staman2
Περιβόητο μέλος
Κσλημέρα παιδιά!!!το μπανιο δεν ειναι καλη ιδεα τωρα..η γατα λογω του τοκετου έχει ανοσοκαταστολη, αυτο σημαινει οτι ειναι ευπαθης σε νοσηματα...επισης το μπανιο θα την αναγκάσει να αμελησει τα μωρα της γιατι καταλαβαινεις οτι μετα θα αρχισει να γλύφεται...ασε λιγες μερες, καταλαβαινω τη μυρωδια και την εικονα, με μωρομαντηλα μπορεις να κανεις κατι?επισης στα πετ σοπ υπαρχει σπρευ για στεγνο καθαρισμα, φυσικα δεν ξερω αν θα βγαλει τα αιματα...επισης μια βρεγμενη μαμα ειναι προβλημα και για τα μωρα..ασε μερες μην σου βγει σε κακο..ρωτα αν θες και τη Νεκταρια μηπως υπαρχει κατι που να καθαριζει τη γατα...
μια βρεγμενη, με χλιαρο νερο, πετσετα ισως...καταλαβαινω οτι ολα αυτα ειναι πασαληματα, αλλα η υγεια της μαμας και των μικρων προεχει..
Σάμπι η Βάσια έχει δίκιο αυτό θα σου έλεγα κι εγώ που δεν είμαι κ γιατρός. Τώρα η γατουλα είναι ταλαιπωρημένη κ πεσμένη σωματικά... Δοκίμασε με άλλον τροπο να την καθαρίσεις!!!
Καλά θα είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τα μωρά. Δεν πειράζει που όπως διάβασα είναι γκρι ασημί. Δεν ξέρεις κατ ΄αρχήν πώς θα εξελιχθεί το χρώμα...

Αχουυυυ μάλλον είναι η μικρουλα που είχα συνέχεια επί 3 ώρες στην αγκαλιά μου όταν ήρθα σπίτι σου Σάμπιιιι!!! Καλέ είναι μια ΚΟΥΚΛΑΡΑδυο θυληκα,και μαλιστα ενα απο αυτα καταλευκο υλικουλι τρυφερουλι,την περνω συνεχια μαζη μου οταν βλεπω τηλεοραση και καθετε στο στηθος μου ακινιτη απολαμβανει.....![]()
Δώσε της πολλά φιλάκια από εμένα

Λίτα!!! Ακουσε με και σκέψου το καλά... Αν ακόμη είναι διαθέσιμο αυτο το θηλυκο που λέει η Σάμπι πάρε το... Δεν μπορεις να φανταστείς ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ είναι να ζεις με μια ΘΗΛΥΚΙΑ τσιντσιλά. Συγγνώμη που το λέω αυτο, γιατί και αυτοί που θα πάρουν κάποιο αρσενικό ευτυχισμένοι θα είναι και θα είναι τέλειο, αλλα για εμένα, ειδικά για τη ράτσα των τσιντσιλά, μετά τη Νάλα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως πάντα θα έχω σπίτι μου μια θηλυκιά τσιντσιλά. Ειναι υπέροχο.και θέλεις να τα δώσεις και αυτά! μπαίνω στον πειρασμό αλλά θέλω και έναν άντρα για το σπίτι μου! ελπίζω να προλάβω να αποφασίσω πριν χάσω την ευκαιρία μου!![]()
Κατ΄αρχήν δες σ΄εμένα είναι η μοναδική θηλυκιά όλα τα άλλα είναι αρσενικά.
Είναι σκέτο κόσμημα.
Και μετά, αν πάρεις τη θηλυκιά παίρνεις κι έναν αρσενικο θεό. Καλή επιλογή!!!!
Πάντως είναι τέλεια τα μωρά της Σάμπυ. Να πας από κοντά να τα δεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι κάνουν τα μωρά σου Sabi?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Κσλημέρα παιδιά!!!
Σάμπι η Βάσια έχει δίκιο αυτό θα σου έλεγα κι εγώ που δεν είμαι κ γιατρός. Τώρα η γατουλα είναι ταλαιπωρημένη κ πεσμένη σωματικά... Δοκίμασε με άλλον τροπο να την καθαρίσεις!!!
Καλά θα είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τα μωρά. Δεν πειράζει που όπως διάβασα είναι γκρι ασημί. Δεν ξέρεις κατ ΄αρχήν πώς θα εξελιχθεί το χρώμα...
Αχουυυυ μάλλον είναι η μικρουλα που είχα συνέχεια επί 3 ώρες στην αγκαλιά μου όταν ήρθα σπίτι σου Σάμπιιιι!!! Καλέ είναι μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ
Δώσε της πολλά φιλάκια από εμένα
Λίτα!!! Ακουσε με και σκέψου το καλά... Αν ακόμη είναι διαθέσιμο αυτο το θηλυκο που λέει η Σάμπι πάρε το... Δεν μπορεις να φανταστείς ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ είναι να ζεις με μια ΘΗΛΥΚΙΑ τσιντσιλά. Συγγνώμη που το λέω αυτο, γιατί και αυτοί που θα πάρουν κάποιο αρσενικό ευτυχισμένοι θα είναι και θα είναι τέλειο, αλλα για εμένα, ειδικά για τη ράτσα των τσιντσιλά, μετά τη Νάλα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως πάντα θα έχω σπίτι μου μια θηλυκιά τσιντσιλά. Ειναι υπέροχο.Κατ΄αρχήν δες σ΄εμένα είναι η μοναδική θηλυκιά όλα τα άλλα είναι αρσενικά.
Είναι σκέτο κόσμημα.
Και μετά, αν πάρεις τη θηλυκιά παίρνεις κι έναν αρσενικο θεό. Καλή επιλογή!!!!
Πάντως είναι τέλεια τα μωρά της Σάμπυ. Να πας από κοντά να τα δεις
αυτό σκέφτομαι τώρα και να πάρω το ζουζουνακι αλλά και πότε να κατέβω Αθήνα για να τα δω και όλα από κοντά !με έχει πιάσει μια ανυπομονησία!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

στο μαγαζη χαμος απο τσακοζμο ολο το προη,τωρα ερεμισανε τα πραγματα....

Τα μωρα ειναι πολυ καλα,προσπαθεισα να καθαριζω την Τασια χτες λυγο,κατι καταθερα,τελους πανδον εχω μια ροζ γατα τωρα.....
εβγαλα και τις φωτογραφιες αλλα ξεχασα την μεχανη στο σπιτι γαι αυτο να τα βαλω αργοτερα.Λιτα οτι να αποφασεισεις πεζ μου εγω μπορω να το κρατισω για σενα το κοριτσακι αυτο.

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα κοριτσια! ολος ο κοσμος ειναι τοσο κνευριζμενος σημερα δεν μπορω να καταλαβω τι γεινετε....στο μαγαζη χαμος απο τσακοζμο ολο το προη,τωρα ερεμισανε τα πραγματα....
Τα μωρα ειναι πολυ καλα,προσπαθεισα να καθαριζω την Τασια χτες λυγο,κατι καταθερα,τελους πανδον εχω μια ροζ γατα τωρα.....εβγαλα και τις φωτογραφιες αλλα ξεχασα την μεχανη στο σπιτι γαι αυτο να τα βαλω αργοτερα.
Λιτα οτι να αποφασεισεις πεζ μου εγω μπορω να το κρατισω για σενα το κοριτσακι αυτο.![]()
καλημέρα sabi το πιο πιθανό είναι να πάρω τη μικρή βασίλισσα αλλά επειδή δεν θέλω να κατέβω μόνη μου Αθήνα περιμένω να δω πότε βολεύει και το φίλο μου να έρθει μαζί!αν ήταν στο χέρι σήμερα θα ερχόμουν!θα το συζητήσω μαζί του και σήμερα και θα σε ενημερώσω!να μου το κρατήσεις πάντως!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Βασια!τα μαγαζια που εχω ειναι αφερομενα αποκληστικα για γενεκα του σημερα,κανουμα τα πανδα,νυχια σωμα μαλια,ολλα.και καλιτερι πηοτιτακαλημέρα!Σαμπυ έμαθα τι μαγαζί εχεις και τρελάθηκα...λοιπον να σε ρωτησω τι κανετε εκει?μου αρεσουν πολυ τα beaute...μου αρεσε πολυ και ο χωρος, ειδα την φωτο..![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παρε ένα θηλυκό τώρα και μετά ένα αγοράκι...να κάνεις Τσιντσιλάκια Θεσσαλονικιά!καλημέρα sabi το πιο πιθανό είναι να πάρω τη μικρή βασίλισσα αλλά επειδή δεν θέλω να κατέβω μόνη μου Αθήνα περιμένω να δω πότε βολεύει και το φίλο μου να έρθει μαζί!αν ήταν στο χέρι σήμερα θα ερχόμουν!θα το συζητήσω μαζί του και σήμερα και θα σε ενημερώσω!να μου το κρατήσεις πάντως!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για πες μου σε παρακαλώ τη δν/ση στην Ερυθραια!Καλημερα Βασια!τα μαγαζια που εχω ειναι αφερομενα αποκληστικα για γενεκα του σημερα,κανουμα τα πανδα,νυχια σωμα μαλια,ολλα.και καλιτερι πηοτιτα![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
12/12 θα γεινει 2 μηνων,και θα σου την κρατισω αν θα μου πεις οτι την θελεις οσο θα χρεαστηsabi ποσό μηνών είναι τώρα η κουκλίτσα?

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
12/12 θα γεινει 2 μηνων,και θα σου την κρατισω αν θα μου πεις οτι την θελεις οσο θα χρεαστη![]()
κάπου εκεί σκοπεύω να έρθω Αθήνα κατά τις 12 με 15 κάπου εκεί,θα ετοιμάσω τα πράγματά μου και το πορτοφόλι μου και έρθω!

φοβάμαι μόνο μην τα ερωτευτώ όλα τα γατάκια σου και αναγκαστώ να πάρω γατο δάνειο!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μαγαζη λεγετε "S&S NAIL STOYDIO"ειναι στην Αγιου Φανουριο 4 Ν.Ερηθραια τηλ.2108002673 το μαγαζη αυτο κραταει η συνετερος μου η Συλβια.εκει κανουν νυχια (μανικουρ,πεντικουρ,τεχνιτα νυχια)και μασαζ,για το μαλι μονο στα Μελισσια Ελ.Βενιζελου 17 τηλ.2108102519Για πες μου σε παρακαλώ τη δν/ση στην Ερυθραια!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κάπου εκεί σκοπεύω να έρθω Αθήνα κατά τις 12 με 15 κάπου εκεί,θα ετοιμάσω τα πράγματά μου και το πορτοφόλι μου και έρθω!φοβάμαι μόνο μην τα ερωτευτώ όλα τα γατάκια σου και αναγκαστώ να πάρω γατο δάνειο!
![]()

Δε γίνεται!! Εδώ κόψαν τα εορτοδάνεια...γατοδάνεια θα δίνουν τώρα?

Αντε να έρθεις!!

Οταν θα πας στη Sabi θα ήθελαν να πάμε μαζι!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ος τοτε ελπιζω θα πουλεισω τα επολιπα να μην μπενεις και εσυ στο πειραζμοκάπου εκεί σκοπεύω να έρθω Αθήνα κατά τις 12 με 15 κάπου εκεί,θα ετοιμάσω τα πράγματά μου και το πορτοφόλι μου και έρθω!φοβάμαι μόνο μην τα ερωτευτώ όλα τα γατάκια σου και αναγκαστώ να πάρω γατο δάνειο!
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραια!! Ξέρω που ειναι!!Το μαγαζη λεγετε "S&S NAIL STOYDIO"ειναι στην Αγιου Φανουριο 4 Ν.Ερηθραια τηλ.2108002673 το μαγαζη αυτο κραταει η συνετερος μου η Συλβια.εκει κανουν νυχια (μανικουρ,πεντικουρ,τεχνιτα νυχια)και μασαζ,για το μαλι μονο στα Μελισσια Ελ.Βενιζελου 17 τηλ.2108102519![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοείται !όταν θα έρθω θα ανταλλάξουμε τηλέφωνα για να βρεθούμε και να πάμε και για κανένα καφέ!
Δε γίνεται!! Εδώ κόψαν τα εορτοδάνεια...γατοδάνεια θα δίνουν τώρα?
Αντε να έρθεις!!
Οταν θα πας στη Sabi θα ήθελαν να πάμε μαζι!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ος τοτε ελπιζω θα πουλεισω τα επολιπα να μην μπενεις και εσυ στο πειραζμο

ότι θα μπω στον πειρασμό το ξέρω από τώρα!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσες γατες εχεις τωρα?ότι θα μπω στον πειρασμό το ξέρω από τώρα!
![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
δύο γατούλες τη Lita και τη Μίου αλλά η Lita μένει στο σπίτι του φίλου μου ! τη Lita όμως την μεγαλώσαμε μαζί και είναι τώρα περίπου 2 1/2 χρονών!ποσες γατες εχεις τωρα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool