elvenstar
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
στο αλμπουμ μου με τιτλο 'να μαστε'ειναι αριστερακαλημέρα sabi όχι δεν το είδα που είναι?
.ποτε δεν θα μαθω να μεταφερω φωτογραφιες,συγνομη
πειρες το Π.Μ.?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
στο αλμπουμ μου με τιτλο 'να μαστε'ειναι αριστερα.ποτε δεν θα μαθω να μεταφερω φωτογραφιες,συγνομη
πειρες το Π.Μ.?
![]()
θα μπω να το δω πήρα το ΠΜ θα σου στείλω απάντηση!
moukelis
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτή είναι η πριγκιπέσα μου δείτε δείτε!

moukelis
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ωραια!Θα παρεις και τριτο τελικα Lita;
ναι και ελπίζω να καταφέρω μέσα στο χρόνο να πάρω και ένα τέταρτο!

moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
το τέταρτο θα είναι σίγουρα αρσενικό και αν έχω και λεφτά θέλω να πάρω αρσενικό τσιντσιλά! αλλά αν βρεθεί και κάποιο αδεσποτάκι είναι καλοδεχούμενο !Πω πω,μπραβο,αφου χωρατε,χαρα στο κουραγιο σου!Το τεταρτο θα ειναι κι αυτο ρατσας;
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
προσεξε κοριτσι μου εξω απο το σπιτι μου εχει καμια τριανδαρια γατες και γατακια οτι χρωμα και τριχομα θελειςτο τέταρτο θα είναι σίγουρα αρσενικό και αν έχω και λεφτά θέλω να πάρω αρσενικό τσιντσιλά! αλλά αν βρεθεί και κάποιο αδεσποτάκι είναι καλοδεχούμενο !

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
θα έρθω με τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα ΄πάρω όλα!προσεξε κοριτσι μου εξω απο το σπιτι μου εχει καμια τριανδαρια γατες και γατακια οτι χρωμα και τριχομα θελεις![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
θα δεις θα δεις!!!!!!εχει ενα αρσενικο πορτοκαλι μου μιαζει για σιβιριαν 4 μηνον περιπου,κουκλος!!!!!!!θα έρθω με τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα ΄πάρω όλα!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτον μπορώ να τον παρω εγώ που έχω και λατρεια στα Σιβηρικά μπας και στρώσει το Μορφούλη μου?θα δεις θα δεις!!!!!!εχει ενα αρσενικο πορτοκαλι μου μιαζει για σιβιριαν 4 μηνον περιπου,κουκλος!!!!!!!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ενα τετιο γατο εχω και εγω εξω,ειναι πολυ αγριος αλλα ειναι κουκλος ροσσικο μπλε συγουρα!!!!!!!Παιδια η αληθεια ειναι οτι σε ημιαιμα υπαρχουν τα πιο περιεργα χρωματα.Κι εγω μπλε ρωσσικο ήθελα ή βρετανικο και μολις εβαλα αγγελια εμφανιστηκε μπροστα μου το Σειριακι και ηταν ακριβως αυτο που εψαχνα.Αφου κανειες δεν με πιστευει οταν λεω οτι ειναι ημιαιμος.

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μένω σε μικρο σπίτι στην Θεσσαλονίκη με την αδερφή μου γιατί σπουδάζουμε εδώ! αλλά σε λίγο τελειώνω με τη σχολή μου και ελπίζω να βρούμε μεγαλύτερο σπίτι να χωράει εμάς και τα γατιά μας!θα δεις θα δεις!!!!!!εχει ενα αρσενικο πορτοκαλι μου μιαζει για σιβιριαν 4 μηνον περιπου,κουκλος!!!!!!!![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αν δεν βρισκόταν ο Σειριος θα έπαιρνες δηλ. ή Ρωσάκι, ή Βρετανάκι μπλε ε Δώρα?Παιδια η αληθεια ειναι οτι σε ημιαιμα υπαρχουν τα πιο περιεργα χρωματα.Κι εγω μπλε ρωσσικο ήθελα ή βρετανικο και μολις εβαλα αγγελια εμφανιστηκε μπροστα μου το Σειριακι και ηταν ακριβως αυτο που εψαχνα.Αφου κανειες δεν με πιστευει οταν λεω οτι ειναι ημιαιμος.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
να στρωσει σε τι????θα σκοτοθουνε δυο αρσενικα!!!!!Αυτον μπορώ να τον παρω εγώ που έχω και λατρεια στα Σιβηρικά μπας και στρώσει το Μορφούλη μου?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool