sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η sabi έγραψε: #1.541 08-12-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εννοείται θα έχω το κλουβάκι γιατί μόνο αυτό επιτρέπουν και στα τρένα!σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα πολύ ωραίο που είδα γιατί αυτό που έχω θα μπει η Μίου για να πάει στη μαμά μου! Click για ανάπτυξη... σκεψου για την βαλητσακι,και οχι κουτη μεταθορας.πειστευω ειναι πιο πρακτηκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η sabi έγραψε: #1.542 08-12-08 13:23 εχω καταθερει να φωτογραφεισω την Μουρα επιτελους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα moyra2.jpg 94,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moyra3.JPG 64,8 KB · Εμφανίσεις: 22 moyra5.jpg 97,4 KB · Εμφανίσεις: 27 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Lita έγραψε: #1.543 08-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σκεψου για την βαλητσακι,και οχι κουτη μεταθορας.πειστευω ειναι πιο πρακτηκο. Click για ανάπτυξη... βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.544 08-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ? Click για ανάπτυξη... μου φαινεται οτι μιλάτε για το ιδιο πράγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η moukelis έγραψε: #1.545 08-12-08 13:30 Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.546 08-12-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Click για ανάπτυξη... Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Lita έγραψε: #1.547 08-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #1.548 08-12-08 13:40 αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Lita έγραψε: #1.549 08-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Click για ανάπτυξη... θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #1.550 08-12-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp1.jpg 110,4 KB · Εμφανίσεις: 25 mp2.jpg 131,6 KB · Εμφανίσεις: 23 mp3.jpg 105,3 KB · Εμφανίσεις: 23 mr4.jpg 124,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: εννοείται θα έχω το κλουβάκι γιατί μόνο αυτό επιτρέπουν και στα τρένα!σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα πολύ ωραίο που είδα γιατί αυτό που έχω θα μπει η Μίου για να πάει στη μαμά μου! Click για ανάπτυξη... σκεψου για την βαλητσακι,και οχι κουτη μεταθορας.πειστευω ειναι πιο πρακτηκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η sabi έγραψε: #1.542 08-12-08 13:23 εχω καταθερει να φωτογραφεισω την Μουρα επιτελους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα moyra2.jpg 94,7 KB · Εμφανίσεις: 21 moyra3.JPG 64,8 KB · Εμφανίσεις: 22 moyra5.jpg 97,4 KB · Εμφανίσεις: 27 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Lita έγραψε: #1.543 08-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σκεψου για την βαλητσακι,και οχι κουτη μεταθορας.πειστευω ειναι πιο πρακτηκο. Click για ανάπτυξη... βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.544 08-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ? Click για ανάπτυξη... μου φαινεται οτι μιλάτε για το ιδιο πράγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η moukelis έγραψε: #1.545 08-12-08 13:30 Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.546 08-12-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Click για ανάπτυξη... Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Lita έγραψε: #1.547 08-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #1.548 08-12-08 13:40 αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Lita έγραψε: #1.549 08-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Click για ανάπτυξη... θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #1.550 08-12-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp1.jpg 110,4 KB · Εμφανίσεις: 25 mp2.jpg 131,6 KB · Εμφανίσεις: 23 mp3.jpg 105,3 KB · Εμφανίσεις: 23 mr4.jpg 124,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω καταθερει να φωτογραφεισω την Μουρα επιτελους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Lita έγραψε: #1.543 08-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σκεψου για την βαλητσακι,και οχι κουτη μεταθορας.πειστευω ειναι πιο πρακτηκο. Click για ανάπτυξη... βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.544 08-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ? Click για ανάπτυξη... μου φαινεται οτι μιλάτε για το ιδιο πράγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η moukelis έγραψε: #1.545 08-12-08 13:30 Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.546 08-12-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Click για ανάπτυξη... Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Lita έγραψε: #1.547 08-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #1.548 08-12-08 13:40 αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Lita έγραψε: #1.549 08-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Click για ανάπτυξη... θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #1.550 08-12-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp1.jpg 110,4 KB · Εμφανίσεις: 25 mp2.jpg 131,6 KB · Εμφανίσεις: 23 mp3.jpg 105,3 KB · Εμφανίσεις: 23 mr4.jpg 124,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: σκεψου για την βαλητσακι,και οχι κουτη μεταθορας.πειστευω ειναι πιο πρακτηκο. Click για ανάπτυξη... βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.544 08-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ? Click για ανάπτυξη... μου φαινεται οτι μιλάτε για το ιδιο πράγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η moukelis έγραψε: #1.545 08-12-08 13:30 Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.546 08-12-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Click για ανάπτυξη... Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Lita έγραψε: #1.547 08-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #1.548 08-12-08 13:40 αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Lita έγραψε: #1.549 08-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Click για ανάπτυξη... θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #1.550 08-12-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp1.jpg 110,4 KB · Εμφανίσεις: 25 mp2.jpg 131,6 KB · Εμφανίσεις: 23 mp3.jpg 105,3 KB · Εμφανίσεις: 23 mr4.jpg 124,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ? Click για ανάπτυξη... μου φαινεται οτι μιλάτε για το ιδιο πράγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η moukelis έγραψε: #1.545 08-12-08 13:30 Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.546 08-12-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Click για ανάπτυξη... Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Lita έγραψε: #1.547 08-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #1.548 08-12-08 13:40 αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Lita έγραψε: #1.549 08-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Click για ανάπτυξη... θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #1.550 08-12-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp1.jpg 110,4 KB · Εμφανίσεις: 25 mp2.jpg 131,6 KB · Εμφανίσεις: 23 mp3.jpg 105,3 KB · Εμφανίσεις: 23 mr4.jpg 124,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.546 08-12-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Click για ανάπτυξη... Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Lita έγραψε: #1.547 08-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #1.548 08-12-08 13:40 αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Lita έγραψε: #1.549 08-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Click για ανάπτυξη... θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #1.550 08-12-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp1.jpg 110,4 KB · Εμφανίσεις: 25 mp2.jpg 131,6 KB · Εμφανίσεις: 23 mp3.jpg 105,3 KB · Εμφανίσεις: 23 mr4.jpg 124,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο... Click για ανάπτυξη... Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Lita έγραψε: #1.547 08-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #1.548 08-12-08 13:40 αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Lita έγραψε: #1.549 08-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Click για ανάπτυξη... θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #1.550 08-12-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp1.jpg 110,4 KB · Εμφανίσεις: 25 mp2.jpg 131,6 KB · Εμφανίσεις: 23 mp3.jpg 105,3 KB · Εμφανίσεις: 23 mr4.jpg 124,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #1.548 08-12-08 13:40 αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Lita έγραψε: #1.549 08-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Click για ανάπτυξη... θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #1.550 08-12-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp1.jpg 110,4 KB · Εμφανίσεις: 25 mp2.jpg 131,6 KB · Εμφανίσεις: 23 mp3.jpg 105,3 KB · Εμφανίσεις: 23 mr4.jpg 124,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Lita έγραψε: #1.549 08-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Click για ανάπτυξη... θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #1.550 08-12-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp1.jpg 110,4 KB · Εμφανίσεις: 25 mp2.jpg 131,6 KB · Εμφανίσεις: 23 mp3.jpg 105,3 KB · Εμφανίσεις: 23 mr4.jpg 124,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα. Click για ανάπτυξη... θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #1.550 08-12-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp1.jpg 110,4 KB · Εμφανίσεις: 25 mp2.jpg 131,6 KB · Εμφανίσεις: 23 mp3.jpg 105,3 KB · Εμφανίσεις: 23 mr4.jpg 124,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? Click για ανάπτυξη... Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Lita έγραψε: #1.551 08-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.552 08-12-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά! Click για ανάπτυξη... Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.553 08-12-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο! Click για ανάπτυξη... Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #1.554 08-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mp5.jpg 168 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Lita έγραψε: #1.555 08-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού Σπαρτιάτης το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #1.556 08-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω... Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα! Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!! Ειλικρινά σου μιλάω... Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται... Click για ανάπτυξη... αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.557 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις! Click για ανάπτυξη... Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.558 08-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... που θα κρατήσει μια ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #1.559 08-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? Click για ανάπτυξη... ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Lita έγραψε: #1.560 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που θα κρατήσει μια ζωή Click για ανάπτυξη... αυτό εννοείται ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.