Chinchilla-maniacs

κειτα εδω...δεν το πειστευω...ποσι ομορφια μπορει να αντεξει η καρδια μου....:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....:lol::lol::lol::lol:Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη:redface::hmm:
Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι.:lol:
Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο
τι παχουλά μωρακια ειναι αυτα τα θέλω όλα!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι.:lol:
Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο
δεν εχω καμερα μαζη μου,χνουδοτο κρεβατι ειναι ,απλα φοβερα χροματα ,αυριο να βαλω φωτο.

αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink:

αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink:
εννοεις τα δικά μου;;;; :( μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα

εννοεις τα δικά μου;;;; :( μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα
τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσι:blink:λεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας.

δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι?????:redface::redface::redface::redface:

Συνημμένα

• 0_7239_96ecd4f6_XL.jpg
    0_7239_96ecd4f6_XL.jpg
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 33
τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσι:blink:λεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας.
Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτα:(:(:( Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια
26-10-07_1154.jpg

δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι?????:redface::redface::redface::redface:
α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μένα:lol::lol::lol::lol:

πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????:redface:πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...:redface::redface::(οχ μανα μου!!!!!!!!:cry:

αυτό γιατί το κουρέψατε ?:hmm:

αυτό γιατί το κουρέψατε ?:hmm:
καλε δεν ειναι δικος μου:D ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε:happy:...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια:up::lol::lol:

επεδι εζβεισα τις φωτογραφιες να ξεκινισω να τα βαζω ξανα.αυτο ειναι για την εκθεση

Συνημμένα

• ex1_gal[1].jpg
    ex1_gal[1].jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • i[50].jpg
    i[50].jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • samanta[1].jpg
    samanta[1].jpg
    55 KB · Εμφανίσεις: 28
  • i[71].jpg
    i[71].jpg
    3,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • vella_gal[1].jpg
    vella_gal[1].jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 32
καλε δεν ειναι δικος μου:D ,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε:happy:...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια:up::lol::lol:
κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω;:lol::lol::lol:
πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????:redface:πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...:redface::redface::(οχ μανα μου!!!!!!!!:cry:
:lol::lol::lol::lol: κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα
YI.jpg

YI.jpg
τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωο:up:

YI.jpg
τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο:up:

μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό..:hmm:

Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;;

τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο:up:
Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμε:up:
μπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό..:hmm:
Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι της
Ελενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;;
ναι η Καντυ είναι

Καλημέραααα!!!
μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε
Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!!
Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back