Chinchilla-maniacs

που Σαμπυ μου?που?μην δινεις σημασια!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που Σαμπυ μου?που?μην δινεις σημασια!!!:mad:
δεν μπορω μολης εκανα αμετο!!!!!!!το εβαλα στης καταγγελιες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν μπορω να το δω....αν το βρω...

Σάμπι μας άδικα αναστατώθηκες. Είναι φάρσα το συγκεκριμένο μήνυμα. Ξέρω οτι αναστατώθηκες αλλά πίστεψε με έχει αποδειχτεί οτι είναι φάρσα.

Αν θέλεις διάβασε όλο το θέμα εδώ για να καταλάβεις

https://www.mypetz.gr/threads/bonsai-kitten.219096/

Το εμαιλ αυτό κάνει κύκλους εδώ και πολύ καιρό.

ναι τωρα το ειδα κι εγω....ειναι φάρσα όντως?:(:hmm:

Τι παθατε κοριτσια ,γαιτι τωση ενδαση?:(:hmm:καθε ζωο εχει χαρακτιρα του,και κεραμιδογατα μπορει να ειναι πολυ κακια,και τις ρατσας.ο ιδιοκτητης εχει ευθηνη για την εκπεδευση που θα δωσει ....αλλα πολες φωρες δεν ειναι καν στα χερια του.Η Σιαμ αν ειναι καθαροαιμο(το αληυθηνο)ειναι πολυ καλο,με λυγι αλαγι στα γονειδια ομος μπορει να το κανει χρακτιρα του πανω κατω,δεν ξερω γιατι.αλλα μου εχει τυχι να δω απλο κεραμιδογατο χεροτερο και απο το τιγρι....καπιες ρατσες ειναι κατα μεγαλο % ονδος πολυ ισιχες.:rolleyes:
Σαμπι συμφωνω απολυτα,δε νομιζω οτι καποιος αγαπα περισσοτερο ή λιγοτερο τις γατες αν εχει ρατσας ή ημιαιμο.Και η καθε γατουλα οπως λες εχει το δικο της χαρακτηρα,οποτε αυτο θα επρεπε να ειναι το κριτηριο για καθε μελλοντικο ιδιοκτητη,κι οχι το αν ειναι ρατσας ή όχι.:happy:

Τι παθατε κοριτσια ,γαιτι τωση ενδαση?:(:hmm:καθε ζωο εχει χαρακτιρα του,και κεραμιδογατα μπορει να ειναι πολυ κακια,και τις ρατσας.ο ιδιοκτητης εχει ευθηνη για την εκπεδευση που θα δωσει ....αλλα πολες φωρες δεν ειναι καν στα χερια του.Η Σιαμ αν ειναι καθαροαιμο(το αληυθηνο)ειναι πολυ καλο,με λυγι αλαγι στα γονειδια ομος μπορει να το κανει χρακτιρα του πανω κατω,δεν ξερω γιατι.αλλα μου εχει τυχι να δω απλο κεραμιδογατο χεροτερο και απο το τιγρι....καπιες ρατσες ειναι κατα μεγαλο % ονδος πολυ ισιχες.:rolleyes:
καμια ενταση μεταξύ μας! :)Αγαπάμε όλες τα ζώα το ιδιο!
Αν έχουμε κάποιες φορές διαφορετική άποψη, καλο ειναι να τη λέμε!Χωρις καμια παρεξήγηση! Σωστά?

Σαμπι συμφωνω απολυτα,δε νομιζω οτι καποιος αγαπα περισσοτερο ή λιγοτερο τις γατες αν εχει ρατσας ή ημιαιμο.Και η καθε γατουλα οπως λες εχει το δικο της χαρακτηρα,οποτε αυτο θα επρεπε να ειναι το κριτηριο για καθε μελλοντικο ιδιοκτητη,κι οχι το αν ειναι ρατσας ή όχι.:happy:
Ωραία λοιπόν βρε Δώρα ας λείψουν οι εντάσεις κ η ανακρίσεις 3ου βαθμού κ η "πλύση εγκεφάλου" και ας λείψουν κ κάποια κωμικοτραγικά επιχειρήματα ότι αν γεννήσει π.χ η γάτα κάποιου "πιάνει" την θέση ενός αδέσποτου. Είπα κ αλλού το λέω κ εδώ κ σταματάω μ αυτό για να μη χαλάσω το θέμα αν θέλετε να συζητήσουμε όλοι σοβαρά κ χωρίς θεατρινισμούς για το μέλλον των αδέσποτων κ να βοηθήσουμε ώστε να λυθεί το πρόβλημα όπως σε όλον τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο όχι βάζοντας αγγελίες το πρόβλημα δεν λύνεται με τις αγγελίες. Γιατί μία υιοθεσία πετυχαίνεται 10 αγγελίες εμφανίζονται

Κοριτσια συγνομη γαι αναστατοσι,απλα οταν ειδα το μηνιμα τηφλοφεικα,και δεν σκευτικα καθοολου να το δω καπος πρην να σας πω,εχω γεινει χιλια κοματια,και προσπαθω να μαζεθτω τωρα:(χιλια συγνομι

Ωραία λοιπόν βρε Δώρα ας λείψουν οι εντάσεις κ η ανακρίσεις 3ου βαθμού κ η "πλύση εγκεφάλου" και ας λείψουν κ κάποια κωμικοτραγικά επιχειρήματα ότι αν γεννήσει π.χ η γάτα κάποιου "πιάνει" την θέση ενός αδέσποτου. Είπα κ αλλού το λέω κ εδώ κ σταματάω μ αυτό για να μη χαλάσω το θέμα αν θέλετε να συζητήσουμε όλοι σοβαρά κ χωρίς θεατρινισμούς για το μέλλον των αδέσποτων κ να βοηθήσουμε ώστε να λυθεί το πρόβλημα όπως σε όλον τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο όχι βάζοντας αγγελίες το πρόβλημα δεν λύνεται με τις αγγελίες. Γιατί μία υιοθεσία πετυχαίνεται 10 αγγελίες εμφανίζονται

Σαμπι συμφωνω απολυτα,δε νομιζω οτι καποιος αγαπα περισσοτερο ή λιγοτερο τις γατες αν εχει ρατσας ή ημιαιμο.Και η καθε γατουλα οπως λες εχει το δικο της χαρακτηρα,οποτε αυτο θα επρεπε να ειναι το κριτηριο για καθε μελλοντικο ιδιοκτητη,κι οχι το αν ειναι ρατσας ή όχι.:happy:[/quote

Κοιτα Γιουλη μου εχω δει πολυ κοσμο που θελει γατακι ρατσας απλα για status.Πολυ κοσμο που καταληγει να δινει περσακια για ευθανασια επειδη λεει εχουν μαλλι.Που τα κακοποιει,που δεν τα φροντιζει οπως πρεπει,που πεταει στο δρομο σιαμ γιατι φωναζουν πολυ,γιατι ειναι δυστροπα...Εγω σε εναν τετοιο ανθρωπο δεν θα εδινα γατακι.Δεν ξερω ομως καποιος που βιαζεται να δωσει οπως οπως το γατακι του αν θα τον περασει απο συνεντευξη.Φυσικα και δεν ειμαι αστυνομος καθενος,αλλα εστω μια ερωτηση σχετικα με τα χαρακτηριστικα της ρατσας ή μια σκεψη ισως ξανα πριν παρει γατακι ρατσας με απαιτησεις,μπορει να βοηθησει να μην αλλαζει ενα γατακι χερια συνεχεια.Και συνηθως ασχημα.Εμενα δε με νοιαζει στο κατω κατω της γραφης αμα θελει να λεει ο αλλος οτι εχει σιαμ,με νοιαζει να ξερει οτι ειναι δεσμευση,και οτι το κανει συνειδητα,κι αυτο ειναι νομιζω που λειπει απο αυτη τη χωρα και κανει τοσους ιδιοκτητες να παρατανε τα ζωα τους...

πάντως γενικά Δώρα υπάρχει μια τάση στο forum όταν κάποιος γράφει θα ήθελα να υιοθετήσω ένα γατάκι π.χ. Σιαμ να πέφτουν πάνω του και να αρχιζουν.
Και γιατι θες Σιάμ...και έχεις διαβάσει γι'αυτη τη ράτσα? κλπ...αντι να του πουν υπάρχει ή δεν υπάρχει ή που μπορει κι αν μπορει να βρει...
To the point... Κι οχι ανάκριση κατευθείαν...λες και περνά απο συνέντευξη...απο συνέντευξη οφείλει να τον περάσει μονο αυτός που σκέφτεται να του δώσει γατάκι για να τον κρίνει...

Μα βεβαια διαλεγει τι ζωακι θα θελει,και εχω παραπεμψει πολλες φορες σε εκτροφεια ή σε γεννες μελων κοσμο που θελει συνειδητοποιημενα ενα γατακι ρατσας.Αν καποιος θελει ενα γατακι ρατσας επειδη γνωριζει το χαρακτηρα του ή την εμφανιση του και του αρεσει τοσο,δεν του ειπε κανεις να παρει με το ζορι ημιαιμο.Του προτεινεις αν θες σαν εναλλακτικη ενα ημιαιμο,κι αν νιωθει οτι μπορει και δεν του κανει καποια διαφορα(οπως εμενα που ηθελα ρωσσικο για το χρωμα και το ιδιο εχει κι ο Σειριος) το παιρνει.Αν οχι,μπορει να παρει ό,τι ρατσα θελει.Δε νομιζω να πιεσα ποτε να παρει καποιος ημιαιμο,ισα ισα που τον παραπεμπω στο καταλληλο νημα για να βρει τους ανθρωπους που θα τον βοηθησουν το ζωακι που θελει.

Ναι η αλήθεια είναι ότι τα γατάκια του Σιαμ κ όχι τα γατάκια Σιαμ (πολύ καλό:lol::lol: ) πολλές φορές είναι αγρια αν έχουν μάλιστα κακοποιηθεί γι αυτό λέμε ότι καθένας ανάλογα με τον χαρακτήρα του μπορεί να διαλέξει κ την γάτα του, είναι δικαιόματα του κ επιλογή του, και εγώ γι αυτό διάλεξα περσικά γιατί ειναι πολύ ήσυχα κ πολύ γλυκα πλάσματα. Αυτά ταιριάζουν με μένα αυτό δε σημαίνει ότι δεν βοηθάω κ τα υπόλοιπα.

ναι απλα ρωταω λοιπον εσυ οταν θα εχεις μια γέννα τι θα την κάνεις?θα την κρατάς για σένα και θα λες παρτε ενα αδέσποτο?ο καθένας βάζει μέσα στο σπίτι του ότι ανθρώπους επιλέγει αλλά και ότι ζώα επιλέγει:confused:και να μην το βάζει μεσα στο σπίτι του όμως μπορει να βοηθήσει αλλιως..τροποι υπάρχουν...;)

συμφωνώ Ελενα...εγώ ειχα πάρει απο Pet shop γάτο του Σιαμ, γιατι έτσι πρέπει να τα λέμε κι οχι Σιαμ, το Σιαμ ειναι χωρα που λέει και ενας καθηγητής μας,χιχι, και ηταν ενα ζώο άγριο και με ασχημο χαρακτήρα..φυσικά καταλαβαίνετε τι τυπου Σιαμ λέω, αυτα που κυκλοφορουν σε ολη την Ελλάδα και κανένα δεν ειναι γιατι το κανονικό Σιαμεζικο γατί δεν εχει καμια σχέση με τα ευρωπαικα Σιαμεζικα οπως λέγονται...;)τελος πάντων, αυτος ο γατος μου εκανε μια φοβερη επιθεση με καταεσκισε και απο τότε φοβηθηκα τις γάτες...εκανα 2 χρονια να παρω καινουρια γάτα και σαφως είπα οτι θα πάρω μια γάτα που θα εχει εγγυημενα ενα ήσυχο χαρακτήρα...γι αυτο υπάρχουνοι ράτσες ώστε να ειμαστε βέβαιοι όχι μόνο για τα μορφολογικά χαρακτηριστικά αλλά και τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα,ομοιως και για τους σκύλους...αυτη ειναι η φασαρία των διασταυρωμένων ζώων και αυτών των ρατσων...φυσικά δεν πάει να πει οτι ενα αδέσποτο δεν μπορει να εχει ησυχο χαρακτήρα, απλά ειναι απο τη φύση ζώα με υπερδιεργερση και αυξημένο ταπεραμέντο...

Δεν ειναι θεμα προμοσιον,ειναι θεμα επιβιωσης για τα αδεσποτα.Αν ενα γατακι χρειαζεται σπιτι,δεν εχουμε την πολυτελεια να δουμε αν ειναι ημιαιμο ή καθαροαιμο,για μενα ειναι το ιδιο.Και τυχαινει στη χωρα μας τα περισσοτερα γατακια που χρειαζονται σπιτι να ειναι τα ημιαιμα...:/:
Κάτι υπάρχει στον αέρα σήμερα δεν εξηγείται αλλιώς....:hmm:2 Δεκεμβριου 2008 ημέρα εντασης και διαφωνίας...:blink:

μαγνιτικες κατεγιδες μηπος ειναι σημερα.....:(:hmm:

Το καλό είναι ότι τα βρισκουμε μεταξύ μας...παλι καλά..αλλα εγω πιστύω ότι όταν υπαρχει ένταση κα΄τι κακο ή μεγάλο θα συμβει..:(

Σαν τάμπυ μοιάζουν ασημένια!! :blink::blink:

κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα μόλις τα είδα:blink::D

Μάλλον θα γίνουν shaded ή Tabby . Αλήθεια γκρι περσικό ή silver tabby υπάρχει; δεν έτυχε να δω ποτέ αυτους τους χρωματισμούς:hmm:

Υπάρχουν Έλενα, τα είδα εγώ στην έκθεση;)....πάω να βρω φωτό να σας βάλω:D

βρήκα:up::up:

GA04_725_silvertabby.jpg

458069%20Persian,%20silver%20tabby.jpg

dora.jpg

Fusby3.jpg

τα 2 τελευταία δεν είναι ΚΟΥΚΛΙΑΑΑΑΑΑ:inlove::inlove::inlove:?

Βρες μου βρες μου

Συνημμένα

• Ball.gif
    Ball.gif
    735 bytes · Εμφανίσεις: 92

τα χρωματα τους να φανουν αργοτερα,και εγω ειμαι περιεργη να δω πως να γεινουν:happy:

βρήκα:up::up:

458069%20Persian,%20silver%20tabby.jpg

τα 2 τελευταία δεν είναι ΚΟΥΚΛΙΑΑΑΑΑΑ:inlove::inlove::inlove:?
ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!Ιδιο με σιλβερ ταμπι στο πιο τριχωτό!!!Κουκλι!:)

ορίστε κι άλλα:up::up::up:

ltdchoice_persian.jpg

Jake3web.jpg

phhalloweenbirthday4.jpg

και μερικά μπλε:D
20004941.JPG

Rebel_004bis.jpg

Ραισα !Με εφτιαξεις!:up::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back