Chinchilla-maniacs

εννοείται θα έχω το κλουβάκι γιατί μόνο αυτό επιτρέπουν και στα τρένα!σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα πολύ ωραίο που είδα γιατί αυτό που έχω θα μπει η Μίου για να πάει στη μαμά μου!:happy:
σκεψου για την βαλητσακι,και οχι κουτη μεταθορας.πειστευω ειναι πιο πρακτηκο.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω καταθερει να φωτογραφεισω την Μουρα επιτελους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• moyra2.jpg
    moyra2.jpg
    94,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • moyra3.JPG
    moyra3.JPG
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • moyra5.jpg
    moyra5.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 27
σκεψου για την βαλητσακι,και οχι κουτη μεταθορας.πειστευω ειναι πιο πρακτηκο.:D

βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ?

βαλιτσάκι τη εννοείς ?έχεις καμία φώτο να μου δείξεις ?
μου φαινεται οτι μιλάτε για το ιδιο πράγμα:hmm::P

Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο...

Βαλιτσακι εχω κι εγω,πανινο,και ειναι πολυ πολυ πρακτικο.Βεβαια το χρησιμοποιω μονο για τη Μόιρα,γιατι ο Σειριος ειναι βαρυς.Δεν ξερω ομως αν επιτρεπεται στο τραινο...
Γιώτα έχεις ρωτησει τι χρειάζεται για το ταξειδι σου με το τρένο? :hmm:

το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά!

αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα.

αν επετρεπετε μονο κλουβακι,δεν πειραζει να βαλουμε μια πετσετα,και θα ειναι μια χαρα.
θα της πάρω και μαξιλαράκι !αν και να σου πω την αλήθεια στη Μίου που είχα δεν το ήθελε !ήθελε σκέτο !:confused:

Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι...:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• mp1.jpg
    mp1.jpg
    110,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • mp2.jpg
    mp2.jpg
    131,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • mp3.jpg
    mp3.jpg
    105,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • mr4.jpg
    mr4.jpg
    124,2 KB · Εμφανίσεις: 23
Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι...:lol::lol::lol:
η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο!:inlove::inlove::inlove:

το κλουβάκι το πλαστικό επιτρέπετε που έχει τη σιδερένια πορτούλα σαν κάγκελα μπροστά!
Τελειο θα ειναι! Με ένα απαλο μαξιλαράκι! :)
Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού;)
Σπαρτιάτης το αγόρι μου:P:lol:

η Ίσις με τη μανούλα της είναι !τη ωραίες φώτο!:inlove::inlove::inlove:
Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω...
Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα!
Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!!
Ειλικρινά σου μιλάω...
Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο:up:

Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται...

Αχα... σαν το Μορφέα και η δική σου...δώστου πλακάκι σκληρο και κρυο και πάρτου τη ψυχη...το πιο μαλακο πράγμα που του αρέσει να κοιμάται ειναι το γατοδεντρο του μπαλκονιού;)
οταν ζεστενουντα και διδι μου στο πατομα ξαπλονουν,οταν ομος κανει κρυο θελουν το μαλακο και το ζεστο κρεβατι τους

Συνημμένα

• mp5.jpg
    mp5.jpg
    168 KB · Εμφανίσεις: 23
ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις!:hmm::hmm::|

Γιώτα κοριτσι μου ένα πράγμα θα σου πω...
Οταν τη δεις...θα πάθεις πλάκα!
Ειναι το πιο χαριτωμένο και όμορφο γατομωράκι που έχω δει!!
Ειλικρινά σου μιλάω...
Το δικο σου ειναι αφρος...σαν ψεύτικο:up:

Οσο για τα Βιρμανάκια που εχω δει...ειναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται...

αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!:D

ναι έτσι κάνει και αυτή άσε που δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ και η ζέστη!όπου κρύο και σκληρό μέρος υπάρχει εκεί θα την βρεις!:hmm::hmm::|
Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? :lol:

αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!:D
που θα κρατήσει μια ζωή:up::up:

Σπαρτιάτισα κι αυτή ε? :lol:

ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back