σημερινές...
και συγνώμη για το ύφος αλλά εγώ ακόμη βρίζω την προηγούμενη ιδιοκτήτρια της ρέινας για το κακό που της είχε κάνει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολέτα το έστειλα σημερα το πρωί (άσχετο)
Ξέρω από την εκτροφέα που πήρα τα γατάκια ότι όλοι όσοι πάνε στην έκθεση βάζουν για να φαίνονται αφράτα κ φουντωτά σαν συννεφάκια
Ναι ε?
Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής....

Υ.Γ. Ευχαριστώ
:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ε?Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής....
Επείδη όμως είναι λιλά θα είναι σαν ροζ μαλλί της γριάς
Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss:
Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατsli8erin Μπορείς σε παρακαλώ να βάζεις όνομα κάτω από της φωτογραφίες σου; ο μπατ είναι αυτός;
prince
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ
Σλιθ, εγώ γιατί βλέπω το ίδιο στις δυο φωτό

prince
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αλήθεια; στην αρχή όταν μπήκα είχε πρόβλημα πραγματικά ήταν δύο φορες ο Μπατ κ μετά την άλλαξα κ τώρα βλέπω την Κάντυ κ τον Μπατ. Εδώ κ μερικές μέρες πάντως πάντα έχω πρόβλημα με την υπογραφή μου. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατον άλλη υπογραφή να βλέπω εγώ κ άλλη εσείςΣλιθ, εγώ γιατί βλέπω το ίδιο στις δυο φωτό![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Συγνώμη δεν βλέπετε ένα γατί καθιστό κ ένα όρθιο;τον μπάτ γιατί τον βάζεις ΄δυο φορές; για να νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικά γατιά και να τρελαίνομαι από τη λύσσα; Βρε θα έρθω να στο κλέψω....
prince
Διάσημο μέλος
ενα σε ζεμπρέ περιβάλλον βλέπω εγώ δύο φορές
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το περιβάλλον είναι το ίδιο γιατί είναι στο ίδιο στούντιο αλλά σε διαφορετικά παράθυραγλυκιά μου σλιθεριν... στην υπογραφή σου έχεις βάλει δύο φορές το λιονταρόκουρεμένο μπατ....
αλλά τα γατια που βλέπετε είναι ακριβως ή ίδια φωτο γιατί εγω βλέπω την Κάντυ αριστερά καθιστή κ δεξιά τον Μπατ τον λεοντοκουρεμένοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
γλυκιά μου σλιθεριν... στην υπογραφή σου έχεις βάλει δύο φορές το λιονταρόκουρεμένο μπατ....
Και εγώ 2 Μπατ βλέπω

εγω βλέπω την Κάντυ αριστερά καθιστή κ δεξιά τον Μπατ τον λεοντοκουρεμένο

ή εγώ θέλω γυαλιά ή εσύ...

elvenstar
Επιφανές μέλος
γλυκιά μου σλιθεριν... στην υπογραφή σου έχεις βάλει δύο φορές το λιονταρόκουρεμένο μπατ....
Εγώ τα φοράω τα γυαλιά μουΚαι εγώ 2 Μπατ βλέπω
ή εγώ θέλω γυαλιά ή εσύ...
![]()
αλλά ίσως θέλει κ η σελίδα διόρθωμα
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ τα φοράω τα γυαλιά μουαλλά ίσως θέλει κ η σελίδα διόρθωμα
σας δείχνω τι βλέπω εγώ![]()
και πάλι 2 Μπατ βλέπω.....

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μάλλον θές να βλέπεις μονο Μπατκαι πάλι 2 Μπατ βλέπω.....![]()
αριστερά είναι η Κάντυ μην κοιτάτε το σκηνικό που είναι το ίδιο αλλά τα γατιά το δεξί είναι Color point το αριστερό όχι
moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ πάντως τι ίδιο γατί βλέπω.
Luna
Περιβόητο μέλος
αυτα γιατι μου τα κανετε εμενα????εε??

για να κλαιω κι αλλο που δεν εχω και τετοιες?
υπεροχες ειναι οντως!!πολυ!!!

prince
Διάσημο μέλος
sli8erin βάλε δύο διαφορετικες φωτογραφίες σε παρακαλώ ... το κουίζ βρήτε ποια ειναι η κάντυ θα μας παλαβώσει
εγώ βλέπω δύο όρθιους μπατ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool