sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

κουκλακιααααααααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θα σας ληπηθουμελυπηθειτε μας πρωι πρωι!!!!!!! δειξτε λιγο ελεος!!!!!!!!!κουκλακιααααααααααααα
![]()

Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αυριο μπορει να ερθει Αντα στο σπιτι μου ,θελεις παρεια?Κουκλάκια!!!! Τελεια Σάμπυ. Σ΄ευχαριστώ για το δωράκι!!! Φιλακια πολλά. Ανυπομονώ να τα ξαναδώ τα κουκλιά σου. Αλήθεια εσύ πότε θα έρθεις? Να το κανονίσουμε σύντομα έεε?![]()

ria23
Διάσημο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και καφε κερναω και γατακια δειχνω!!!!!!!!!οποτε θελεις!καλααααααααα!!!! αθηνα εισαι εεεεεε?????? θα παω μια επισκεψη στη λουνα και μετα θα ερθω και απο κει να δω τα δικα σου αντε !!!! ουτε καφε δεν ηπιαμε!!!!![]()

Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Σάμπυ μου... Σ' ευχαριστώ. Αν δεν πάω τελικά στη Λουνα γιατί περιμένω απάντηση αν μπορεί για να προλάβω τον Φιντέλ, θα έρθω σε εσένα. ΟΚ? Αλλιώς την επόμενη εβδομάδα. Τι λές?? Εσύ όμως πότε θα έρθεις?αυριο μπορει να ερθει Αντα στο σπιτι μου ,θελεις παρεια?![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφου ξερεις κυριακι ειμαι σπιτι,ελα οποτε θελεις,παντα θα χαρω!Σάμπυ μου... Σ' ευχαριστώ. Αν δεν πάω τελικά στη Λουνα γιατί περιμένω απάντηση αν μπορεί για να προλάβω τον Φιντέλ, θα έρθω σε εσένα. ΟΚ? Αλλιώς την επόμενη εβδομάδα. Τι λές?? Εσύ όμως πότε θα έρθεις?

Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Εντάξει. Φιλησε μου τα μωρά σου μικρά κ μεγάλαΑφου ξερεις κυριακι ειμαι σπιτι,ελα οποτε θελεις,παντα θα χαρω!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εσει την Ναλα πιο πολυ και το επολιπα φυσικα!!!!:kiss::kiss:Εντάξει. Φιλησε μου τα μωρά σου μικρά κ μεγάλα
Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλεεεε τι κουκλί!!! ποιος είναι ο Κρις ή η Τάσια? Μπερδεύτηκα τώραΚαι εσει την Ναλα πιο πολυ και το επολιπα φυσικα!!!!:kiss::kiss:
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Τασια ειναι.μεταηι δεν την εχω πλεινει μετα την γεννα και ετσι παραμενει ροζΚαλεεεε τι κουκλί!!! ποιος είναι ο Κρις ή η Τάσια? Μπερδεύτηκα τώρα

εχεις δει ροζ τσιντσιλα?????????

staman2
Περιβόητο μέλος
Αγάαααπη μου και κούουυυύκλα μου γλυκιά.Η Τασια ειναι.μεταηι δεν την εχω πλεινει μετα την γεννα και ετσι παραμενει ροζεχεις δει ροζ τσιντσιλα?????????
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
γενεκα χαλια ειναι,περημενω πως και πως να την κανω μπανιοΑγάαααπη μου και κούουυυύκλα μου γλυκιά.

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Για πια μειλας?τι τέλεια γατάκια ειναι αυτα είναι κανένα απο τα μικρά στις φώτο?

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
για τα γκρι που έχει πιο πρίν!αυτο στην υπογραφή σου ειναι το άλλο θηλυκό που έμεινε?Για πια μειλας?![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ενταξη,ελα οποτε μπορεις.sabi μου εγώ απο δευτέρα θα πάω και τη Μίου μου στο γιατρο για να κάνουμε εξετάσεις και να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και το νέο μέλος τις οικογενειάς μας!θα έρθω όσο πιο γρήγορα μπορώ !![]()
Μιου εχει εμυολια ολα φανταζουμε...
και η Λιτα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool