Chinchilla-maniacs

΄Η ακόμα καλύτερα μερέντα με γέμιση κρουασάν(όπως λέει κ η Ραίσα λείπει ένα μπαρμπαδέλι που του πέφτουν τα σάλια)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλά αυτες οι λέξεις σας με πεθαίνουν...μπαρμπαδάκος, μπαρμπαδάκι, μπαρμπαδέλι...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

΄Η ακόμα καλύτερα μερέντα με γέμιση κρουασάν(όπως λέει κ η Ραίσα λείπει ένα μπαρμπαδέλι που του πέφτουν τα σάλια)
Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τη φτιάχνει η μητέρα μου...ειναι του Thermomix...

Ε.. ναι να μη παρεξηγηθούμε κιόλας...:P:lol:

Eγώ πάντως όταν θέλω να πάω στο σπίτι του φίλου μου του λέω...έχω οίστρο να σου'ρθω? :P:lol::lol:
Θέλουμε τη συνταγή:D
Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις
κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς;:hmm:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλά αυτες οι λέξεις σας με πεθαίνουν...μπαρμπαδάκος, μπαρμπαδάκι, μπαρμπαδέλι...:lol::lol::lol:
Είναι copyright Raisa το μπαρμπαδέλι
:up::up::up:

Το thermomix τι ειναι? :hmm:

Θέλουμε τη συνταγή:D
Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις
κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς;:hmm:
οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! :lol::lol:

Το thermomix τι ειναι? :hmm:
ενα πολύ χρήσιμο mixer που ανακατεύει και βράζει συγχρόνως...το αγοράζεις μονο σε επιδείξεις νομίζω!! :)

Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! :up::up:
θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω?:redface::D

θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω?:redface::D
Ναι οκ :up::up: ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! :lol:

ενα πολύ χρήσιμο mixer που :hmm:Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? :hmm::hmm::hmm:

οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! :lol::lol:
Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε:lol:
Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? :hmm::hmm::hmm:
Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική:hmm:

Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε:lol:

Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική:hmm:
Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας...:up:

Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας...:up:
Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ:lol:

ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....:lol::lol::lol::lol:Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη:redface::hmm:

Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! :lol::lol: '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια.

Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! :lol::lol: '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια.
εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....:blink:Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα:up:

Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι.

Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι
.ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα

Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη..:up::up:

κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!!:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back