sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #1.001 28-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα σας!Σαμπυ μιλησα με τον φιλο μου, βασικά ήταν Βερολίνο, εμαθα οτι το Σαββατο θα παραλάβουν τον μικρο...και το ονομα Μαξιμους τους αρεσε Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι τα ΝΕΑ,ετσι μας φτιαχνουν την μερα...με ρωτισανε και για το πρικα τι χρεαζετε,το ειπα να μην αλαξουν τιποτα αποτομα.εχει γεινει και αλλη μια αποπαραζητοση,ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα tit_s.jpg 118,2 KB · Εμφανίσεις: 36 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.002 28-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα τους αφεισω αγαπη μου μην φοβασε Click για ανάπτυξη... ακούσατε έχω τη sabi με το μέρος μου οπότε τα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά θα ναυαγήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η sabi έγραψε: #1.003 28-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) οχι μωρέ...μας προέκυψε μια αυθόρμητη εκδρομή...αλλά εύχομαι να έχεις νέα τηλεφωνικά... για τα σκυλιά της Sabi...έχω πληροφοριες...ότι γατιά δεν πλησιάζουν....γιατι....έ Sabi?? Click για ανάπτυξη... Τα σκυλια μου δεν πειραζουν την γατα οσο ειμαι διπλα μετα διστιχος τα σκοτονουν.και δεν μπορω να κανω τιποτα ,τι ξυλο τι εκπεδευση ιδικι(ποσο λευτα)τιποτα!!!!!!για αυτο προσεχω τοσο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.004 28-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ακούσατε έχω τη sabi με το μέρος μου οπότε τα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά θα ναυαγήσουν! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #1.005 28-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #1.006 28-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Lita έγραψε: #1.007 28-11-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η sabi έγραψε: #1.008 28-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η sabi έγραψε: #1.009 28-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Lita: :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Click για ανάπτυξη... μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η Lita έγραψε: #1.010 28-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα σας!Σαμπυ μιλησα με τον φιλο μου, βασικά ήταν Βερολίνο, εμαθα οτι το Σαββατο θα παραλάβουν τον μικρο...και το ονομα Μαξιμους τους αρεσε Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι τα ΝΕΑ,ετσι μας φτιαχνουν την μερα...με ρωτισανε και για το πρικα τι χρεαζετε,το ειπα να μην αλαξουν τιποτα αποτομα.εχει γεινει και αλλη μια αποπαραζητοση,ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.002 28-11-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα τους αφεισω αγαπη μου μην φοβασε Click για ανάπτυξη... ακούσατε έχω τη sabi με το μέρος μου οπότε τα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά θα ναυαγήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η sabi έγραψε: #1.003 28-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) οχι μωρέ...μας προέκυψε μια αυθόρμητη εκδρομή...αλλά εύχομαι να έχεις νέα τηλεφωνικά... για τα σκυλιά της Sabi...έχω πληροφοριες...ότι γατιά δεν πλησιάζουν....γιατι....έ Sabi?? Click για ανάπτυξη... Τα σκυλια μου δεν πειραζουν την γατα οσο ειμαι διπλα μετα διστιχος τα σκοτονουν.και δεν μπορω να κανω τιποτα ,τι ξυλο τι εκπεδευση ιδικι(ποσο λευτα)τιποτα!!!!!!για αυτο προσεχω τοσο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.004 28-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ακούσατε έχω τη sabi με το μέρος μου οπότε τα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά θα ναυαγήσουν! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #1.005 28-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #1.006 28-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Lita έγραψε: #1.007 28-11-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η sabi έγραψε: #1.008 28-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η sabi έγραψε: #1.009 28-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Lita: :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Click για ανάπτυξη... μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η Lita έγραψε: #1.010 28-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα τους αφεισω αγαπη μου μην φοβασε Click για ανάπτυξη... ακούσατε έχω τη sabi με το μέρος μου οπότε τα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά θα ναυαγήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η sabi έγραψε: #1.003 28-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) οχι μωρέ...μας προέκυψε μια αυθόρμητη εκδρομή...αλλά εύχομαι να έχεις νέα τηλεφωνικά... για τα σκυλιά της Sabi...έχω πληροφοριες...ότι γατιά δεν πλησιάζουν....γιατι....έ Sabi?? Click για ανάπτυξη... Τα σκυλια μου δεν πειραζουν την γατα οσο ειμαι διπλα μετα διστιχος τα σκοτονουν.και δεν μπορω να κανω τιποτα ,τι ξυλο τι εκπεδευση ιδικι(ποσο λευτα)τιποτα!!!!!!για αυτο προσεχω τοσο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.004 28-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ακούσατε έχω τη sabi με το μέρος μου οπότε τα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά θα ναυαγήσουν! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #1.005 28-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #1.006 28-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Lita έγραψε: #1.007 28-11-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η sabi έγραψε: #1.008 28-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η sabi έγραψε: #1.009 28-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Lita: :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Click για ανάπτυξη... μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η Lita έγραψε: #1.010 28-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) οχι μωρέ...μας προέκυψε μια αυθόρμητη εκδρομή...αλλά εύχομαι να έχεις νέα τηλεφωνικά... για τα σκυλιά της Sabi...έχω πληροφοριες...ότι γατιά δεν πλησιάζουν....γιατι....έ Sabi?? Click για ανάπτυξη... Τα σκυλια μου δεν πειραζουν την γατα οσο ειμαι διπλα μετα διστιχος τα σκοτονουν.και δεν μπορω να κανω τιποτα ,τι ξυλο τι εκπεδευση ιδικι(ποσο λευτα)τιποτα!!!!!!για αυτο προσεχω τοσο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.004 28-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ακούσατε έχω τη sabi με το μέρος μου οπότε τα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά θα ναυαγήσουν! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #1.005 28-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #1.006 28-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Lita έγραψε: #1.007 28-11-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η sabi έγραψε: #1.008 28-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η sabi έγραψε: #1.009 28-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Lita: :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Click για ανάπτυξη... μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η Lita έγραψε: #1.010 28-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ακούσατε έχω τη sabi με το μέρος μου οπότε τα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά θα ναυαγήσουν! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #1.005 28-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #1.006 28-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Lita έγραψε: #1.007 28-11-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η sabi έγραψε: #1.008 28-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η sabi έγραψε: #1.009 28-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Lita: :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Click για ανάπτυξη... μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η Lita έγραψε: #1.010 28-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #1.006 28-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Lita έγραψε: #1.007 28-11-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η sabi έγραψε: #1.008 28-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η sabi έγραψε: #1.009 28-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Lita: :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Click για ανάπτυξη... μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η Lita έγραψε: #1.010 28-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Lita έγραψε: #1.007 28-11-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η sabi έγραψε: #1.008 28-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η sabi έγραψε: #1.009 28-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Lita: :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Click για ανάπτυξη... μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η Lita έγραψε: #1.010 28-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η sabi έγραψε: #1.008 28-11-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η sabi έγραψε: #1.009 28-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Lita: :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Click για ανάπτυξη... μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η Lita έγραψε: #1.010 28-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις Click για ανάπτυξη... εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η sabi έγραψε: #1.009 28-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Lita: :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Click για ανάπτυξη... μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η Lita έγραψε: #1.010 28-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: :cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε Click για ανάπτυξη... μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η Lita έγραψε: #1.010 28-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Αντα έγραψε: #1.011 28-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.012 28-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα ! Click για ανάπτυξη... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Αρχική Δημοσίευση από sabi: εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο Click για ανάπτυξη... ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.013 28-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες????????? Click για ανάπτυξη... καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.014 28-11-08 14:43 Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #1.015 28-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Lita έγραψε: #1.016 28-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα Click για ανάπτυξη... οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Lita έγραψε: #1.017 28-11-08 15:06 θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.018 28-11-08 15:06 μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μην αγχώνεσαι καλέ, όλο λόγια ειναι..αν ηταν βιρμανάκια θα σου έλεγα να φοβάσαι...τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.019 28-11-08 15:07 πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #1.020 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα! Click για ανάπτυξη... χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.