Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ απλά ιδέες είπα. Εσείς να τα συμφωνήσετε με την νονά της μικρής και να διαλέξετε
Αυτή την φωτό της Μιού όταν την προτοείδα στο γκάλερι σου κοπανιόμουν απο τα γέλια. Είναι απίστευτη![]()
δίνε μας ιδέες τις θέλουμε!:

εγώ που το είδα ζωντανά αυτό είχα πέσει κάτω ! ευτυχώς που δεν ξύπνησε και πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
δίνε μας ιδέες τις θέλουμε!:εγώ που το είδα ζωντανά αυτό είχα πέσει κάτω ! ευτυχώς που δεν ξύπνησε και πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες!
![]()
Ε το φαντάζομαι. Εγώ όταν έβλεπα τον ζουζούνο μου σε αστείες πόζες (ήταν και 8 κιλά γομάρι) τον χάζευα με τις ώρες. Αν κατάφερνα φυσικά ν'αντισταθώ και να μην τον ζουλήξω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
To Φέη πως σας φαίνεται? Η το Λίλη? Το Άριελ που είναι και όνομα αγγέλου? Ή το Μπιάνκα? Εγώ την δικιά μου την έλεγα Ίνκας. Επίσης ένα άλλο όνομα που μ'αρέσει πολύ είναι το Μάια (Η Μάγια) απο τον πολιτισμό των Μάγιας. Η Σάντυ, Σάια, Μέι, Μελίσα. Αυτα δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα.
Εδώ καλέ είναι η νονά σας!!! Σκουπίζω κ σφουγγαρίζω και γράφω και mycat συγχρόνως!! Εεε???? Λοιπόν. Μου αρέσουν αυτά που διάλεξες απ΄αυτά που έγραψα, Οντέτ και Ισις, καθώς και αυτά της Θένιας: Μάια ή και Μάγια, Σάια. Διαλέγεις και παίρνεις!!! Και φυσικά πλησιάζουν Χριστουγεννα κ θα έχει το δωράκι της καλέ. Μόνον να ειδωθουμε όταν έρθεις Αθήνα. Μήπως πάμε κ μαζί στη Σάμπυ οταν θα την επισκεφθείς. Θα χαρώ πολύ.και το Λίλη είναι πολύ ωραίο η νονά μας όμως που είναι ? από τα ονόματα που πρότεινε μου άρεσε το Ίσις και το Οντέτ ! τι έχει να πει?α νονά θέλουμε και δώρο πλησιάζουν Χριστούγεννα![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
άμα θέλεις φυσικά, θα έρθει και η Γιούλη μαζί!νομίζω ότι θα καταλήξω στο Ίσις γιατί μου αρέσουν και τα αιγυπτιακά ονόματα σε γάτα!όταν θα πάρω και αρσενικό σκέφτομαι το Όσιρις και το Ανούμπις !Εδώ καλέ είναι η νονά σας!!! Σκουπίζω κ σφουγγαρίζω και γράφω και mycat συγχρόνως!! Εεε???? Λοιπόν. Μου αρέσουν αυτά που διάλεξες απ΄αυτά που έγραψα, Οντέτ και Ισις, καθώς και αυτά της Θένιας: Μάια ή και Μάγια, Σάια. Διαλέγεις και παίρνεις!!! Και φυσικά πλησιάζουν Χριστουγεννα κ θα έχει το δωράκι της καλέ. Μόνον να ειδωθουμε όταν έρθεις Αθήνα. Μήπως πάμε κ μαζί στη Σάμπυ οταν θα την επισκεφθείς. Θα χαρώ πολύ.![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
aalyah δες τι θα ζουλήξεις!
Θεέ μου! Τι κούκλα είναι αυτή??? Θεά! Η ουριτσα της ιδικά είναι όλα τα λεφτά!

Μαδάει καθόλου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
aalyah δες τι θα ζουλήξεις!
Πω πω παναγιά μου ένα φουσκωτούλι!!!

Ω ναι θα ζουλήξω πολύ!! Παρακαλώ μπορείτε να με φωνάζετε Ελμάιρα

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Λολ! Έτσι με φωναζαν όταν ήμουν μικρή τα ξαδέρφια μου, γιατί αγκάλιαζα οτι ζωντανό έβλεπα..Πω πω παναγιά μου ένα φουσκωτούλι!!!
Ω ναι θα ζουλήξω πολύ!! Παρακαλώ μπορείτε να με φωνάζετε Ελμάιρα![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος

Πάντως Λίτα να κάνω μία πρόταση πες τη Σάμπι να της βγάλει μια φωτογραφία όπως είναι τώρα μαζί με την τιάρα είναι πανέμορφη

Και να έχεις το νου σου σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα
Πω πω παναγιά μου ένα φουσκωτούλι!!!
Ω ναι θα ζουλήξω πολύ!! Παρακαλώ μπορείτε να με φωνάζετε Ελμάιρα![]()
Που την θυμηθήκατε αυτήΛολ! Έτσι με φωναζαν όταν ήμουν μικρή τα ξαδέρφια μου, γιατί αγκάλιαζα οτι ζωντανό έβλεπα..![]()

kiss me kiss me kiss me
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεέ μου! Τι κούκλα είναι αυτή??? Θεά! Η ουριτσα της ιδικά είναι όλα τα λεφτά!Μαδάει καθόλου?
αφήνει τριχούλες αλλά την χτενίζω καθημερινά! επειδή η μαμά της είναι περσική γατούλα έχει το μακρύτριχο των περσικών αλλά αυτό που βλέπεις είναι και πάχος και τρίχα! ο γιατρός μας είπε ότι έχει πολλά χαρακτηριστικά αρσενικού και θα γίνει πολύ μεγάλη γάτα!4,5 μηνών ήταν ήδη 2 κιλά !

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
κρίσιμη μέρα?Και εμένα μου άρεσε το Οντετ
Πάντως Λίτα να κάνω μία πρόταση πες τη Σάμπι να της βγάλει μια φωτογραφία όπως είναι τώρα μαζί με την τιάρα είναι πανέμορφηΚαι να έχεις το νου σου σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα
Που την θυμηθήκατε αυτήkiss me kiss me kiss me
![]()
ετοιμάζεται καμιά απαγωγή ?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ την Λίτα την έχω δει μόνο στο άβαταρ, απαιτώ φωτογραφία (αλλιώς θα κρατήσω την αναπνοή μουΚαι η Λίτα σου όμως είναι φατσόνι!![]()
) Μα τι λέγανε όλη την εβδομάδα; Άσε που μυρίζουν οι τηγανιτές πατάτες μέχρι εδώκρίσιμη μέρα?ετοιμάζεται καμιά απαγωγή ?
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
κρίσιμη μέρα?ετοιμάζεται καμιά απαγωγή ?
![]()
Οσονούπω τέκνον μου. Εσύ είναι και κοντά μου. Δεν την γλυτώνουν τα χνουδωτούλια σου

ΥΓ Μόλις καταβρόχθησα μια πιατέλα κάστανα

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΥΓ.: Σε μισώΥΓ Μόλις καταβρόχθησα μια πιατέλα κάστανα![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
ΥΓ.: Σε μισώ![]()
ΥΓ Να σου στείλω μια σακούλα? Εδώ πέφτουν απο τα δέντρα...τόσα πολλά έχουμε

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΥΓ.: Καλά δεν σε μισώΥΓ Να σου στείλω μια σακούλα? Εδώ πέφτουν απο τα δέντρα...τόσα πολλά έχουμε![]()
Να μου στείλεις ένα κουβά παρακαλώ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
ΥΓ.: Καλά δεν σε μισώΝα μου στείλεις ένα κουβά παρακαλώ!!!
ΥΓ Να σου στείλω και κάνα γατόνι? Και αυτές απο τα δέντρα πέφτουν εδώ

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν λέω ΠΟΤΕ όχι σε γατόνια κ σε κάσταναΥΓ Να σου στείλω και κάνα γατόνι? Και αυτές απο τα δέντρα πέφτουν εδώ![]()
Αληθεία σήμερα θα έχουμε κ το φωτορεπορταζ έτσι μας υποσχέθηκαν τα κορίτσιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Δεν λέω ΠΟΤΕ όχι σε γατόνια κ σε κάσταναΑληθεία σήμερα θα έχουμε κ το φωτορεπορταζ έτσι μας υποσχέθηκαν τα κορίτσια
Ποιο φωτορεπορτάζ?

Σήμερα θα πάνε τα κορίτσια στην Σάμπυ? Θα δούμε ζουζούνια?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι για σήμερα ήταν νομίζω το ραντεβούΠοιο φωτορεπορτάζ?
Σήμερα θα πάνε τα κορίτσια στην Σάμπυ? Θα δούμε ζουζούνια?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool