sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο ειναι τα ΝΕΑ,ετσι μας φτιαχνουν την μερα...με ρωτισανε και για το πρικα τι χρεαζετε,το ειπα να μην αλαξουν τιποτα αποτομα.εχει γεινει και αλλη μια αποπαραζητοση,ολα καλα...καλησπέρα σας!Σαμπυ μιλησα με τον φιλο μου, βασικά ήταν Βερολίνο, εμαθα οτι το Σαββατο θα παραλάβουν τον μικρο...και το ονομα Μαξιμους τους αρεσε
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θα τους αφεισω αγαπη μου μην φοβασε![]()
ακούσατε έχω τη sabi με το μέρος μου οπότε τα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά θα ναυαγήσουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα σκυλια μου δεν πειραζουν την γατα οσο ειμαι διπλα μετα διστιχος τα σκοτονουν.και δεν μπορω να κανω τιποτα ,τι ξυλο τι εκπεδευση ιδικι(ποσο λευτα)τιποτα!!!!!!για αυτο προσεχω τοσο πολυ.δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες)
οχι μωρέ...μας προέκυψε μια αυθόρμητη εκδρομή...αλλά εύχομαι να έχεις νέα τηλεφωνικά...
για τα σκυλιά της Sabi...έχω πληροφοριες...ότι γατιά δεν πλησιάζουν....γιατι....έ Sabi??![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δειςακούσατε έχω τη sabi με το μέρος μου οπότε τα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά θα ναυαγήσουν!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα !Εγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!!δεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα !![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μαμα ομως μια χαρα θα τα φαει..και θα αφησει αφυλαχτο το μικρο, και αυτο τσουπ θα χωθει σε μια τσαντα...παντα καταλαθος!!!!!!![]()
:cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινοΕγώ θα της πάω φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες που της αρέσουν με λιωμένο τυράκι και ριγανίτσα πάντως...και θα δεις![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες?????????:cry::cry::cry::cry::cry:: κακές άντε![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες?????????![]()
ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μην ανησυχεις εχω καλες σχεσεις με ΟΛΑ τα ζωακια, χε χε χε - σατανικο γελιο, και τριψιμο χεριων!!ελπίζω να το ακούσατε αυτό μερικές μερικές που έχουν κακές προθέσεις!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣδεν θα πέσει στην παγίδα γιατί η sabi δεν τρώει τέτοια πράγματα!χα !![]()

ειδες?εδω βλεπω πολυ σοβαρες προητεμασηες,πολυ επικινδινο![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων....μην κλαις,θημισου οτι εχω σκυλια φυλακες.καταλαβες?????????![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!!

σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριααααααααΑντα!!
τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!!
σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
....αχχ ενα μικρουλι τοσοδουλι θα βαλω στις τσεπες μου και θα φυγωωωωω μακριαααααααα![]()
οργανωμένο το έγκλημα δηλαδή

και συ τέκνον Γιούλη?

εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή?

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
τωρα με τα τσιντσιλα να σου πω,κι εγω επαθα σοκ με τη Ναλα της Αναστασίας, φαντάσου με αυτα που ειναι πιο εντυπωσιακα..
θα ειναι και η Σαμπυ απο πάνω...ασε που αυτες ειναι λυσσασμένες για μωρα...θα πάνε στις Τασιας...το δικο σου θα το αφησουν, πάει μεγάλωσε αυτο
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριωνπόσα να χωρέσει αυτή η καπαρτίνα!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool