Chinchilla-maniacs

Εγώ απλά ιδέες είπα. Εσείς να τα συμφωνήσετε με την νονά της μικρής και να διαλέξετε :up:

Αυτή την φωτό της Μιού όταν την προτοείδα στο γκάλερι σου κοπανιόμουν απο τα γέλια. Είναι απίστευτη :D

δίνε μας ιδέες τις θέλουμε!::up::up::happy:εγώ που το είδα ζωντανά αυτό είχα πέσει κάτω ! ευτυχώς που δεν ξύπνησε και πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δίνε μας ιδέες τις θέλουμε!::up::up::happy:εγώ που το είδα ζωντανά αυτό είχα πέσει κάτω ! ευτυχώς που δεν ξύπνησε και πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες!:lol::lol:

Ε το φαντάζομαι. Εγώ όταν έβλεπα τον ζουζούνο μου σε αστείες πόζες (ήταν και 8 κιλά γομάρι) τον χάζευα με τις ώρες. Αν κατάφερνα φυσικά ν'αντισταθώ και να μην τον ζουλήξω :P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To Φέη πως σας φαίνεται? Η το Λίλη? Το Άριελ που είναι και όνομα αγγέλου? Ή το Μπιάνκα? Εγώ την δικιά μου την έλεγα Ίνκας. Επίσης ένα άλλο όνομα που μ'αρέσει πολύ είναι το Μάια (Η Μάγια) απο τον πολιτισμό των Μάγιας. Η Σάντυ, Σάια, Μέι, Μελίσα. Αυτα δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα.

και το Λίλη είναι πολύ ωραίο η νονά μας όμως που είναι ? από τα ονόματα που πρότεινε μου άρεσε το Ίσις και το Οντέτ ! τι έχει να πει?α νονά θέλουμε και δώρο πλησιάζουν Χριστούγεννα :lol::lol::lol::lol:
Εδώ καλέ είναι η νονά σας!!! Σκουπίζω κ σφουγγαρίζω και γράφω και mycat συγχρόνως!! Εεε???? Λοιπόν. Μου αρέσουν αυτά που διάλεξες απ΄αυτά που έγραψα, Οντέτ και Ισις, καθώς και αυτά της Θένιας: Μάια ή και Μάγια, Σάια. Διαλέγεις και παίρνεις!!! Και φυσικά πλησιάζουν Χριστουγεννα κ θα έχει το δωράκι της καλέ. Μόνον να ειδωθουμε όταν έρθεις Αθήνα. Μήπως πάμε κ μαζί στη Σάμπυ οταν θα την επισκεφθείς. Θα χαρώ πολύ. :):):)

Εδώ καλέ είναι η νονά σας!!! Σκουπίζω κ σφουγγαρίζω και γράφω και mycat συγχρόνως!! Εεε???? Λοιπόν. Μου αρέσουν αυτά που διάλεξες απ΄αυτά που έγραψα, Οντέτ και Ισις, καθώς και αυτά της Θένιας: Μάια ή και Μάγια, Σάια. Διαλέγεις και παίρνεις!!! Και φυσικά πλησιάζουν Χριστουγεννα κ θα έχει το δωράκι της καλέ. Μόνον να ειδωθουμε όταν έρθεις Αθήνα. Μήπως πάμε κ μαζί στη Σάμπυ οταν θα την επισκεφθείς. Θα χαρώ πολύ. :):):)
άμα θέλεις φυσικά, θα έρθει και η Γιούλη μαζί!νομίζω ότι θα καταλήξω στο Ίσις γιατί μου αρέσουν και τα αιγυπτιακά ονόματα σε γάτα!όταν θα πάρω και αρσενικό σκέφτομαι το Όσιρις και το Ανούμπις !:up::up:

aalyah δες τι θα ζουλήξεις!

Συνημμένα

• DSC00219small.jpg
    DSC00219small.jpg
    100,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC00220small.jpg
    DSC00220small.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Θεέ μου! Τι κούκλα είναι αυτή??? Θεά! Η ουριτσα της ιδικά είναι όλα τα λεφτά!:up::up::up::up: Μαδάει καθόλου?

Πω πω παναγιά μου ένα φουσκωτούλι!!! :inlove:

Ω ναι θα ζουλήξω πολύ!! Παρακαλώ μπορείτε να με φωνάζετε Ελμάιρα :bleh::lol::lol:

Ω ναι θα ζουλήξω πολύ!! Παρακαλώ μπορείτε να με φωνάζετε Ελμάιρα :bleh::lol::lol:
Λολ! Έτσι με φωναζαν όταν ήμουν μικρή τα ξαδέρφια μου, γιατί αγκάλιαζα οτι ζωντανό έβλεπα..:lol::lol::lol:

Και εμένα μου άρεσε το Οντετ:up::up:
Πάντως Λίτα να κάνω μία πρόταση πες τη Σάμπι να της βγάλει μια φωτογραφία όπως είναι τώρα μαζί με την τιάρα είναι πανέμορφη:inlove::inlove: Και να έχεις το νου σου σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα;)

Λολ! Έτσι με φωναζαν όταν ήμουν μικρή τα ξαδέρφια μου, γιατί αγκάλιαζα οτι ζωντανό έβλεπα..:lol::lol::lol:
Που την θυμηθήκατε αυτή:lol::lol::lol: kiss me kiss me kiss me:lol:

Θεέ μου! Τι κούκλα είναι αυτή??? Θεά! Η ουριτσα της ιδικά είναι όλα τα λεφτά!:up::up::up::up: Μαδάει καθόλου?

αφήνει τριχούλες αλλά την χτενίζω καθημερινά! επειδή η μαμά της είναι περσική γατούλα έχει το μακρύτριχο των περσικών αλλά αυτό που βλέπεις είναι και πάχος και τρίχα! ο γιατρός μας είπε ότι έχει πολλά χαρακτηριστικά αρσενικού και θα γίνει πολύ μεγάλη γάτα!4,5 μηνών ήταν ήδη 2 κιλά !:|

Και εμένα μου άρεσε το Οντετ:up::up:
Πάντως Λίτα να κάνω μία πρόταση πες τη Σάμπι να της βγάλει μια φωτογραφία όπως είναι τώρα μαζί με την τιάρα είναι πανέμορφη:inlove::inlove: Και να έχεις το νου σου σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα;)

Που την θυμηθήκατε αυτή:lol::lol::lol: kiss me kiss me kiss me:lol:
κρίσιμη μέρα?:hmm:ετοιμάζεται καμιά απαγωγή ?:lol::lol::lol:

Και η Λίτα σου όμως είναι φατσόνι!:inlove:
Εγώ την Λίτα την έχω δει μόνο στο άβαταρ, απαιτώ φωτογραφία (αλλιώς θα κρατήσω την αναπνοή μου:mad: )
Μα τι λέγανε όλη την εβδομάδα; Άσε που μυρίζουν οι τηγανιτές πατάτες μέχρι εδώ:lol:

Οσονούπω τέκνον μου. Εσύ είναι και κοντά μου. Δεν την γλυτώνουν τα χνουδωτούλια σου :lol::lol:

ΥΓ Μόλις καταβρόχθησα μια πιατέλα κάστανα :up::up::up:

ΥΓ.: Σε μισώ :mad:

ΥΓ Να σου στείλω μια σακούλα? Εδώ πέφτουν απο τα δέντρα...τόσα πολλά έχουμε :bleh::bleh:

ΥΓ Να σου στείλω μια σακούλα? Εδώ πέφτουν απο τα δέντρα...τόσα πολλά έχουμε :bleh::bleh:
ΥΓ.: Καλά δεν σε μισώ:rolleyes: Να μου στείλεις ένα κουβά παρακαλώ!!!

ΥΓ.: Καλά δεν σε μισώ:rolleyes: Να μου στείλεις ένα κουβά παρακαλώ!!!

ΥΓ Να σου στείλω και κάνα γατόνι? Και αυτές απο τα δέντρα πέφτουν εδώ :lol::lol:

ΥΓ Να σου στείλω και κάνα γατόνι? Και αυτές απο τα δέντρα πέφτουν εδώ :lol::lol:
Δεν λέω ΠΟΤΕ όχι σε γατόνια κ σε κάστανα:) Αληθεία σήμερα θα έχουμε κ το φωτορεπορταζ έτσι μας υποσχέθηκαν τα κορίτσια

Δεν λέω ΠΟΤΕ όχι σε γατόνια κ σε κάστανα:) Αληθεία σήμερα θα έχουμε κ το φωτορεπορταζ έτσι μας υποσχέθηκαν τα κορίτσια

Ποιο φωτορεπορτάζ? :confused:

Σήμερα θα πάνε τα κορίτσια στην Σάμπυ? Θα δούμε ζουζούνια?

Ποιο φωτορεπορτάζ? :confused:

Σήμερα θα πάνε τα κορίτσια στην Σάμπυ? Θα δούμε ζουζούνια?
Ναι για σήμερα ήταν νομίζω το ραντεβού

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back