Chinchilla-maniacs

και δεν σας ειπα τα νεα.Τα γατακια που γενειθεικανε χτες δεν μπορω να καταλαβω τι χρωμα ειναι....:hmm::/:χτες βραδι που κειταξα,(μαμα τους επλενε καλα)μου θενετε οτι ειναι γρη και οχι χρυσο....αυτη η γατα ειναι πιο σοστη μορφολογικα σαν τσιντσιλα,και μαλιστα την αγορασα εδω στην Ελλαδα,και εχει χαρτια απο ομηλο τις γατας...την εχω βαλει με δυο διαφορετικα αρσενικα ος τωρα,γιατι νομιζα μηπος φτεει αρσενικο και τις δυο γεννες εχει βγαλει silver shaded,δεν καταλαβενω τι γεινετε....καταλευκι γατα καταλευκος γατος τα μωρα γρη.......:/::hmm:τις αλες γατες που εφερα απο την Ρωσια δεν εχουν τετιο θεμα καν.....:blink:
:hmm:: εγώ χάρηκα τώρα, ελπίζω να είναι και κάποιο αρσενικό !τα ματάκια τους τα άνοιξαν ή όχι ακόμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:: εγώ χάρηκα τώρα, ελπίζω να είναι και κάποιο αρσενικό !τα ματάκια τους τα άνοιξαν ή όχι ακόμα?
Καλημερα Λιτα.δεν ειναι λευκα κοριτσι μου,ειναι γρι σκουρο,σταχτι,χτες γενεθεικανε,τα ματια θα ανιξουν σε καμια ευδομαδα...και ειχα ελπιδες για αυτι γατα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λιτα είναι πολύ νωρίς να ανοίξουν τα ματάκια τους, περιπου σε 10 μέρες θα τα ανοίξουν

Καλημερα Λιτα.δεν ειναι λευκα κοριτσι μου,ειναι γρι σκουρο,σταχτι,χτες γενεθεικανε,τα ματια θα ανιξουν σε καμια ευδομαδα...και ειχα ελπιδες για αυτι γατα:(
ωραίο είναι και το γκρι θα περιμένουμε να δούμε λοιπόν φωτογραφίες !:up::up::redface:και πάλι να ζήσουν!:up:

Σαμπι θέλεις να βγάλεις ολόλευκο; Μήπως το χρώμα τους θα αλλάξει μεγαλώνοντας; Γιατί είχες πει ότι καθώς μεγαλώνουν η γούνα τους ασπρίζει, ίσως δεν είναι αυτό το τελικό τους χρώμα:hmm:

Σε μια συζήτηση που ειχαμε για τα χρώματα μία κοπέλα που εινα μέλος του mycat κ είναι κ εκτροφέας περσικών μας έλεγε ότι το λευκό δεν ξέρεις ποτε τι χρώμα κρύβει από κάτω, γι αυτό κ δεν ξέρουμε τι χρώμα θα βγουν τα μωρά από λευκές γατούλες[/quote]
τωρα εξεγειτε πολα,μαλον εχει δικιο,ομος η γατες εχουν σαν δομιναντ χρωμα λευκο,και αν ειναι ενας απο τους γονεις λευκος τα γατακια βγενουν λευκα κατα τις 90%(στα σκυλια π.χ. ενα το μαυρο χρωμα)αλλα αυτο δεν αφορα την τσιντσιλα μαλον γιατι δεν ειναι λευκι ενδελος...:hmm:

Σε μια συζήτηση που ειχαμε για τα χρώματα μία κοπέλα που εινα μέλος του mycat κ είναι κ εκτροφέας περσικών μας έλεγε ότι το λευκό δεν ξέρεις ποτε τι χρώμα κρύβει από κάτω, γι αυτό κ δεν ξέρουμε τι χρώμα θα βγουν τα μωρά από λευκές γατούλες
τωρα εξεγειτε πολα,μαλον εχει δικιο,ομος η γατες εχουν σαν δομιναντ χρωμα λευκο,και αν ειναι ενας απο τους γονεις λευκος τα γατακια βγενουν λευκα κατα τις 90%(στα σκυλια π.χ. ενα το μαυρο χρωμα)αλλα αυτο δεν αφορα την τσιντσιλα μαλον γιατι δεν ειναι λευκι ενδελος...:hmm:[/quote]
Ναι ίσως επειδή η γούνα της έχει δύο χρώματα οπότε μπορεί να μην θεωρείται άσπρο ώστε να επικρατεί. Δεν ξέρω όμως πολλά από χρώματα, ίσως θα έπρεπε να μιλήσεις με την Sublime είναι η εκτροφέας που σου έλεγα κ ξέρει παρα πολλά από χρώματα για τα περσικά μπορείς να της στείλεις ένα PM ή μειλ στο jollypopscattery@yahoo.gr για να μιλήσετε

ωραίο είναι και το γκρι θα περιμένουμε να δούμε λοιπόν φωτογραφίες !:up::up::redface:και πάλι να ζήσουν!:up:
αν πάμε με την Αντα τη Κυριακή θα βγάλω και εγώ! ;):)

αν πάμε με την Αντα τη Κυριακή θα βγάλω και εγώ! ;):)
Κρεμόμαστε από την φωτογραφική σου:lol::lol::lol:
Θέλουμε φωτογραφίες και από τα ασημί μωράκια όμως:up:

εγω δεν καταλαβα τι χρωμα ειναι τελικα?παει το χρυσο?μην λετε τετοια...Σαμπινα ενημερωσε το ζευγάρι για το γατάκι και ειναι περιεργοι να δουν και τη νεα γεννα;)

Ο,τι χρώμα και να ειναι...σημασία έχει τα μωράκια να είναι καλά!!
Κουκλάκια θα είναι σίγουρα!!
θα έχει και saspens να περιμένουμε με αγωνια το χρώμα τους! ;):up:

Ο,τι χρώμα και να ειναι...σημασία έχει τα μωράκια να είναι καλά!!
Κουκλάκια θα είναι σίγουρα!!
θα έχει και saspens να περιμένουμε με αγωνια το χρώμα τους! ;):up:
:lol::lol::lol:συμφωνώ απόλυτα!:up:τα μωράκια να είναι καλά!

τα χρωματα ειναι γρι ετσι οπος τα λεω,εχω μια φωτογραφια στο αλμπουμ που ειναι Τασια με το προιγουμενο μωρο τις,αλλα δεν ξερω πος να σας την δειξω,λιπον ετσι ειναι και τα κινουρια ολα.:)Βασια να παρω τηλεφονο σημερα στους φυλους σου?:hmm:

:lol::lol::lol:συμφωνώ απόλυτα!:up:τα μωράκια να είναι καλά!
Κι αυτή την αγωνία οι Birmaniacs τη ξέρουμε καλά γιατί κάνουν περιίπου 10 μέρες και τα Βιρμανάκια να δείξουν το χρώμα τους!!
Γεννιούνται ολόλευκα όπως όλα τα colorpoint γατιά! ;)
Να φανταστεις οτι ο Θοδωρής είχε κλείσει seal point βιρμανάκι και λίγο πριν τον πάρει η ιδια η εκτροφέας του ειπε ότι τελικά είναι blue point:blink:
Φυσικά το ειχαμε πάρει πρέφα εμείς πριν μας το πει η εκτροφέας από τις φωτό:lol::lol:

Κι αυτή την αγωνία οι Birmaniacs τη ξέρουμε καλά γιατί κάνουν περιίπου 10 μέρες και τα Βιρμανάκια να δείξουν το χρώμα τους!!
Γεννιούνται ολόλευκα όπως όλα τα colorpoint γατιά! ;)
Να φανταστεις οτι ο Θοδωρής είχε κλείσει seal point βιρμανάκι και λίγο πριν τον πάρει η ιδια η εκτροφέας του ειπε ότι τελικά είναι blue point:blink:
Φυσικά το ειχαμε πάρει πρέφα εμείς πριν μας το πει η εκτροφέας από τις φωτό:lol::lol:
με τα βιρμανακια αυτο ειναι παρα πολυ καλο,θα το εκτιμισεις στο μελον,γιατι κανουν σε μια γεννα μεγαλι πικιλια χρωματον,και ολα ειναι τοσο ομορφα;):happy:

με τα βιρμανακια αυτο ειναι παρα πολυ καλο,θα το εκτιμισεις στο μελον,γιατι κανουν σε μια γεννα μεγαλι πικιλια χρωματον,και ολα ειναι τοσο ομορφα;):happy:
πράγματι!! Ειναι ωραιες οι εκπλήξεις σε μια γέννα!!
Sabi σε ευχαριστω πολύ για όλα;):)
Η βοήθειά σου ειναι πολύτιμη! :)

τα χρωματα ειναι γρι ετσι οπος τα λεω,εχω μια φωτογραφια στο αλμπουμ που ειναι Τασια με το προιγουμενο μωρο τις,αλλα δεν ξερω πος να σας την δειξω,λιπον ετσι ειναι και τα κινουρια ολα.:)Βασια να παρω τηλεφονο σημερα στους φυλους σου?:hmm:

ναι αμε..εγω τους ειπα απ΄εξω απ΄εξω οτι σιγα σιγα ερχεται ο μικρος..;)τους ενημερωσα και για τα νεα μωρα, αλλα ειπα οτι μαλλον ειναι χρυσα...αλλα θα τα δουν και απο κοντα..:)

οπιο γατακι και θα γενεθει να βρει το δρομο του με την βοηφια μας,απλα καπια φεβγουν γριγορα καπια οχι,αλλα πανδα βρεισκετε λισι.εγω πρεπει να κανω γενες μια φορα στο χρωνο,γιατι ηταν συμφονια με τον ανδρα μου.εγω μπορω να εχω οσο ζωα θελω αρκη να μην χαλαω χρημα για αυτο.ετσι εγω ειμαι καλιμενι εκονομικα,και δεν εχω κανενα παραπονο απο το συζιγο μου.για αυτο και εμενα σε μια ρατσα μονο.:up: μια χαρα καταφερνω ος τωρα και φαγητο και τους γιατρους και τα αδεσποτα εχουν βοηθια μου οσο μπορω.οτι κουραζουμε καπιες φωρες πολυ δεν πιραζει γιατι ηταν επιλογη μου ,παηδος τα ζωα μου ειναι το παν στην ζωη μου:up::lol:

οπιο γατακι και θα γενεθει να βρει το δρομο του με την βοηφια μας,απλα καπια φεβγουν γριγορα καπια οχι,αλλα πανδα βρεισκετε λισι.εγω πρεπει να κανω γενες μια φορα στο χρωνο,γιατι ηταν συμφονια με τον ανδρα μου.εγω μπορω να εχω οσο ζωα θελω αρκη να μην χαλαω χρημα για αυτο.ετσι εγω ειμαι καλιμενι εκονομικα,και δεν εχω κανενα παραπονο απο το συζιγο μου.για αυτο και εμενα σε μια ρατσα μονο.:up: μια χαρα καταφερνω ος τωρα και φαγητο και τους γιατρους και τα αδεσποτα εχουν βοηθια μου οσο μπορω.οτι κουραζουμε καπιες φωρες πολυ δεν πιραζει γιατι ηταν επιλογη μου ,παηδος τα ζωα μου ειναι το παν στην ζωη μου:up::lol:
μπράβο σου sabi είναι πολύ όμορφο πράγμα να προσφέρεις αγάπη και φροντίδα στα ζωάκια!:)

καλε σιγα μην δεν βρουν σπιτι τα κουκλια:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back