sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:20 Η sabi έγραψε: #741 26-11-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δύο γατούλες τη Lita και τη Μίου αλλά η Lita μένει στο σπίτι του φίλου μου ! τη Lita όμως την μεγαλώσαμε μαζί και είναι τώρα περίπου 2 1/2 χρονών! Click για ανάπτυξη... οραιο ,ειναι στειρομενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Lita έγραψε: #742 26-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οραιο ,ειναι στειρομενα? Click για ανάπτυξη... τη Lita δεν την στειρώσαμε ακόμα γιατί θέλαμε να τη ζευγαρώσουμε και είχαμε βρει και έναν κούκλο γάτο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει και να φανταστείς η Lita τον είχε ερωτευτεί!οπότε τώρα θα περιμένουμε να έρθει σε οίστρο άλλη μία φόρα και θα ξαναδοκιμάσουμε αν δεν πετύχει θα τη στειρώσουμε!Η Μίου είναι ακόμα μικρή είναι 7 μηνών και δεν έχει οίστρο ακόμα! όταν μεγαλώσει θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η Lita έγραψε: #743 26-11-08 13:40 πιστεύω γενικά ότι αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μία γάτα μπορείς και με παραπάνω άπλα έχεις παραπάνω έξοδα! αλλά από την άλλη τι καλύτερο από γατούλες μέσα στο σπίτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #744 26-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita δεν την στειρώσαμε ακόμα γιατί θέλαμε να τη ζευγαρώσουμε και είχαμε βρει και έναν κούκλο γάτο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει και να φανταστείς η Lita τον είχε ερωτευτεί!οπότε τώρα θα περιμένουμε να έρθει σε οίστρο άλλη μία φόρα και θα ξαναδοκιμάσουμε αν δεν πετύχει θα τη στειρώσουμε!Η Μίου είναι ακόμα μικρή είναι 7 μηνών και δεν έχει οίστρο ακόμα! όταν μεγαλώσει θα δούμε! Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:43 Η sabi έγραψε: #745 26-11-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω γενικά ότι αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μία γάτα μπορείς και με παραπάνω άπλα έχεις παραπάνω έξοδα! αλλά από την άλλη τι καλύτερο από γατούλες μέσα στο σπίτι? Click για ανάπτυξη... Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η Lita έγραψε: #746 26-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Click για ανάπτυξη... ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η sabi έγραψε: #747 26-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Click για ανάπτυξη... η Μιου ειναι βιρμανακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Lita έγραψε: #748 26-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η Μιου ειναι βιρμανακι? Click για ανάπτυξη... ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #749 26-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η Lita έγραψε: #750 26-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: δύο γατούλες τη Lita και τη Μίου αλλά η Lita μένει στο σπίτι του φίλου μου ! τη Lita όμως την μεγαλώσαμε μαζί και είναι τώρα περίπου 2 1/2 χρονών! Click για ανάπτυξη... οραιο ,ειναι στειρομενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Lita έγραψε: #742 26-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οραιο ,ειναι στειρομενα? Click για ανάπτυξη... τη Lita δεν την στειρώσαμε ακόμα γιατί θέλαμε να τη ζευγαρώσουμε και είχαμε βρει και έναν κούκλο γάτο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει και να φανταστείς η Lita τον είχε ερωτευτεί!οπότε τώρα θα περιμένουμε να έρθει σε οίστρο άλλη μία φόρα και θα ξαναδοκιμάσουμε αν δεν πετύχει θα τη στειρώσουμε!Η Μίου είναι ακόμα μικρή είναι 7 μηνών και δεν έχει οίστρο ακόμα! όταν μεγαλώσει θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η Lita έγραψε: #743 26-11-08 13:40 πιστεύω γενικά ότι αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μία γάτα μπορείς και με παραπάνω άπλα έχεις παραπάνω έξοδα! αλλά από την άλλη τι καλύτερο από γατούλες μέσα στο σπίτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #744 26-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita δεν την στειρώσαμε ακόμα γιατί θέλαμε να τη ζευγαρώσουμε και είχαμε βρει και έναν κούκλο γάτο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει και να φανταστείς η Lita τον είχε ερωτευτεί!οπότε τώρα θα περιμένουμε να έρθει σε οίστρο άλλη μία φόρα και θα ξαναδοκιμάσουμε αν δεν πετύχει θα τη στειρώσουμε!Η Μίου είναι ακόμα μικρή είναι 7 μηνών και δεν έχει οίστρο ακόμα! όταν μεγαλώσει θα δούμε! Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:43 Η sabi έγραψε: #745 26-11-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω γενικά ότι αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μία γάτα μπορείς και με παραπάνω άπλα έχεις παραπάνω έξοδα! αλλά από την άλλη τι καλύτερο από γατούλες μέσα στο σπίτι? Click για ανάπτυξη... Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η Lita έγραψε: #746 26-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Click για ανάπτυξη... ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η sabi έγραψε: #747 26-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Click για ανάπτυξη... η Μιου ειναι βιρμανακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Lita έγραψε: #748 26-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η Μιου ειναι βιρμανακι? Click για ανάπτυξη... ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #749 26-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η Lita έγραψε: #750 26-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: οραιο ,ειναι στειρομενα? Click για ανάπτυξη... τη Lita δεν την στειρώσαμε ακόμα γιατί θέλαμε να τη ζευγαρώσουμε και είχαμε βρει και έναν κούκλο γάτο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει και να φανταστείς η Lita τον είχε ερωτευτεί!οπότε τώρα θα περιμένουμε να έρθει σε οίστρο άλλη μία φόρα και θα ξαναδοκιμάσουμε αν δεν πετύχει θα τη στειρώσουμε!Η Μίου είναι ακόμα μικρή είναι 7 μηνών και δεν έχει οίστρο ακόμα! όταν μεγαλώσει θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η Lita έγραψε: #743 26-11-08 13:40 πιστεύω γενικά ότι αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μία γάτα μπορείς και με παραπάνω άπλα έχεις παραπάνω έξοδα! αλλά από την άλλη τι καλύτερο από γατούλες μέσα στο σπίτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #744 26-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita δεν την στειρώσαμε ακόμα γιατί θέλαμε να τη ζευγαρώσουμε και είχαμε βρει και έναν κούκλο γάτο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει και να φανταστείς η Lita τον είχε ερωτευτεί!οπότε τώρα θα περιμένουμε να έρθει σε οίστρο άλλη μία φόρα και θα ξαναδοκιμάσουμε αν δεν πετύχει θα τη στειρώσουμε!Η Μίου είναι ακόμα μικρή είναι 7 μηνών και δεν έχει οίστρο ακόμα! όταν μεγαλώσει θα δούμε! Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:43 Η sabi έγραψε: #745 26-11-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω γενικά ότι αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μία γάτα μπορείς και με παραπάνω άπλα έχεις παραπάνω έξοδα! αλλά από την άλλη τι καλύτερο από γατούλες μέσα στο σπίτι? Click για ανάπτυξη... Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η Lita έγραψε: #746 26-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Click για ανάπτυξη... ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η sabi έγραψε: #747 26-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Click για ανάπτυξη... η Μιου ειναι βιρμανακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Lita έγραψε: #748 26-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η Μιου ειναι βιρμανακι? Click για ανάπτυξη... ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #749 26-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η Lita έγραψε: #750 26-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πιστεύω γενικά ότι αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μία γάτα μπορείς και με παραπάνω άπλα έχεις παραπάνω έξοδα! αλλά από την άλλη τι καλύτερο από γατούλες μέσα στο σπίτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η sabi έγραψε: #744 26-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita δεν την στειρώσαμε ακόμα γιατί θέλαμε να τη ζευγαρώσουμε και είχαμε βρει και έναν κούκλο γάτο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει και να φανταστείς η Lita τον είχε ερωτευτεί!οπότε τώρα θα περιμένουμε να έρθει σε οίστρο άλλη μία φόρα και θα ξαναδοκιμάσουμε αν δεν πετύχει θα τη στειρώσουμε!Η Μίου είναι ακόμα μικρή είναι 7 μηνών και δεν έχει οίστρο ακόμα! όταν μεγαλώσει θα δούμε! Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:43 Η sabi έγραψε: #745 26-11-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω γενικά ότι αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μία γάτα μπορείς και με παραπάνω άπλα έχεις παραπάνω έξοδα! αλλά από την άλλη τι καλύτερο από γατούλες μέσα στο σπίτι? Click για ανάπτυξη... Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η Lita έγραψε: #746 26-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Click για ανάπτυξη... ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η sabi έγραψε: #747 26-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Click για ανάπτυξη... η Μιου ειναι βιρμανακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Lita έγραψε: #748 26-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η Μιου ειναι βιρμανακι? Click για ανάπτυξη... ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #749 26-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η Lita έγραψε: #750 26-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita δεν την στειρώσαμε ακόμα γιατί θέλαμε να τη ζευγαρώσουμε και είχαμε βρει και έναν κούκλο γάτο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει και να φανταστείς η Lita τον είχε ερωτευτεί!οπότε τώρα θα περιμένουμε να έρθει σε οίστρο άλλη μία φόρα και θα ξαναδοκιμάσουμε αν δεν πετύχει θα τη στειρώσουμε!Η Μίου είναι ακόμα μικρή είναι 7 μηνών και δεν έχει οίστρο ακόμα! όταν μεγαλώσει θα δούμε! Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:43 Η sabi έγραψε: #745 26-11-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω γενικά ότι αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μία γάτα μπορείς και με παραπάνω άπλα έχεις παραπάνω έξοδα! αλλά από την άλλη τι καλύτερο από γατούλες μέσα στο σπίτι? Click για ανάπτυξη... Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η Lita έγραψε: #746 26-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Click για ανάπτυξη... ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η sabi έγραψε: #747 26-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Click για ανάπτυξη... η Μιου ειναι βιρμανακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Lita έγραψε: #748 26-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η Μιου ειναι βιρμανακι? Click για ανάπτυξη... ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #749 26-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η Lita έγραψε: #750 26-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: πιστεύω γενικά ότι αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μία γάτα μπορείς και με παραπάνω άπλα έχεις παραπάνω έξοδα! αλλά από την άλλη τι καλύτερο από γατούλες μέσα στο σπίτι? Click για ανάπτυξη... Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η Lita έγραψε: #746 26-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Click για ανάπτυξη... ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η sabi έγραψε: #747 26-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Click για ανάπτυξη... η Μιου ειναι βιρμανακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Lita έγραψε: #748 26-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η Μιου ειναι βιρμανακι? Click για ανάπτυξη... ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #749 26-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η Lita έγραψε: #750 26-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν καταλαβα σοστα η Λιτα ειναι περσικι μπικολορ.οταν θα ερθει ιστρος τις να την κουρεψεις το ποπο,πανταλονια υορα απο κατο,για να ευκολεινεις το αρσενικο,για να καταλαβεις αν γατα ειναι ετημη να δεχτει το αρσενικοτο βαζεις ενα χερι στο ζβερκο και το πιανεις και το αλο χερι βαζεις στο ποπο την,αν δεν προσπαθει να φειγει και παραπαταει τα πισω ποδια τις ειναι ετημη.για προτο ζευγαρομα καλο να ειναι αρσενικο εμπερο,και να καταθερετε μια χαρα.αν θα αποφασισεις να εχεις μωρα τσιντσιλα να σου θερω αρσενικο απο την Ρωσια να μην εχουν ιδια αιματα,αλλα θα χρεαστει να στειροσεις τα αλλα θυληκα,για να μην σου κανουν τα τερατα Click για ανάπτυξη... ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η sabi έγραψε: #747 26-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Click για ανάπτυξη... η Μιου ειναι βιρμανακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Lita έγραψε: #748 26-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η Μιου ειναι βιρμανακι? Click για ανάπτυξη... ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #749 26-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η Lita έγραψε: #750 26-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ναι όταν θα μπει και αρσενικό στο σπίτι θα πάρουμε τα μέτρα μας ! Click για ανάπτυξη... η Μιου ειναι βιρμανακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:56 Η Lita έγραψε: #748 26-11-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η Μιου ειναι βιρμανακι? Click για ανάπτυξη... ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #749 26-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η Lita έγραψε: #750 26-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: η Μιου ειναι βιρμανακι? Click για ανάπτυξη... ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #749 26-11-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η Lita έγραψε: #750 26-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ημίαιμο είναι περσικό με βιρμανίας! εγώ βέβαια την είχα πληρώσει για περσικό γιατί ήμουν λόγο άσχετη! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:12 Η Lita έγραψε: #750 26-11-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν πειραζει ομορφι ειναι αυτο μετραει,μην την ζευγαροσεις ομος καλιτεραγιατι τα ημιαιμα δεν θα μπορεσεις να τα πουλεισεις,αν θα πεις ψεματα και να τα πουλεισεις να κανεις αυτο που εκαναν σε σενα Click για ανάπτυξη... τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η sabi έγραψε: #751 26-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Mίου δεν θα την άλλαζα με καμία !δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τη ζευγαρώσω υπάρχει μία περίπτωση με το Μορφέα της Γιούλης αλλά έχουμε ακόμα καιρό και δεν ξέρω και πόσες γάτες θα έχω μέχρι τότε!δεν θα το έκανα ποτέ αυτό να κοροϊδέψω κάποιον όχι γιατί το έκαναν σε μένα αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ηθική μου!γενικά σε περιπτώσει που θα θέλω να ζευγαρώσω μία γάτα σκέφτομαι πρώτα που θα πάνε τα γατάκια ! Click για ανάπτυξη... Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η Lita έγραψε: #752 26-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Πολυ σοστη σε βρεισκω,μπραβο! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η sabi έγραψε: #753 26-11-08 15:18 να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να και αλες οραιες γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #754 26-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλες οραιες γατες!!! Click για ανάπτυξη... πανέμορφες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η sabi έγραψε: #755 26-11-08 16:03 βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βρεικα και αλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Μαρία Γάτσιου: #756 26-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: βρεικα και αλλα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:13 Η elvenstar: #757 26-11-08 17:13 Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:38 Ο πυρροθριξ: #758 26-11-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Sampi αυτή θεωρείται Τσιντσιλα ή Silver seded; Click για ανάπτυξη... μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:47 Η elvenstar: #759 26-11-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαλλον το δευτερο!!!ειναι πολυ σκουρο για τσιντσιλλα!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #760 26-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι αυτό σκέφτηκα κ εγώ επειδή όμως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι Τσιντσιλένια θέλω να δω που κατατάσσεται επίσημα. Click για ανάπτυξη... μμμ...μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.