ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
΄Η ακόμα καλύτερα μερέντα με γέμιση κρουασάν(όπως λέει κ η Ραίσα λείπει ένα μπαρμπαδέλι που του πέφτουν τα σάλια)

καλά αυτες οι λέξεις σας με πεθαίνουν...μπαρμπαδάκος, μπαρμπαδάκι, μπαρμπαδέλι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!!΄Η ακόμα καλύτερα μερέντα με γέμιση κρουασάν(όπως λέει κ η Ραίσα λείπει ένα μπαρμπαδέλι που του πέφτουν τα σάλια)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θέλουμε τη συνταγήτη φτιάχνει η μητέρα μου...ειναι του Thermomix...
Ε.. ναι να μη παρεξηγηθούμε κιόλας...
Eγώ πάντως όταν θέλω να πάω στο σπίτι του φίλου μου του λέω...έχω οίστρο να σου'ρθω?![]()

Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις
κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!!Θέλουμε τη συνταγή
Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις
κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς;![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ενα πολύ χρήσιμο mixer που ανακατεύει και βράζει συγχρόνως...το αγοράζεις μονο σε επιδείξεις νομίζω!!Το thermomix τι ειναι?![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω?Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι οκθα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω?![]()

ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! 
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ενα πολύ χρήσιμο mixer πουΓια πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως?
![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστεοχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!!![]()

Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστικήΓια πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως?![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας...Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε
Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώΚαι χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας...![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

'' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!!'' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια.
Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι
.ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool