aalyah
Διάσημο μέλος

Να τα χαίρεσαι τα μωρά σου όλα και τα μικρά και τα μεγάλα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
τα δύο τελευταία μου είπε ο κτηνίατρος οτι είναι πολυ βαρία για τη γάτα και οτι δεν υπάρχει λόγος να τα κάνουμε αν η γάτα δεν βγαίνει έξω ώστε να μαλώσει μα άλλες γάτες και να αρρώστήσει. αλλα μου είπε οταν θα πάρω και αλλή γάτα να ΄κάνουμε εξετάσεις αιματος για να δούμε αν έχει τον ιο.οταν πάρω τη μικρή θα κάνω και σε εκείνη εξετάσεις και μου είπε οτι αν δεν εχουν τον ιο δεν χρειαζεται να γίνουν τα δύο τελευταία.στην Lita είχαμε άλλο κτηνίατρο και τις τα κάναμε όλα επειδή δεν μας είχε ενημερώσει.ενταξη,ελα οποτε μπορεις.Μιου εχει εμυολια ολα φανταζουμε...
και η Λιτα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει.....τα δύο τελευταία μου είπε ο κτηνίατρος οτι είναι πολυ βαρία για τη γάτα και οτι δεν υπάρχει λόγος να τα κάνουμε αν η γάτα δεν βγαίνει έξω ώστε να μαλώσει μα άλλες γάτες και να αρρώστήσει. αλλα μου είπε οταν θα πάρω και αλλή γάτα να ΄κάνουμε εξετάσεις αιματος για να δούμε αν έχει τον ιο.οταν πάρω τη μικρή θα κάνω και σε εκείνη εξετάσεις και μου είπε οτι αν δεν εχουν τον ιο δεν χρειαζεται να γίνουν τα δύο τελευταία.στην Lita είχαμε άλλο κτηνίατρο και τις τα κάναμε όλα επειδή δεν μας είχε ενημερώσει.

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξέρω αν θα το κάνει απο τώρα στο μικρό!εγω απλά θα την πάω μολις την πάρω για να φτιάξουμε το βιβλιάριο μας και να μας πει και ο γιατρος πότε θα κανούμε το εμβόλιο μας.δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει.....![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα!Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου?

staman2
Περιβόητο μέλος
Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό.Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
εντάξει θα γίνεις νονά μαςΘένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό.![]()

σε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία !
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωσηΓια τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο.![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα!![]()
Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε?
Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό.![]()
Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω!

Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα!Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε?
Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω!
Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια.
Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα![]()

εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία;δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα!
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
aalyah
Διάσημο μέλος
Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!!
η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι!
Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!!
Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!![]()
ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις!

aalyah
Διάσημο μέλος
ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις!![]()
Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
πόσο είναι το τερατάκι σουη μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool