Chinchilla-maniacs

Αναστασια!Ενα προηνο δωρακι για σενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• i.jpg
    i.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Gloria.jpg
    Gloria.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Ilania.jpg
    Ilania.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 20
λυπηθειτε μας πρωι πρωι!!!!!!! δειξτε λιγο ελεος!!!!!!!!! :lol::lol::lol:κουκλακιααααααααααααα:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλάκια!!!! Τελεια Σάμπυ. Σ΄ευχαριστώ για το δωράκι!!! Φιλακια πολλά. Ανυπομονώ να τα ξαναδώ τα κουκλιά σου. Αλήθεια εσύ πότε θα έρθεις? Να το κανονίσουμε σύντομα έεε?:)

λυπηθειτε μας πρωι πρωι!!!!!!! δειξτε λιγο ελεος!!!!!!!!! :lol::lol::lol:κουκλακιααααααααααααα:P:P
δεν θα σας ληπηθουμε:lol::lol::lol::lol::lol::P

Συνημμένα

• Titova_8.jpg
    Titova_8.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Titova_5.jpg
    Titova_5.jpg
    13,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Titova_4.jpg
    Titova_4.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Titova_10.jpg
    Titova_10.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Titova_1.jpg
    Titova_1.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 14
Κουκλάκια!!!! Τελεια Σάμπυ. Σ΄ευχαριστώ για το δωράκι!!! Φιλακια πολλά. Ανυπομονώ να τα ξαναδώ τα κουκλιά σου. Αλήθεια εσύ πότε θα έρθεις? Να το κανονίσουμε σύντομα έεε?:)
αυριο μπορει να ερθει Αντα στο σπιτι μου ,θελεις παρεια?;)

καλααααααααα!!!! αθηνα εισαι εεεεεε?????? θα παω μια επισκεψη στη λουνα και μετα θα ερθω και απο κει να δω τα δικα σου αντε !!!! ουτε καφε δεν ηπιαμε!!!!:lol::lol::lol::blink::blink::blink::blink:

καλααααααααα!!!! αθηνα εισαι εεεεεε?????? θα παω μια επισκεψη στη λουνα και μετα θα ερθω και απο κει να δω τα δικα σου αντε !!!! ουτε καφε δεν ηπιαμε!!!!:lol::lol::lol::blink::blink::blink::blink:
Και καφε κερναω και γατακια δειχνω!!!!!!!!!οποτε θελεις!:up:;)

Συνημμένα

• 5041.jpg
    5041.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 25
αυριο μπορει να ερθει Αντα στο σπιτι μου ,θελεις παρεια?;)
Σάμπυ μου... Σ' ευχαριστώ. Αν δεν πάω τελικά στη Λουνα γιατί περιμένω απάντηση αν μπορεί για να προλάβω τον Φιντέλ, θα έρθω σε εσένα. ΟΚ? Αλλιώς την επόμενη εβδομάδα. Τι λές?? Εσύ όμως πότε θα έρθεις?

Σάμπυ μου... Σ' ευχαριστώ. Αν δεν πάω τελικά στη Λουνα γιατί περιμένω απάντηση αν μπορεί για να προλάβω τον Φιντέλ, θα έρθω σε εσένα. ΟΚ? Αλλιώς την επόμενη εβδομάδα. Τι λές?? Εσύ όμως πότε θα έρθεις?
Αφου ξερεις κυριακι ειμαι σπιτι,ελα οποτε θελεις,παντα θα χαρω!:up::lol:

Συνημμένα

• 13.jpg
    13.jpg
    130,7 KB · Εμφανίσεις: 23
Αφου ξερεις κυριακι ειμαι σπιτι,ελα οποτε θελεις,παντα θα χαρω!:up::lol:
Εντάξει. Φιλησε μου τα μωρά σου μικρά κ μεγάλα:D

Εντάξει. Φιλησε μου τα μωρά σου μικρά κ μεγάλα:D
Και εσει την Ναλα πιο πολυ και το επολιπα φυσικα!!!!:kiss::kiss:

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 23
Και εσει την Ναλα πιο πολυ και το επολιπα φυσικα!!!!:kiss::kiss:
Καλεεεε τι κουκλί!!! ποιος είναι ο Κρις ή η Τάσια? Μπερδεύτηκα τώρα

Καλεεεε τι κουκλί!!! ποιος είναι ο Κρις ή η Τάσια? Μπερδεύτηκα τώρα
Η Τασια ειναι.μεταηι δεν την εχω πλεινει μετα την γεννα και ετσι παραμενει ροζ:blink::blink:εχεις δει ροζ τσιντσιλα?????????:blink::lol:

Η Τασια ειναι.μεταηι δεν την εχω πλεινει μετα την γεννα και ετσι παραμενει ροζ:blink::blink:εχεις δει ροζ τσιντσιλα?????????:blink::lol:
Αγάαααπη μου και κούουυυύκλα μου γλυκιά.:up:

Αγάαααπη μου και κούουυυύκλα μου γλυκιά.:up:
γενεκα χαλια ειναι,περημενω πως και πως να την κανω μπανιο:(

τι τέλεια γατάκια ειναι αυτα είναι κανένα απο τα μικρά στις φώτο?

τι τέλεια γατάκια ειναι αυτα είναι κανένα απο τα μικρά στις φώτο?
Για πια μειλας?:hmm:

sabi μου εγώ απο δευτέρα θα πάω και τη Μίου μου στο γιατρο για να κάνουμε εξετάσεις και να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και το νέο μέλος τις οικογενειάς μας!θα έρθω όσο πιο γρήγορα μπορώ !:up::up:

Για πια μειλας?:hmm:
για τα γκρι που έχει πιο πρίν!αυτο στην υπογραφή σου ειναι το άλλο θηλυκό που έμεινε?

sabi μου εγώ απο δευτέρα θα πάω και τη Μίου μου στο γιατρο για να κάνουμε εξετάσεις και να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και το νέο μέλος τις οικογενειάς μας!θα έρθω όσο πιο γρήγορα μπορώ !:up::up:
ενταξη,ελα οποτε μπορεις.:DΜιου εχει εμυολια ολα φανταζουμε...:hmm:και η Λιτα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back