Chinchilla-maniacs

Αχ ειναι πολυ πολυ μικρουλακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με βοηθεια τον κοριτσιον διαβασα ολα οτι αφορα τις γατες -νανους(miniatiour persian cats)μπορουν να γενεθουν ανα πασα στηγμη απο οπιους διποτε γονεις(οπος και στους ανθροπους βγενουν παιδια νανοι)δεν εχουν κανενα προβλιμα υγιας,απλα παραμενουν μικρα(μεχρι1300 γραμμαρια)εχουν ιδια χαρακτεριστικα και δεν θεορουνται ξεχοριστη ρατσα.η διαθορα ειναι μονο σε μεγεθος.Το γατακι που εχω τροει,παιζει,ειναι πολυ δινατο,εχει πολυ ενδονη φονη,και ειναι μια σταλα!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMGP0159.jpg
    IMGP0159.jpg
    134,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • IMGP0164.jpg
    IMGP0164.jpg
    136,1 KB · Εμφανίσεις: 24
Καλημερα κοριτσια!σας βαζω φωτογραφιες που τραβειξα χτες επιτιδες για να φενετε μεγεφος του γατακι-νανου.Τομεγαλιτερο γατακι που ειναι διπλα του ειναι αυτο που θα παρουν οι φιλοι τις Βασιας:)
Αχου τα, τι μικρουλια που ειναι....Χρονια πολλα Σαμπι, οτι επιθυμεις και ακομη περισσοτερα να σου φερει ο καινουριος χρονος..:)

Αχου τα, τι μικρουλια που ειναι....Χρονια πολλα Σαμπι, οτι επιθυμεις και ακομη περισσοτερα να σου φερει ο καινουριος χρονος..:)
σε ευχαριστω Αντα μου!σου ευχουμε και εγω τα καλητερα!Πως περασες τις γιορτες?:hmm:

Συνημμένα

• IMGP0160.jpg
    IMGP0160.jpg
    143,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMGP0161.jpg
    IMGP0161.jpg
    110,6 KB · Εμφανίσεις: 23
Φορτισα μπαταριες, εφαγα αρκετα και προλαβα να δω φιλους που ειχα καιρο να βρεθω μαζι τους....:)

σε ευχαριστω Αντα μου!σου ευχουμε και εγω τα καλητερα!Πως περασες τις γιορτες?:hmm:
γεια σου sabi τι κανεις?? τελικα το σαββατο ξεχασα οτι ηταν τα γενεθλια του καλου μου, το θυμηθηκα μετα κ περασαμε τη μερα μαζι.
θα φυγω τωρα για πρωτοχρονια. πολυ θα ηθελα να βρεθουμε την αλλη εβδομαδα!!! να κανονισουμε

γεια σου sabi τι κανεις?? τελικα το σαββατο ξεχασα οτι ηταν τα γενεθλια του καλου μου, το θυμηθηκα μετα κ περασαμε τη μερα μαζι.
θα φυγω τωρα για πρωτοχρονια. πολυ θα ηθελα να βρεθουμε την αλλη εβδομαδα!!! να κανονισουμε
Ξεχασες την γενεθλια..συνιφος αυτοι μας το κανουν,και εμεις θυμονουμε...πω,πω:blink:να περασεις πολυ καλα και θα τα πουμε και θα βρειθουμε του χρονου:lol::lol::lol:εγω θα κατσω4 μερες,μεχρι 5/1...;)

πραγματικά όμορφα μαμουνάκια, έτσι θα είναι κ τα δικά σας Λουνα :up:

ναι μωρε!!και θα τα ζουλαω και θα τους ζυμωνω τις κοιλιτσες!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα κοριτσια!σας βαζω φωτογραφιες που τραβειξα χτες επιτιδες για να φενετε μεγεφος του γατακι-νανου.Τομεγαλιτερο γατακι που ειναι διπλα του ειναι αυτο που θα παρουν οι φιλοι τις Βασιας:)

καλα ειναι σαν να τα εχεις παρει απο το jumbo!!!:):) σαν ψευτικα!!!:up::up:

Φορτισα μπαταριες, εφαγα αρκετα και προλαβα να δω φιλους που ειχα καιρο να βρεθω μαζι τους....:)
ολλα εκανεις μπραβο!;)και εγω ειδα την εκογενια ολη επιτελους και ξεκουραστηκα,τωρα παλυ δουλια μεχρι παραμονη:P

οκ θα τα πουμε απο καινουργιο χρονο.
καλα τι μικρα γατακια ειναι αυτα. σα ψευτικα.:lol::lol:

ναι μωρε!!και θα τα ζουλαω και θα τους ζυμωνω τις κοιλιτσες!!!:rolleyes::rolleyes:

καλα ειναι σαν να τα εχεις παρει απο το jumbo!!!:):) σαν ψευτικα!!!:up::up:
ναι απο εκει τα πειρα..δεν εχει αλλα....:Pποτε να μου στειλεις το φακς:hmm:

:lol::lol:δεν εχει αλλα??κριμα!!
σοβαρα ομως ειναι πολυ πολυ ομορφα!!τελικα ειναι γατακι νανος το ενα???
φαινεται φανταστικο που ειναι τοσο μικρουλη!!
στειλε μου το fax σου σε ΠΜ να στο στειλω απο το ψιλικατζιδικο μου που εχει fax!!!

πειρα ενα δορακι στις γατουλες μου δειτε τι ομορφο ονυχοδρομιο!

Συνημμένα

• IMGP0135.jpg
    IMGP0135.jpg
    141,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMGP0136.jpg
    IMGP0136.jpg
    111,4 KB · Εμφανίσεις: 22
με τις υγειες σας καλοριζικο το δωρο σας γατακια:up::up:

πειρα ενα δορακι στις γατουλες μου δειτε τι ομορφο ονυχοδρομιο!
πανεμορφο ειναι! καλοριζικο!!
Αυτο που το κανει τέλειο βεβαια ειναι τα μοντελα πανω του που το αναδεικνυουν!! :up:

πανεμορφο ειναι! καλοριζικο!!
Αυτο που το κανει τέλειο βεβαια ειναι τα μοντελα πανω του που το αναδεικνυουν!! :up:
για τα μοδελα δεν το συζητω!!!!:lol::lol::lol:τι κανεις Γιουλη:hmm:

Συνημμένα

• IMGP0146.jpg
    IMGP0146.jpg
    129,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMGP0148.jpg
    IMGP0148.jpg
    163,3 KB · Εμφανίσεις: 18
για τα μοδελα δεν το συζητω!!!!:lol::lol::lol:τι κανεις Γιουλη:hmm:
Καλα ειμαι Sabi μου...δεν τα καταφερα τελικα για εκεινο το καφεδακι...:/:ο χρονος με τα ψωνια και καποιες υποχρεωσεις δεν με αφησε...

Sabi! Εχω αδυναμια στις μινιατουρες και ειμαι συλλέκτρια...να επαιρνα εγω τη μικρη Τοσοδούλα για τη συλλογη μου λες? :hmm::P:lol::lol:

Μολις μου ειπε η Γιωτα οτι η Μιου και η Ισις τα πανε ΤΕΛΕΙΑ!! :up:

Sabi! Εχω αδυναμια στις μινιατουρες και ειμαι συλλέκτρια...να επαιρνα εγω τη μικρη Τοσοδούλα για τη συλλογη μου λες? :hmm::P:lol::lol:
οτι θελεις,εγω ειμαι σε απογνοση γενεκα και δεν ξερω τι να κανω.γιατι πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος αυτος που να το παρει....φανταζεσε ενα σπουριετακι να τρεχει...τρεμει η καρδια μου να μην το πατεισει κανεις,και αυτο παιζει τωρα συνεχια....:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back