Chinchilla-maniacs

μερικες φωτογραφιες ιδι βαλανε στο σαιτ τις εκθεσης οριστε.....ο Λουκας καλητερος γατος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και καλητερο θυληκο Ιλανια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sabi μου να σου ζησουν τα μπεμπακια σου!!!!!
ευχομαι να ειναι ολα καλα!!!!!!
περιμενουμε σε λιγο καιρο και τις φωτογραφιες!!!!!

Να σου ζήσουν κ πάλι τα μικρούλια, ελπίζω να είναι όλα καλά κ η μανούλα επίσης :up:
τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα .:up:
Σάμπυ διάβασα ότι μπορεί να έχουν κ πρασινογάλαζα μάτια δεν ισχύει αυτό; Η Ναλα της Αναστασίας πχ έχει δύο χρώματα, να σε ρωτήσω κ κάτι ακόμα τα Τσιντσιλά είναι γενικά μικρόσωμη ράτσα; μέχρι πόσα κιλά φτάνουν τα ενήλικα;
ολη η φωτοσυλλογη αφιερωμενη μονο σε σενα αποκλειστικα!!!!!!!!:up:
Και για μένα παρακαλώ μερικές γιατί είμαι κ εγώ μακριά:D
μερικες φωτογραφιες ιδι βαλανε στο σαιτ τις εκθεσης οριστε.....ο Λουκας καλητερος γατος...
Σάμπι πότε έγινε αυτή η έκθεση; Πήρες κ εσύ μέρος; οι νικητές είναι πανέμορφοι

τι θεϊκά γατουλια είναι αυτά!τέλεια!

δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......:blink:ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα......:blink::/:
Σάμπυ μου Να σου ζήσουν τα νέα μωράκια σου!!! Καλέ θυμαμαι που το συζητούσαμε πως είχες και παλιότερα γέννα με χρυσό τσιντσιλά κι ότι είναι πολύ σπάνιο. ΑΛλά καμμιά φορά συμβαίνει γιατι υπάρχει το γονίδιο. ΜΠΡΑΒΟ. Τι τέλεια γάτα που είναι η μανούλα τους! Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνουν όλα τους γάταροι! Τι είναι κοριτσάκια, αγοράκια???:D

με τα γενετουρια ξεχασα να σας πω οτι ειχε εκθεση στη Μοσχα και αυριο να σας βαλω φωτογραφιες...στα τσιντσιλα βγεικε ενας γατος φοβερος,βεβεα δεν ειναι προτι του φορα ,εχει βγει προτοατλετης και στο παρελθον αλλα ειναι σκετι απολαυση να τον βλεπεις.:up:
Καλα τι τέλεια που είναι τα γατουνια αυτά!!! :up:

και καλητερο θυληκο Ιλανια
Και τι πανέμορφη είναι αυτή η θηλυκιά που βγήκε πρωταθλήτρια!! ΘΕΑ:up:

Καλημερα σε ολους!Η Τασια ειναι πολυ καλα ειναι ευριχειζμενη οσο ποτε,δεν αφηνει μωρα υοτε δευτερολεπτο,ακομα και φαγητο δεν τρωει αν δεν την το βαζω στην φωλια,το φυλο δεν μπορω να καταλαβω καλα ακομα για αυτο ,θα το δω αργοτερα.Ειναι πολυ λερομενη ομος και λογικα πρεπει να την κανω μπανιο.Δεν εχω ξανα δει γατα να λεροφει τοσο πολυ μετα την γεννα,και δεν ξερω αν πρεπει να γεινει...μηπος κανεις ξερει,μια συμβυολι παρακαλω αν γεινετε.......:/::hmm:
Τα ματια τις τσιντσιλα πρασινα και γαλαζοπτασινα,ενοω οτι δεν επειτρεπετε ας πουμε κιτρινα,γαλαζια και τ.π.:cool:
Εκθεσει εγεινε αυτο το σαββατοκυριακο και ειδα ανακινοσι στο σαιτ του ομηλου και μου ειπε και η θεια μου απο την Ρωσσια.απλα μου ριπε τις νηκιτες και εγω ξερω αυτα τα γατια,για αυτο και μπορουσα να σας δειξω...το μερος δεν εχω παρει γαιτι πρεπει να παω στην Μοσχα για αυτο,και βεβεα δεν θα τα λειπορεισω τα ζωα μου μονο για αυτο.αν ημουν εκει συγουρα θα πειγενα:)

Τα τσιντσιλα δεν ειναι μικροσωμα γατια,τα δικα μου θυληκα ειναι περιπου στα 3 κιλα και αρσενικο στα 4 κιλα.δεν βλεπω καμια τρομερη διαφορα σε μεγεφος.Απλα ειπαρχουν περσικα γατια πολυ μεγαλα,εχω δει αρσενκο 9 κιλα,αλλα αυτο πειστευω ειναι εξερεξη.:D

Καλημέρα!:)
Πολύ όμορφα τα γατάκια σας!:up:
Μπράβο sabi!:D

Καλημέρα!:)
Πολύ όμορφα τα γατάκια σας!:up:
Μπράβο sabi!:D
Καλημερα και ευχαριατω πολυ!:up:ειθελα να σε ρωτισω καιρο τωρα το κουλελακι στην ηπογραφι σου τι σιμβενη?:D:hmm:

Σαμπυ δεν εχει σχέση αν λερώθηκε ειναι και στο ζώο..μερικά σιχαινονται και προσεχουν να μην λερωθουν, αλλα οχι...σαν τους ανθρώπους...;)

Σαμπυ δεν εχει σχέση αν λερώθηκε ειναι και στο ζώο..μερικά σιχαινονται και προσεχουν να μην λερωθουν, αλλα οχι...σαν τους ανθρώπους...;)
καταλαβα!τι να κανω ομος,μπορω να την κανω :hmm:μπανιο πρεπει:hmm:?αυτη κανει σαν τρελη για τα μωρα οταν την βγαζω απο την φωλια μονο να την δω...τι θα γεινει αν θα κανω μπανιο:hmm::/:...

:(το μπανιο δεν ειναι καλη ιδεα τωρα..η γατα λογω του τοκετου έχει ανοσοκαταστολη, αυτο σημαινει οτι ειναι ευπαθης σε νοσηματα...επισης το μπανιο θα την αναγκάσει να αμελησει τα μωρα της γιατι καταλαβαινεις οτι μετα θα αρχισει να γλύφεται...ασε λιγες μερες, καταλαβαινω τη μυρωδια και την εικονα, με μωρομαντηλα μπορεις να κανεις κατι?επισης στα πετ σοπ υπαρχει σπρευ για στεγνο καθαρισμα, φυσικα δεν ξερω αν θα βγαλει τα αιματα...επισης μια βρεγμενη μαμα ειναι προβλημα και για τα μωρα..ασε μερες μην σου βγει σε κακο..ρωτα αν θες και τη Νεκταρια μηπως υπαρχει κατι που να καθαριζει τη γατα...:hmm:μια βρεγμενη, με χλιαρο νερο, πετσετα ισως...καταλαβαινω οτι ολα αυτα ειναι πασαληματα, αλλα η υγεια της μαμας και των μικρων προεχει..

:(το μπανιο δεν ειναι καλη ιδεα τωρα..η γατα λογω του τοκετου έχει ανοσοκαταστολη, αυτο σημαινει οτι ειναι ευπαθης σε νοσηματα...επισης το μπανιο θα την αναγκάσει να αμελησει τα μωρα της γιατι καταλαβαινεις οτι μετα θα αρχισει να γλύφεται...ασε λιγες μερες, καταλαβαινω τη μυρωδια και την εικονα, με μωρομαντηλα μπορεις να κανεις κατι?επισης στα πετ σοπ υπαρχει σπρευ για στεγνο καθαρισμα, φυσικα δεν ξερω αν θα βγαλει τα αιματα...επισης μια βρεγμενη μαμα ειναι προβλημα και για τα μωρα..ασε μερες μην σου βγει σε κακο..ρωτα αν θες και τη Νεκταρια μηπως υπαρχει κατι που να καθαριζει τη γατα...:hmm:μια βρεγμενη, με χλιαρο νερο, πετσετα ισως...καταλαβαινω οτι ολα αυτα ειναι πασαληματα, αλλα η υγεια της μαμας και των μικρων προεχει..
Ναι ευχαριστω,και βεβεα δεν θα την πλεινω αφου ειναι ετσι τα πραγματα.τα αιματα εχουν στεγνοσει μηπος θα βγει κατι και με το χτενιζμα:up:Θα δοκιμασω και αυτα που ειπες και οτι βγει....;)

Ναι ευχαριστω,και βεβεα δεν θα την πλεινω αφου ειναι ετσι τα πραγματα.τα αιματα εχουν στεγνοσει μηπος θα βγει κατι και με το χτενιζμα:up:Θα δοκιμασω και αυτα που ειπες και οτι βγει....;)
Ναι με το χτενισμα αν τα αίματα έχουν ξεραθεί ίσως φύγει ένα μεγάλο μέρος τους, αν όμως η Τάσια θα δεχτεί το χτένισμα γιατί φαντάζομαι ότι τώρα θα είναι πολύ νευρική

Ναι με το χτενισμα αν τα αίματα έχουν ξεραθεί ίσως φύγει ένα μεγάλο μέρος τους, αν όμως η Τάσια θα δεχτεί το χτένισμα γιατί φαντάζομαι ότι τώρα θα είναι πολύ νευρική
ναι ειναι νευρικη,αλλα εχω το τροπο μου και την κομανδαρω καλα:up:

και δεν σας ειπα τα νεα.Τα γατακια που γενειθεικανε χτες δεν μπορω να καταλαβω τι χρωμα ειναι....:hmm::/:χτες βραδι που κειταξα,(μαμα τους επλενε καλα)μου θενετε οτι ειναι γρη και οχι χρυσο....αυτη η γατα ειναι πιο σοστη μορφολογικα σαν τσιντσιλα,και μαλιστα την αγορασα εδω στην Ελλαδα,και εχει χαρτια απο ομηλο τις γατας...την εχω βαλει με δυο διαφορετικα αρσενικα ος τωρα,γιατι νομιζα μηπος φτεει αρσενικο και τις δυο γεννες εχει βγαλει silver shaded,δεν καταλαβενω τι γεινετε....καταλευκι γατα καταλευκος γατος τα μωρα γρη.......:/::hmm:τις αλες γατες που εφερα απο την Ρωσια δεν εχουν τετιο θεμα καν.....:blink:

ναι ειναι νευρικη,αλλα εχω το τροπο μου και την κομανδαρω καλα:up:
Θα σε φέρω να κουμαντάρεις κ τη δική μου που είναι απο άλλο κόσμο :lol::lol::lol:
και δεν σας ειπα τα νεα.Τα γατακια που γενειθεικανε χτες δεν μπορω να καταλαβω τι χρωμα ειναι....:hmm::/:χτες βραδι που κειταξα,(μαμα τους επλενε καλα)μου θενετε οτι ειναι γρη και οχι χρυσο....αυτη η γατα ειναι πιο σοστη μορφολογικα σαν τσιντσιλα,και μαλιστα την αγορασα εδω στην Ελλαδα,και εχει χαρτια απο ομηλο τις γατας...την εχω βαλει με δυο διαφορετικα αρσενικα ος τωρα,γιατι νομιζα μηπος φτεει αρσενικο και τις δυο γεννες εχει βγαλει silver shaded,δεν καταλαβενω τι γεινετε....καταλευκι γατα καταλευκος γατος τα μωρα γρη.......:/::hmm:τις αλες γατες που εφερα απο την Ρωσια δεν εχουν τετιο θεμα καν.....:blink:
Σε μια συζήτηση που ειχαμε για τα χρώματα μία κοπέλα που εινα μέλος του mycat κ είναι κ εκτροφέας περσικών μας έλεγε ότι το λευκό δεν ξέρεις ποτε τι χρώμα κρύβει από κάτω, γι αυτό κ δεν ξέρουμε τι χρώμα θα βγουν τα μωρά από λευκές γατούλες

Θα σε φέρω να κουμαντάρεις κ τη δική μου που είναι απο άλλο κόσμο :lol::lol::lol:
ξερεις τι κανω¨οταν εχω πολυ χτενιζμα τα κανω πολες φορες στην εμερα,π.χ. προτα ενα ποδι σε καμια ωρα αφου θα ερεμισι αλο ποδι και παει λεγοντας,ετσι συγα-συγα τα κανω τημ δουλια μου χωρις να την κνευρισω πολυ:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back