moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αχου τα, τι μικρουλια που ειναι....Χρονια πολλα Σαμπι, οτι επιθυμεις και ακομη περισσοτερα να σου φερει ο καινουριος χρονος..Καλημερα κοριτσια!σας βαζω φωτογραφιες που τραβειξα χτες επιτιδες για να φενετε μεγεφος του γατακι-νανου.Τομεγαλιτερο γατακι που ειναι διπλα του ειναι αυτο που θα παρουν οι φιλοι τις Βασιας![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ευχαριστω Αντα μου!σου ευχουμε και εγω τα καλητερα!Πως περασες τις γιορτες?Αχου τα, τι μικρουλια που ειναι....Χρονια πολλα Σαμπι, οτι επιθυμεις και ακομη περισσοτερα να σου φερει ο καινουριος χρονος..![]()

Συνημμένα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
γεια σου sabi τι κανεις?? τελικα το σαββατο ξεχασα οτι ηταν τα γενεθλια του καλου μου, το θυμηθηκα μετα κ περασαμε τη μερα μαζι.σε ευχαριστω Αντα μου!σου ευχουμε και εγω τα καλητερα!Πως περασες τις γιορτες?![]()
θα φυγω τωρα για πρωτοχρονια. πολυ θα ηθελα να βρεθουμε την αλλη εβδομαδα!!! να κανονισουμε
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεχασες την γενεθλια..συνιφος αυτοι μας το κανουν,και εμεις θυμονουμε...πω,πωγεια σου sabi τι κανεις?? τελικα το σαββατο ξεχασα οτι ηταν τα γενεθλια του καλου μου, το θυμηθηκα μετα κ περασαμε τη μερα μαζι.
θα φυγω τωρα για πρωτοχρονια. πολυ θα ηθελα να βρεθουμε την αλλη εβδομαδα!!! να κανονισουμε
να περασεις πολυ καλα και θα τα πουμε και θα βρειθουμε του χρονου

εγω θα κατσω4 μερες,μεχρι 5/1...
Luna
Περιβόητο μέλος
πραγματικά όμορφα μαμουνάκια, έτσι θα είναι κ τα δικά σας Λουνα![]()
ναι μωρε!!και θα τα ζουλαω και θα τους ζυμωνω τις κοιλιτσες!!!

Καλημερα κοριτσια!σας βαζω φωτογραφιες που τραβειξα χτες επιτιδες για να φενετε μεγεφος του γατακι-νανου.Τομεγαλιτερο γατακι που ειναι διπλα του ειναι αυτο που θα παρουν οι φιλοι τις Βασιας![]()
καλα ειναι σαν να τα εχεις παρει απο το jumbo!!!

σαν ψευτικα!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ολλα εκανεις μπραβο!Φορτισα μπαταριες, εφαγα αρκετα και προλαβα να δω φιλους που ειχα καιρο να βρεθω μαζι τους....![]()
και εγω ειδα την εκογενια ολη επιτελους και ξεκουραστηκα,τωρα παλυ δουλια μεχρι παραμονη
vickymoon
Διάσημο μέλος
καλα τι μικρα γατακια ειναι αυτα. σα ψευτικα.

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι απο εκει τα πειρα..δεν εχει αλλα....ναι μωρε!!και θα τα ζουλαω και θα τους ζυμωνω τις κοιλιτσες!!!
καλα ειναι σαν να τα εχεις παρει απο το jumbo!!!σαν ψευτικα!!!
![]()
ποτε να μου στειλεις το φακς
Luna
Περιβόητο μέλος

δεν εχει αλλα??κριμα!!σοβαρα ομως ειναι πολυ πολυ ομορφα!!τελικα ειναι γατακι νανος το ενα???
φαινεται φανταστικο που ειναι τοσο μικρουλη!!
στειλε μου το fax σου σε ΠΜ να στο στειλω απο το ψιλικατζιδικο μου που εχει fax!!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πανεμορφο ειναι! καλοριζικο!!πειρα ενα δορακι στις γατουλες μου δειτε τι ομορφο ονυχοδρομιο!
Αυτο που το κανει τέλειο βεβαια ειναι τα μοντελα πανω του που το αναδεικνυουν!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
για τα μοδελα δεν το συζητω!!!!πανεμορφο ειναι! καλοριζικο!!
Αυτο που το κανει τέλειο βεβαια ειναι τα μοντελα πανω του που το αναδεικνυουν!!![]()

τι κανεις Γιουλη
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλα ειμαι Sabi μου...δεν τα καταφερα τελικα για εκεινο το καφεδακι...για τα μοδελα δεν το συζητω!!!!τι κανεις Γιουλη
![]()
ο χρονος με τα ψωνια και καποιες υποχρεωσεις δεν με αφησε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οτι θελεις,εγω ειμαι σε απογνοση γενεκα και δεν ξερω τι να κανω.γιατι πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος αυτος που να το παρει....φανταζεσε ενα σπουριετακι να τρεχει...τρεμει η καρδια μου να μην το πατεισει κανεις,και αυτο παιζει τωρα συνεχια....Sabi! Εχω αδυναμια στις μινιατουρες και ειμαι συλλέκτρια...να επαιρνα εγω τη μικρη Τοσοδούλα για τη συλλογη μου λες?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool