sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι.ειρθα στο σπιτι και ο ανδρας μου δεν ειναι εδω ετσι μπορω να κατσω στο υπολογιστι λυγο.μου αρεσε αυτο που ειπατε για το επυβιτορα ΜΟΥ.....Γιατι καθε φωρα που παω στο πετσοπ αφηνω οτι λευτα εχω πανω μου και πανδα φευγω με τριπλασια πραγματα απο αυτο που ειφελα αρχηκα???????και αυτο το μπαλακι ,και αυτο το ποντικι,και αχ τι οραιο κρεβατι.....παλυ χαλασα250 ευρο,ειμαι αροστη
![]()

Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχω καμερα μαζη μου,χνουδοτο κρεβατι ειναι ,απλα φοβερα χροματα ,αυριο να βαλω φωτο.Και εγώ αυτο παθαίνω οταν παω στο πετ ξεκιναω πχ να παρω μια χτενα κ γυρναω με το μαγαζι.
Βαλε μια φωτο από το κρεββάτι θελω να παρω κ εγω καινούριο
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
εννοεις τα δικά μου;;;;αυτο ειναι κουρεμαααααααα!!!!!!!!!!!![]()
μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμέναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιεννοεις τα δικά μου;;;;μη φωναζεις αλλά ναι ειναι κουρεμένα
λεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι να έκανα; ειχαν πιασει τοσους πολλούς κόμπους που πλέον δεν γινόταν τίποτατα δικα σου ειδα οτι ειναι κουρεμενα,για αυτο δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο shaded ειναι γατα σου.αυτος γατος στην φωτογραφια πως τον κανανε ετσιλεονταρι διλαδι,και δεν νομιζω του αρεσε και ολας.

Σου βαζω μια να δεις πως ειναι η πλάτη της ειναι πιο μικρή τοτε βέβαια
elvenstar
Επιφανές μέλος
α δεν πειραζει κ εγω επειδη τα κούρεψα κ εχω τύψεις κατευθείαν νόμιζα οτι το είπες για μέναδεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι?????![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...

οχ μανα μου!!!!!!!!:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό γιατί το κουρέψατε ?δεν το εβαλα την φωτογραφια μο φενετε ,με συνχορις υλικια μουυυυυυ,για αυτο ρωτισες ετσι?????![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καλε δεν ειναι δικος μουαυτό γιατί το κουρέψατε ?![]()
,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε
...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
κ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω;καλε δεν ειναι δικος μου,δεν κουρευω τις γατες μου υοτε τους κοβω τα νυχια ποτε
...φωτογραφια βρεικα στο ιντερνετ και ειναι πολυ αστεια
![]()

πιο πολυ για καπνο την βλεπο,αν σκουρο ειναι και το χνουδι τοτε ειναι συγουρα καπνος.δεν σου ειπα τιποτα για κουρεμα τον γατιον ΣΟΥ,ειχε πλακα αυτος στην φωτογραφια.ξερεις τι βλακια εκανα τωρα?????πειγα και εζβισα τα αρχια(ξανθια ιλιθια!!!!!!)και τωρα βλεπω οτι ξαθανιστεικανε ολες φωτογραφιες που εχω βαλει ος τωρα...
οχ μανα μου!!!!!!!!:cry:

κοιτα κ μια από μπροστά ετσι ειμαστε τώρα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια,φανταστικο ζωοκ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω;
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωοκ γατί εψαχνες στρο Ιντερνετ δεν ελεγες να σου στειλω εγω;
![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι εχει χαρτια ευχαριστουμετωρα μαλιστα!κατι φενετε!καθαρηsilver shaded,και μαλιστα πολυ καλι πιοτητα,εχει χαρτια?,φανταστικο ζωο![]()

Αντε βρε!! πως φαίνεται ο καλός γιατρός από την λεπτομέρεια, έχει μια γρατσουνιά στο μάτι τηςμπορω να πω και εγω κάτι...?το αριστερό μάτι της γάτας ειναι φυσιολογικό?μου φαίνεται λίγο θολό..![]()
ναι η Καντυ είναιΕλενα,αυτη ειναι η Κάντυ σου;;;;;;;;;;;;
staman2
Περιβόητο μέλος
μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε
Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!!
Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool