aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η aalyah έγραψε: #1.081 29-11-08 15:48 Καλησπέρα και απο μένα. Αχ βρε Σάμπι κοιτάω και ξανακοιτάω όλες τις φωτό στο γκάλερι σου και τέτοια ομορφιά δεν την χορταίνω!!! Να τα χαίρεσαι τα μωρά σου όλα και τα μικρά και τα μεγάλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Lita έγραψε: #1.082 29-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη,ελα οποτε μπορεις.Μιου εχει εμυολια ολα φανταζουμε...και η Λιτα.. Click για ανάπτυξη... τα δύο τελευταία μου είπε ο κτηνίατρος οτι είναι πολυ βαρία για τη γάτα και οτι δεν υπάρχει λόγος να τα κάνουμε αν η γάτα δεν βγαίνει έξω ώστε να μαλώσει μα άλλες γάτες και να αρρώστήσει. αλλα μου είπε οταν θα πάρω και αλλή γάτα να ΄κάνουμε εξετάσεις αιματος για να δούμε αν έχει τον ιο.οταν πάρω τη μικρή θα κάνω και σε εκείνη εξετάσεις και μου είπε οτι αν δεν εχουν τον ιο δεν χρειαζεται να γίνουν τα δύο τελευταία.στην Lita είχαμε άλλο κτηνίατρο και τις τα κάναμε όλα επειδή δεν μας είχε ενημερώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #1.083 29-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα δύο τελευταία μου είπε ο κτηνίατρος οτι είναι πολυ βαρία για τη γάτα και οτι δεν υπάρχει λόγος να τα κάνουμε αν η γάτα δεν βγαίνει έξω ώστε να μαλώσει μα άλλες γάτες και να αρρώστήσει. αλλα μου είπε οταν θα πάρω και αλλή γάτα να ΄κάνουμε εξετάσεις αιματος για να δούμε αν έχει τον ιο.οταν πάρω τη μικρή θα κάνω και σε εκείνη εξετάσεις και μου είπε οτι αν δεν εχουν τον ιο δεν χρειαζεται να γίνουν τα δύο τελευταία.στην Lita είχαμε άλλο κτηνίατρο και τις τα κάναμε όλα επειδή δεν μας είχε ενημερώσει. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Lita έγραψε: #1.084 29-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει..... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν θα το κάνει απο τώρα στο μικρό!εγω απλά θα την πάω μολις την πάρω για να φτιάξουμε το βιβλιάριο μας και να μας πει και ο γιατρος πότε θα κανούμε το εμβόλιο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Lita έγραψε: #1.085 29-11-08 16:08 πάντως δεν ξέρω ίσως πρέπει να ρωτήσουμε και τη Βάσια που είναι κτηνίατρος αλλα ο δικος μας μας είπε οτι υπάρχουν και υποψίες οτι τα τελευταία εμβόλια ευθύνονται και για καρκίνους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.086 29-11-08 16:10 Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Lita έγραψε: #1.087 29-11-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.088 29-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #1.089 29-11-08 16:49 Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Lita έγραψε: #1.090 29-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και απο μένα. Αχ βρε Σάμπι κοιτάω και ξανακοιτάω όλες τις φωτό στο γκάλερι σου και τέτοια ομορφιά δεν την χορταίνω!!! Να τα χαίρεσαι τα μωρά σου όλα και τα μικρά και τα μεγάλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Lita έγραψε: #1.082 29-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη,ελα οποτε μπορεις.Μιου εχει εμυολια ολα φανταζουμε...και η Λιτα.. Click για ανάπτυξη... τα δύο τελευταία μου είπε ο κτηνίατρος οτι είναι πολυ βαρία για τη γάτα και οτι δεν υπάρχει λόγος να τα κάνουμε αν η γάτα δεν βγαίνει έξω ώστε να μαλώσει μα άλλες γάτες και να αρρώστήσει. αλλα μου είπε οταν θα πάρω και αλλή γάτα να ΄κάνουμε εξετάσεις αιματος για να δούμε αν έχει τον ιο.οταν πάρω τη μικρή θα κάνω και σε εκείνη εξετάσεις και μου είπε οτι αν δεν εχουν τον ιο δεν χρειαζεται να γίνουν τα δύο τελευταία.στην Lita είχαμε άλλο κτηνίατρο και τις τα κάναμε όλα επειδή δεν μας είχε ενημερώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #1.083 29-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα δύο τελευταία μου είπε ο κτηνίατρος οτι είναι πολυ βαρία για τη γάτα και οτι δεν υπάρχει λόγος να τα κάνουμε αν η γάτα δεν βγαίνει έξω ώστε να μαλώσει μα άλλες γάτες και να αρρώστήσει. αλλα μου είπε οταν θα πάρω και αλλή γάτα να ΄κάνουμε εξετάσεις αιματος για να δούμε αν έχει τον ιο.οταν πάρω τη μικρή θα κάνω και σε εκείνη εξετάσεις και μου είπε οτι αν δεν εχουν τον ιο δεν χρειαζεται να γίνουν τα δύο τελευταία.στην Lita είχαμε άλλο κτηνίατρο και τις τα κάναμε όλα επειδή δεν μας είχε ενημερώσει. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Lita έγραψε: #1.084 29-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει..... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν θα το κάνει απο τώρα στο μικρό!εγω απλά θα την πάω μολις την πάρω για να φτιάξουμε το βιβλιάριο μας και να μας πει και ο γιατρος πότε θα κανούμε το εμβόλιο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Lita έγραψε: #1.085 29-11-08 16:08 πάντως δεν ξέρω ίσως πρέπει να ρωτήσουμε και τη Βάσια που είναι κτηνίατρος αλλα ο δικος μας μας είπε οτι υπάρχουν και υποψίες οτι τα τελευταία εμβόλια ευθύνονται και για καρκίνους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.086 29-11-08 16:10 Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Lita έγραψε: #1.087 29-11-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.088 29-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #1.089 29-11-08 16:49 Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Lita έγραψε: #1.090 29-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενταξη,ελα οποτε μπορεις.Μιου εχει εμυολια ολα φανταζουμε...και η Λιτα.. Click για ανάπτυξη... τα δύο τελευταία μου είπε ο κτηνίατρος οτι είναι πολυ βαρία για τη γάτα και οτι δεν υπάρχει λόγος να τα κάνουμε αν η γάτα δεν βγαίνει έξω ώστε να μαλώσει μα άλλες γάτες και να αρρώστήσει. αλλα μου είπε οταν θα πάρω και αλλή γάτα να ΄κάνουμε εξετάσεις αιματος για να δούμε αν έχει τον ιο.οταν πάρω τη μικρή θα κάνω και σε εκείνη εξετάσεις και μου είπε οτι αν δεν εχουν τον ιο δεν χρειαζεται να γίνουν τα δύο τελευταία.στην Lita είχαμε άλλο κτηνίατρο και τις τα κάναμε όλα επειδή δεν μας είχε ενημερώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #1.083 29-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα δύο τελευταία μου είπε ο κτηνίατρος οτι είναι πολυ βαρία για τη γάτα και οτι δεν υπάρχει λόγος να τα κάνουμε αν η γάτα δεν βγαίνει έξω ώστε να μαλώσει μα άλλες γάτες και να αρρώστήσει. αλλα μου είπε οταν θα πάρω και αλλή γάτα να ΄κάνουμε εξετάσεις αιματος για να δούμε αν έχει τον ιο.οταν πάρω τη μικρή θα κάνω και σε εκείνη εξετάσεις και μου είπε οτι αν δεν εχουν τον ιο δεν χρειαζεται να γίνουν τα δύο τελευταία.στην Lita είχαμε άλλο κτηνίατρο και τις τα κάναμε όλα επειδή δεν μας είχε ενημερώσει. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Lita έγραψε: #1.084 29-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει..... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν θα το κάνει απο τώρα στο μικρό!εγω απλά θα την πάω μολις την πάρω για να φτιάξουμε το βιβλιάριο μας και να μας πει και ο γιατρος πότε θα κανούμε το εμβόλιο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Lita έγραψε: #1.085 29-11-08 16:08 πάντως δεν ξέρω ίσως πρέπει να ρωτήσουμε και τη Βάσια που είναι κτηνίατρος αλλα ο δικος μας μας είπε οτι υπάρχουν και υποψίες οτι τα τελευταία εμβόλια ευθύνονται και για καρκίνους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.086 29-11-08 16:10 Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Lita έγραψε: #1.087 29-11-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.088 29-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #1.089 29-11-08 16:49 Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Lita έγραψε: #1.090 29-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τα δύο τελευταία μου είπε ο κτηνίατρος οτι είναι πολυ βαρία για τη γάτα και οτι δεν υπάρχει λόγος να τα κάνουμε αν η γάτα δεν βγαίνει έξω ώστε να μαλώσει μα άλλες γάτες και να αρρώστήσει. αλλα μου είπε οταν θα πάρω και αλλή γάτα να ΄κάνουμε εξετάσεις αιματος για να δούμε αν έχει τον ιο.οταν πάρω τη μικρή θα κάνω και σε εκείνη εξετάσεις και μου είπε οτι αν δεν εχουν τον ιο δεν χρειαζεται να γίνουν τα δύο τελευταία.στην Lita είχαμε άλλο κτηνίατρο και τις τα κάναμε όλα επειδή δεν μας είχε ενημερώσει. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Lita έγραψε: #1.084 29-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει..... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν θα το κάνει απο τώρα στο μικρό!εγω απλά θα την πάω μολις την πάρω για να φτιάξουμε το βιβλιάριο μας και να μας πει και ο γιατρος πότε θα κανούμε το εμβόλιο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Lita έγραψε: #1.085 29-11-08 16:08 πάντως δεν ξέρω ίσως πρέπει να ρωτήσουμε και τη Βάσια που είναι κτηνίατρος αλλα ο δικος μας μας είπε οτι υπάρχουν και υποψίες οτι τα τελευταία εμβόλια ευθύνονται και για καρκίνους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.086 29-11-08 16:10 Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Lita έγραψε: #1.087 29-11-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.088 29-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #1.089 29-11-08 16:49 Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Lita έγραψε: #1.090 29-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν ξερω πος να καταφερει να παρει τα αιμα απο τοσο μωρο.......,αλλα αν σου ειπε ετσι,γιατρος ειναι ξερει..... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν θα το κάνει απο τώρα στο μικρό!εγω απλά θα την πάω μολις την πάρω για να φτιάξουμε το βιβλιάριο μας και να μας πει και ο γιατρος πότε θα κανούμε το εμβόλιο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Lita έγραψε: #1.085 29-11-08 16:08 πάντως δεν ξέρω ίσως πρέπει να ρωτήσουμε και τη Βάσια που είναι κτηνίατρος αλλα ο δικος μας μας είπε οτι υπάρχουν και υποψίες οτι τα τελευταία εμβόλια ευθύνονται και για καρκίνους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.086 29-11-08 16:10 Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Lita έγραψε: #1.087 29-11-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.088 29-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #1.089 29-11-08 16:49 Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Lita έγραψε: #1.090 29-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάντως δεν ξέρω ίσως πρέπει να ρωτήσουμε και τη Βάσια που είναι κτηνίατρος αλλα ο δικος μας μας είπε οτι υπάρχουν και υποψίες οτι τα τελευταία εμβόλια ευθύνονται και για καρκίνους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.086 29-11-08 16:10 Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Lita έγραψε: #1.087 29-11-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.088 29-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #1.089 29-11-08 16:49 Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Lita έγραψε: #1.090 29-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Lita έγραψε: #1.087 29-11-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.088 29-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #1.089 29-11-08 16:49 Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Lita έγραψε: #1.090 29-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.088 29-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #1.089 29-11-08 16:49 Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Lita έγραψε: #1.090 29-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα εσύ ποιο μικρό θα πάρεις? Είναι αυτό δεξιά στην υπογραφή σου δίπλα απο την Μίου? Click για ανάπτυξη... Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #1.089 29-11-08 16:49 Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Lita έγραψε: #1.090 29-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Lita έγραψε: #1.090 29-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... εντάξει θα γίνεις νονά μαςσε θέλουμε αφου μας κράτησες και αγκαλία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Lita έγραψε: #1.091 29-11-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τα εμυολια και καρκινο δεν εχω ξανα ακουσει,δεν το γνορειζω,θα ρωτισουμε την Βασια καλιτερα.δικες μου γατες κανω εμυολια καθε χρωνο 2-3 μηνες πρην το ζευγαρομα.στο γατακι που κρατεισα εκανα 3 εμυολια καθε μηνα απο 2 μηνων,εγω ενα ξερω συγουρα δεν πρεπει να μπει το μωρο εκει που εχουν γατες με φρεσκο εμυολιο,ενοω δεν εχει περασει 15 μερες μετα απο το εμυολιο. Click για ανάπτυξη... η Μίου έχει κανα 2μηνο που έκανε το τελευταίο !όπως και να έχει εγώ θα πάω στον κτηνίατρο και θα του πω οτι θα πάρω καινούργιο γατάκι και θα του πω να μου κάνει και πλήρη ενημέρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #1.092 29-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι την μικρή βασίλισσα με την τιαρα! Click για ανάπτυξη... Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια μου θα πάρει τη μικρούλα που όταν είχα πάει την κρατουσα επί 3 ώρες αγκαλιά.!!! ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι ξετρελάθηκα. Μωρέ Λιτα να γίνω η νονα του????? Το λατρεύω αυτο το μικρό. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Lita έγραψε: #1.093 29-11-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια τιάρα καλέ? Που είναι η τιάρα και δεν την βλέπω? Πω πω είναι σκέτη γλύκα πάντως η μικρή!! Καμιά άλλη φωτό λίγο πιο μεγάλη έχουμε? Φαντάζομαι Αναστασία θα τρελάθηκες!! Εγώ θα κάνω επίσκεψη στην Λίτα όταν πάρει το μωρό να το δω! Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Η elvenstar: #1.094 29-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εκτός αν πάω στην Σάμπι να τα δω όλα όταν κατέβω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Αν προλάβεις Γιατί φαντάζομαι ότι τα μωρά θα βρουν σύντομα σπίτια. Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορω να σου δείξω φώτο μου εμφανίζει σφάλμα! Click για ανάπτυξη... εννοείς οτι δεν μπορεις να βάλεις μεγαλύτερη φωτο στην υπογραφή ή δεν μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Lita έγραψε: #1.095 29-11-08 18:22 να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να αυτη είναι η μικρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Lita έγραψε: #1.096 29-11-08 18:54 η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02739small.jpg 418,8 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC02736small.jpg 430,7 KB · Εμφανίσεις: 28 DSC02735small.jpg 399,3 KB · Εμφανίσεις: 31 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η aalyah έγραψε: #1.097 29-11-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: να αυτη είναι η μικρή! Click για ανάπτυξη... Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #1.098 29-11-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πω πω μια κούκλα!!! Να την χαίρεσαι!! Είναι ένα ονειρο!! Καλά και η Μίου δεν πάει πίσω!!! Τέλεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #1.099 29-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε πολύ άντε με το καλό να ενώσω εγώ την οικογένειά μου και εσύ να έρθεις να μας δεις! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι με το καλό να ενώσεις την οικογένεια σου να έρθω να δω τα μωρά σου που είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η elvenstar: #1.100 29-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: η μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι! Click για ανάπτυξη... πόσο είναι το τερατάκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.