sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η sabi έγραψε: #941 27-11-08 17:41 κειτα εδω...δεν το πειστευω...ποσι ομορφια μπορει να αντεξει η καρδια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:46 Η elvenstar: #942 27-11-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι. Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο τι παχουλά μωρακια ειναι αυτα τα θέλω όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η sabi έγραψε: #943 27-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι. Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο Click για ανάπτυξη... δεν εχω καμερα μαζη μου,χνουδοτο κρεβατι ειναι ,απλα φοβερα χροματα ,αυριο να βαλω φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η sabi έγραψε: #944 27-11-08 17:52 αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:58 Η elvenstar: #945 27-11-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #946 27-11-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Click για ανάπτυξη... τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η sabi έγραψε: #947 27-11-08 18:17 δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0_7239_96ecd4f6_XL.jpg 90,2 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #948 27-11-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτα Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #949 27-11-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η sabi έγραψε: #950 27-11-08 18:28 πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κειτα εδω...δεν το πειστευω...ποσι ομορφια μπορει να αντεξει η καρδια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:46 Η elvenstar: #942 27-11-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι. Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο τι παχουλά μωρακια ειναι αυτα τα θέλω όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η sabi έγραψε: #943 27-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι. Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο Click για ανάπτυξη... δεν εχω καμερα μαζη μου,χνουδοτο κρεβατι ειναι ,απλα φοβερα χροματα ,αυριο να βαλω φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η sabi έγραψε: #944 27-11-08 17:52 αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:58 Η elvenstar: #945 27-11-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #946 27-11-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Click για ανάπτυξη... τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η sabi έγραψε: #947 27-11-08 18:17 δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0_7239_96ecd4f6_XL.jpg 90,2 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #948 27-11-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτα Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #949 27-11-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η sabi έγραψε: #950 27-11-08 18:28 πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι. Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο τι παχουλά μωρακια ειναι αυτα τα θέλω όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η sabi έγραψε: #943 27-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι. Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο Click για ανάπτυξη... δεν εχω καμερα μαζη μου,χνουδοτο κρεβατι ειναι ,απλα φοβερα χροματα ,αυριο να βαλω φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η sabi έγραψε: #944 27-11-08 17:52 αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:58 Η elvenstar: #945 27-11-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #946 27-11-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Click για ανάπτυξη... τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η sabi έγραψε: #947 27-11-08 18:17 δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0_7239_96ecd4f6_XL.jpg 90,2 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #948 27-11-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτα Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #949 27-11-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η sabi έγραψε: #950 27-11-08 18:28 πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι. Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο Click για ανάπτυξη... δεν εχω καμερα μαζη μου,χνουδοτο κρεβατι ειναι ,απλα φοβερα χροματα ,αυριο να βαλω φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:52 Η sabi έγραψε: #944 27-11-08 17:52 αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:58 Η elvenstar: #945 27-11-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #946 27-11-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Click για ανάπτυξη... τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η sabi έγραψε: #947 27-11-08 18:17 δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0_7239_96ecd4f6_XL.jpg 90,2 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #948 27-11-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτα Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #949 27-11-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η sabi έγραψε: #950 27-11-08 18:28 πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:58 Η elvenstar: #945 27-11-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #946 27-11-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Click για ανάπτυξη... τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η sabi έγραψε: #947 27-11-08 18:17 δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0_7239_96ecd4f6_XL.jpg 90,2 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #948 27-11-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτα Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #949 27-11-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η sabi έγραψε: #950 27-11-08 18:28 πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η sabi έγραψε: #946 27-11-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Click για ανάπτυξη... τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η sabi έγραψε: #947 27-11-08 18:17 δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0_7239_96ecd4f6_XL.jpg 90,2 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #948 27-11-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτα Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #949 27-11-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η sabi έγραψε: #950 27-11-08 18:28 πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εννοεις τα δικά μου;;;; μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα Click για ανάπτυξη... τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η sabi έγραψε: #947 27-11-08 18:17 δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0_7239_96ecd4f6_XL.jpg 90,2 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #948 27-11-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτα Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #949 27-11-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η sabi έγραψε: #950 27-11-08 18:28 πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #948 27-11-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτα Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #949 27-11-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η sabi έγραψε: #950 27-11-08 18:28 πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας. Click για ανάπτυξη... Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτα Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Η elvenstar: #949 27-11-08 18:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η sabi έγραψε: #950 27-11-08 18:28 πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η sabi έγραψε: #950 27-11-08 18:28 πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Lita έγραψε: #951 27-11-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι????? Click για ανάπτυξη... αυτό γιατί το κουρέψατε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:44 Η sabi έγραψε: #952 27-11-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό γιατί το κουρέψατε ? Click για ανάπτυξη... καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:50 Η sabi έγραψε: #953 27-11-08 18:50 επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ex1_gal[1].jpg 32,8 KB · Εμφανίσεις: 35 i[50].jpg 4,7 KB · Εμφανίσεις: 42 samanta[1].jpg 55 KB · Εμφανίσεις: 34 i[71].jpg 3,1 KB · Εμφανίσεις: 43 vella_gal[1].jpg 20,4 KB · Εμφανίσεις: 39 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:00 Η elvenstar: #954 27-11-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλε δεν ειναι δικος μου ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια Click για ανάπτυξη... κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...οχ μανα μου!!!!!!!!:cry: Click για ανάπτυξη... κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #955 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:08 Η sabi έγραψε: #956 27-11-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω; κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα Click για ανάπτυξη... τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Βάσια13859: #957 27-11-08 19:18 μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:35 Η moukelis έγραψε: #958 28-11-08 00:35 Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 01:50 Η elvenstar: #959 28-11-08 01:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο Click για ανάπτυξη... Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι η Καντυ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #960 28-11-08 09:49 Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέραααα!!! μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!! Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.