ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #921 27-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΄Η ακόμα καλύτερα μερέντα με γέμιση κρουασάν(όπως λέει κ η Ραίσα λείπει ένα μπαρμπαδέλι που του πέφτουν τα σάλια) Click για ανάπτυξη... καλά αυτες οι λέξεις σας με πεθαίνουν...μπαρμπαδάκος, μπαρμπαδάκι, μπαρμπαδέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Αντα έγραψε: #922 27-11-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΄Η ακόμα καλύτερα μερέντα με γέμιση κρουασάν(όπως λέει κ η Ραίσα λείπει ένα μπαρμπαδέλι που του πέφτουν τα σάλια) Click για ανάπτυξη... Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η elvenstar: #923 27-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη φτιάχνει η μητέρα μου...ειναι του Thermomix... Ε.. ναι να μη παρεξηγηθούμε κιόλας... Eγώ πάντως όταν θέλω να πάω στο σπίτι του φίλου μου του λέω...έχω οίστρο να σου'ρθω? Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:37 Η elvenstar: #924 27-11-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά αυτες οι λέξεις σας με πεθαίνουν...μπαρμπαδάκος, μπαρμπαδάκι, μπαρμπαδέλι... Click για ανάπτυξη... Είναι copyright Raisa το μπαρμπαδέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #925 27-11-08 15:38 Το thermomix τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #926 27-11-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Click για ανάπτυξη... οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #927 27-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το thermomix τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ενα πολύ χρήσιμο mixer που ανακατεύει και βράζει συγχρόνως...το αγοράζεις μονο σε επιδείξεις νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #928 27-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #929 27-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Click για ανάπτυξη... Ναι οκ ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Αντα έγραψε: #930 27-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΄Η ακόμα καλύτερα μερέντα με γέμιση κρουασάν(όπως λέει κ η Ραίσα λείπει ένα μπαρμπαδέλι που του πέφτουν τα σάλια) Click για ανάπτυξη... καλά αυτες οι λέξεις σας με πεθαίνουν...μπαρμπαδάκος, μπαρμπαδάκι, μπαρμπαδέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Αντα έγραψε: #922 27-11-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΄Η ακόμα καλύτερα μερέντα με γέμιση κρουασάν(όπως λέει κ η Ραίσα λείπει ένα μπαρμπαδέλι που του πέφτουν τα σάλια) Click για ανάπτυξη... Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η elvenstar: #923 27-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη φτιάχνει η μητέρα μου...ειναι του Thermomix... Ε.. ναι να μη παρεξηγηθούμε κιόλας... Eγώ πάντως όταν θέλω να πάω στο σπίτι του φίλου μου του λέω...έχω οίστρο να σου'ρθω? Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:37 Η elvenstar: #924 27-11-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά αυτες οι λέξεις σας με πεθαίνουν...μπαρμπαδάκος, μπαρμπαδάκι, μπαρμπαδέλι... Click για ανάπτυξη... Είναι copyright Raisa το μπαρμπαδέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #925 27-11-08 15:38 Το thermomix τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #926 27-11-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Click για ανάπτυξη... οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #927 27-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το thermomix τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ενα πολύ χρήσιμο mixer που ανακατεύει και βράζει συγχρόνως...το αγοράζεις μονο σε επιδείξεις νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #928 27-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #929 27-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Click για ανάπτυξη... Ναι οκ ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Αντα έγραψε: #930 27-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΄Η ακόμα καλύτερα μερέντα με γέμιση κρουασάν(όπως λέει κ η Ραίσα λείπει ένα μπαρμπαδέλι που του πέφτουν τα σάλια) Click για ανάπτυξη... Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η elvenstar: #923 27-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη φτιάχνει η μητέρα μου...ειναι του Thermomix... Ε.. ναι να μη παρεξηγηθούμε κιόλας... Eγώ πάντως όταν θέλω να πάω στο σπίτι του φίλου μου του λέω...έχω οίστρο να σου'ρθω? Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:37 Η elvenstar: #924 27-11-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά αυτες οι λέξεις σας με πεθαίνουν...μπαρμπαδάκος, μπαρμπαδάκι, μπαρμπαδέλι... Click για ανάπτυξη... Είναι copyright Raisa το μπαρμπαδέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #925 27-11-08 15:38 Το thermomix τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #926 27-11-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Click για ανάπτυξη... οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #927 27-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το thermomix τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ενα πολύ χρήσιμο mixer που ανακατεύει και βράζει συγχρόνως...το αγοράζεις μονο σε επιδείξεις νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #928 27-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #929 27-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Click για ανάπτυξη... Ναι οκ ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Αντα έγραψε: #930 27-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τη φτιάχνει η μητέρα μου...ειναι του Thermomix... Ε.. ναι να μη παρεξηγηθούμε κιόλας... Eγώ πάντως όταν θέλω να πάω στο σπίτι του φίλου μου του λέω...έχω οίστρο να σου'ρθω? Click για ανάπτυξη... Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:37 Η elvenstar: #924 27-11-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά αυτες οι λέξεις σας με πεθαίνουν...μπαρμπαδάκος, μπαρμπαδάκι, μπαρμπαδέλι... Click για ανάπτυξη... Είναι copyright Raisa το μπαρμπαδέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #925 27-11-08 15:38 Το thermomix τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #926 27-11-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Click για ανάπτυξη... οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #927 27-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το thermomix τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ενα πολύ χρήσιμο mixer που ανακατεύει και βράζει συγχρόνως...το αγοράζεις μονο σε επιδείξεις νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #928 27-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #929 27-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Click για ανάπτυξη... Ναι οκ ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Αντα έγραψε: #930 27-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά αυτες οι λέξεις σας με πεθαίνουν...μπαρμπαδάκος, μπαρμπαδάκι, μπαρμπαδέλι... Click για ανάπτυξη... Είναι copyright Raisa το μπαρμπαδέλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #925 27-11-08 15:38 Το thermomix τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #926 27-11-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Click για ανάπτυξη... οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #927 27-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το thermomix τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ενα πολύ χρήσιμο mixer που ανακατεύει και βράζει συγχρόνως...το αγοράζεις μονο σε επιδείξεις νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #928 27-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #929 27-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Click για ανάπτυξη... Ναι οκ ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Αντα έγραψε: #930 27-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το thermomix τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #926 27-11-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Click για ανάπτυξη... οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #927 27-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το thermomix τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ενα πολύ χρήσιμο mixer που ανακατεύει και βράζει συγχρόνως...το αγοράζεις μονο σε επιδείξεις νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #928 27-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #929 27-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Click για ανάπτυξη... Ναι οκ ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Αντα έγραψε: #930 27-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θέλουμε τη συνταγή Ναι να μην παρεξηγηθούμε καιροφυλακτούν κ οργανώσεις κ αυτός μετα τσακώνεται με τους αρσενικούς της γειτονιάς; Click για ανάπτυξη... οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #927 27-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το thermomix τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ενα πολύ χρήσιμο mixer που ανακατεύει και βράζει συγχρόνως...το αγοράζεις μονο σε επιδείξεις νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #928 27-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #929 27-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Click για ανάπτυξη... Ναι οκ ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Αντα έγραψε: #930 27-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το thermomix τι ειναι? Click για ανάπτυξη... ενα πολύ χρήσιμο mixer που ανακατεύει και βράζει συγχρόνως...το αγοράζεις μονο σε επιδείξεις νομίζω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #928 27-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #929 27-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Click για ανάπτυξη... Ναι οκ ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Αντα έγραψε: #930 27-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνω τα κρουασαν της Pilsbury και τα γεμιζω με μερεντα, ή με μαρμελαδα ή με κομματακια μηλο με καρυδια, και τσουπ στο φουρνο...σε 15 λεπτα ειναι ετοιμαααααααααααα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #929 27-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Click για ανάπτυξη... Ναι οκ ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Αντα έγραψε: #930 27-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μου τα κάνεις αυτά όταν θα σου έρθω? Click για ανάπτυξη... Ναι οκ ειδικα αυτο με το μηλο, καρυδια, και κανελιτσα ειναι τρελα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Αντα έγραψε: #930 27-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενα πολύ χρήσιμο mixer που Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η elvenstar: #931 27-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...νιαουρίζει κάτω απ'το μπαλκόνι μου...και τον διώχνει ο Μορφέας!! Click για ανάπτυξη... Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες κατι που πρεπει να το ανακατευεις και να το βρασεις συγχρονως? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #932 27-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι το πρωτεύον αρσενικό άλλωστε Κατ αρχήν όλα τα μπεν μαρι κ οι κρέμες κ άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό, θα ρωτήσω κ τη μάνα μου που ήταν μαστορας ζαχαροπλαστική Click για ανάπτυξη... Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:15 Η elvenstar: #933 27-11-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και χωρις αυτο το μιξερ δεν μπορω να το κανω? μια χαρα το ανακατευεις και με μια κουταλα πανω στο ματι της κουζινας... Click για ανάπτυξη... Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #934 27-11-08 16:34 ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #935 27-11-08 16:38 Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η sabi έγραψε: #936 27-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω συνηθως παω με το καλο μου - ξερεις το ανεκδοτο ''γιατι οι αντρες κρατανε απο το χερι τη γυναικα τους? για να μην ψωνιζει!! '' ετσι ειμαι και εγω πανω κατω..ειδικα με τη μητερα μου? σηκωνουμε ολοκληρα μαγαζια. Click για ανάπτυξη... εγω αν θα παω με τον ανδρα μου δεν θα αγορασω υοτε τροφι.σημερα ειδα φανταστικα κρεβατακια φουξια ,πορτοκαλι ,μοβ....πειρα για ολους.....Μασια εχει τρελαθει με κινουριο ποντικι,τα μωρα κινιγανε κινουρια μπαλακια.....μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #937 27-11-08 16:59 Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η sabi έγραψε: #938 27-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εμενα μου αρεσει να παιρνω παιχνιδακια.....ειδικα τα ποντικακια. Καλα πρεπει να ειναι τρελα οταν παιζουν τα μικρα στο σπιτι .ναι,και πολυ θοριβος.τωρα κατευασα τις φωτογραφιας τις εκθεσις, κειτα γατια ,απιθανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Η Αντα έγραψε: #939 27-11-08 17:08 Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ειδικα εκεινο το φουντωτουλι που κραταει η κυρια που ειναι καθιστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #940 27-11-08 17:33 κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κειτα εδω...ποσι ομορφια να αντεξει η καρδια μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.